Allah yardımcınız olsun arkadaşım...
dualarım, anne olmak için çırpınan bütün arkadaşlarımıza ve size..
Allah gönlünüzdekini versin size...
sevgiler...
canım inş hakkında hayırlısı olur..inş Rabbim gönlünün muradın ı verir emeklerin boşuna gitmez..bende evlat hasretiyle yanan birisi olarak bütün kalbimle diliyorum canım..bir YASİN benden alabilirsin..Allah kabul etsin inş..:Saruboceq:
canım benim inşallah tez zamanda burda bende hamileyim diye müjdeli haberi verirsin....bende okuyacam hemen 1 yasin rabbim kabul etsin inşallah................
ne zamana kadar okuncak canm ben de alayım bıtane..dilerim en kısa zamanda bebsıne kavustunun mujdesını alırız senden
selamlar...hallisna ne zamana kadar okunacak ben de okurum bi tane...Allah kabul etsin, bebişine kavuştursun...Avatarındaki bebek gibi bir beben olur inŞŞ...Allah çokk büyük umutlarını kırma...:))
Bende okuyacağım inşALLAH, ama bu sıralar malum sebepten dolayı mümkün değil, bir kaç gün sonra okuyacağım kardeşim.
Bende okurum canım bir tane bitirdikçe tekrar isterim senden
allah yardımcınız olsun inş. rabbim dualarını kabul eder....
amin canım amin hepimizn gönlüne göre Rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:inş tedavin hayırlı sonuçlar verir..müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş..birbirimiz için dua edelim inş..burda daha çok arkadaşımız çıkacaktır canım dua eden yüreği çok gzl duyarlı arkadaşlarımız var..inş müjdeli haberi alırız canım burdan..:Saruboceq:a.s.hay ALLAH razı olsun arkadaşım.. ben umudumu kesmiştim... RABBİM tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin inş... kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok çok zor...........
1.senayda...RABBİM seninde gönlüne göre versin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?