canım ya..... ALLAH kabul etsin inş.. çok çok çok teşekkür ederim... iyiki varsınız... böyle görmeden tanımadan dahi olsa içtenlikle yapılan dualarınız... iyiki varsınız.. iyiki varsınız...Canım benim üstümde kalmasın okudum Yasinini hemde canı gönülden Rabbim yüzünü güldürsün ..Çok öperim umarım güzel haberlerinide alırız a.s. a.s.
canım bana bir tane daha yazabilirsin dağıtttım
merhaba..
bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım...
bana 1tane yasin okuyabilir misiniz.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor... OKUMA SÜRESİ HAZİRANIN 15'İNE KADAR..
evlenmeden 10sene boyunca tedavi gördüm sürekli tekrarlayan kistler yüzünden.. 3defa laporoskopi yapıldı ama sürekli tekrar etti kistler en son 4.ameliyatta sağ yumurtalığım ve tüpüm alındı.. sonra evlendim.. ilk aydan itibaren tedaviye başladık 3defa aşılama oldum hepsi negatif.. şuan 15aylık evliyim.. tüp bebek için ssk ödeme yapmıyor 3yıllık evlilik istiyor.. 3yılı bekleyemiyorum çünkü kalan tek yumurtalığımda sürekli kist üretiyor...onu da kaybetmekten çok korkuyorum.. öncelikle kendimiz sonra çevremdeki herkes çocuk bekliyor.. eşimin ailesi tedavimi bilmiyor... zordayım... RABBİM feraha çıkarsın inş...
şimdiden hepinize teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum....
ALLAH razı olsun canım... inş haziran sonunda güzel haberi verebilirim..canım rabbim yardımcınız olsun inş. moralini yüksek tut
bi tanede ben okuyayım inş. güzel haberlerinide yazarsın a.s.
canım geçmişolsun senin sorununu vildancım iletti ben 1 yasin okuyorum sana ekle beni allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:
Selam canım vildangel yolladı beni:))) bende bebek hasreti çekenlerdenim beni yaz bide kayınvaldem okucak bizden 2 yasin sana
canım benide ekle bende okurum Allah yardımcın olsun :1hug:
canım benide ekle bende okurum bitane aalahın izniyleeeeee
hallisnacım kızkardeşimde okuyacak adı sibel onuda yaz cnm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?