yardımlarınıza ihtiyacım var....

Canım benim üstümde kalmasın okudum Yasinini hemde canı gönülden Rabbim yüzünü güldürsün ..Çok öperim umarım güzel haberlerinide alırız a.s. a.s.
canım ya..... ALLAH kabul etsin inş.. çok çok çok teşekkür ederim... iyiki varsınız... böyle görmeden tanımadan dahi olsa içtenlikle yapılan dualarınız... iyiki varsınız.. iyiki varsınız...

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
.................................53-54.mercanayse
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81.....................................55.dil_nur
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a...................................56.osmaniye80
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-41.yemyeshill..........................57.
7.Burcums............................27.karamsar...................................42.iltercakir..................................
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................43.hilal1975..................................
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................44.ESCALES..................................
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
45.boncuhh...................................
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................
46-47.GULYUZUM...........................
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................48.sulezehra..................................
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................
49-50.huzeyfe................................
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................51.ebrar42.....................................
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................52.bebis02....................................

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var

Son düzenleme:
canım rabbim yardımcınız olsun inş. moralini yüksek tut

bi tanede ben okuyayım inş. güzel haberlerinide yazarsın a.s.

canım geçmişolsun senin sorununu vildancım iletti ben 1 yasin okuyorum sana ekle beni allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

Selam canım vildangel yolladı beni:))) bende bebek hasreti çekenlerdenim beni yaz bide kayınvaldem okucak bizden 2 yasin sana

canım bende okudum allah kabul etsn canım sana birşey soracağım sen bu topnggi nerde açtın ben senin isminden buluyorum mesajlarını arkadaşlarada söyledim onlarda okumak istiyorlar bulamıyorum nerde açtığını

hallisnacım kızkardeşimde okuyacak adı sibel onuda yaz cnm :)))

canım rabbim yardımcınız olsun inş. moralini yüksek tut

bi tanede ben okuyayım inş. güzel haberlerinide yazarsın a.s.
ALLAH razı olsun canım... inş haziran sonunda güzel haberi verebilirim..

canım geçmişolsun senin sorununu vildancım iletti ben 1 yasin okuyorum sana ekle beni allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

ah vildanım ahh... ALLAH ondan da sizden de razı olsun ne diyim...

Selam canım vildangel yolladı beni:))) bende bebek hasreti çekenlerdenim beni yaz bide kayınvaldem okucak bizden 2 yasin sana

çok mutlu ettiniz beni gerçekten... ALLAH razı olsun...

canım benide ekle bende okurum Allah yardımcın olsun :1hug:

saol canım ALLAH razı olsun kabul etsin inş..

canım benide ekle bende okurum bitane aalahın izniyleeeeee

çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizlerden.. :enbuyukkk:

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
.................................53-54.mercanayse
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81.....................................55.dil_nur
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a...................................56.osmaniye80
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-41.yemyeshill..........................57.sibel
7.Burcums............................27.karamsar...................................42.iltercakir..................................58.raebzeh
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................43.hilal1975..................................59.kadus
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................44.ESCALES.................................60.gulcangulcan
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
45.boncuhh...................................
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................
46-47.GULYUZUM...........................
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................48.sulezehra..................................
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................
49-50.huzeyfe................................
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................51.ebrar42.....................................
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................52.bebis02....................................

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var

Son düzenleme:
canımarkadasım okudum ben bugün allah kabul etsin tez zamanda bebişini kucagına almayı nasip eder insallah dualarımız seninle allahım isteyen herkese nasip etsin

hallisna benide yaz canım..ben yazdığım topiklerde de dile getiririm..arkadaşlara söylerim burayı..inşallah sana birçok kişiyi gönderirim ..benide yazmayı unutma..öptüm canım..

beni de yazabilirsin arkadaşım.Allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah.hamile olanlarımıza da gitsin bu yasinler inşallah Allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin

bide bişey sorucam 500 yasini gerçekten bu niyetle okursam şifa oluyormuymuş,ben hergün okuyorum zaten ama merak ettim sadece.deneyen varmıymış.

arkadaşım diğer bütün topiklere gir ve linkini yaz oraya herkes girsin görsün.öyle daha fazla kişiye ulaşırsın.mesela ben tesadüfen gördüm yazını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…