• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınıza ihtiyacım var....

canımarkadasım okudum ben bugün allah kabul etsin tez zamanda bebişini kucagına almayı nasip eder insallah dualarımız seninle allahım isteyen herkese nasip etsin

RABBİM razı olsun inş kabul etsin canım....

hallisna benide yaz canım..ben yazdığım topiklerde de dile getiririm..arkadaşlara söylerim burayı..inşallah sana birçok kişiyi gönderirim ..benide yazmayı unutma..öptüm canım..

saol canım benim inş. sayıyı tamamlayabilirim.. ALLAH razı olsun...

beni de yazabilirsin arkadaşım.Allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah.hamile olanlarımıza da gitsin bu yasinler inşallah Allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin

bide bişey sorucam 500 yasini gerçekten bu niyetle okursam şifa oluyormuymuş,ben hergün okuyorum zaten ama merak ettim sadece.deneyen varmıymış.

ALLAH razı olsun canım.. ben çevremde yapanları gördüm hatta şuan üçüz oğlu olan bi abla söylemişti 500kişinin okuması gerekiyormuş.. onlarınki oldu,inş benim için okuduklarınızda yerini bulur ve kabul eder inş...

arkadaşım diğer bütün topiklere gir ve linkini yaz oraya herkes girsin görsün.öyle daha fazla kişiye ulaşırsın.mesela ben tesadüfen gördüm yazını.

bence de diğer topiklere de yazmalısın..

bu konuyu ilk açarken,inş doğru yere açmışımdır dedim kapatılacak diye çok korktum.. başka topiklerde alakasız olur diyede link veremedim... ben dağıtmaya başlayayım ozaman..

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
.................................53-54.mercanayse..................67.cancu..........................80.
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81.....................................55.dil_nur...............................68.gulican........................
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a...................................56.osmaniye80.......................69.pinarnaz......................
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-41.yemyeshill..........................57.sibel..................................70.bhk..............................
7.Burcums............................27.karamsar...................................42.iltercakir..................................58.raebzeh.............................71.adrenal.......................
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................43.hilal1975..................................59.kadus................................72.Balsurat.......................
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................44.ESCALES.................................60.gulcangulcan....................73.EliFatihEFU..................
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
45.boncuhh...................................61.RANA.ABLE......................74.sivaslı58........................
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................
46-47.GULYUZUM...........................62.tuliny................................75.nefican........................
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................48.sulezehra..................................63.Talya................................76.bahair.........................
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................
49-50.huzeyfe................................64.shekercim.........................77.yazici..........................
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................51.ebrar42.....................................65.nurefsann.........................78.ecem84.......................
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................52.bebis02....................................66.ZuZuu................................79.nevrosky......................

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var

Son düzenleme:
arkadaşım okudum.allah kabul etsin.inşallah dualarımız kabul olur.sende bize dua et.bende yumurtalama tedavisi görüyorum ve bende çocuk sahibi olmayı çok ama çok istiyorum.

arkadaşlar birde 4 cuma üst üste 1000 defa "Ya Evvel" okumanızı tavsiye ederim.allahın her güzel isminin bir şifası var ben çok ama çok inanıyorum.ben bu ay okumaya başladım.inşallah dualarımız kabul olur.

ALLAH kabul etsin canım.. RABBıM hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin tez zamanda inş...
söylediğinide okurum canım.. meryem suresininde çok faydası oluyormuş..

canim bende okurum benide yazabilirsin Allahim gonlune gore versin en kisa zamanda insallah..:Saruboceq::Saruboceq:

canım Allah yardımcın olsun..
inş kısa zamanda hamileliği sağlıkla yaşar bebeğini kucağına alırsın..
bende okurum 3 tane..
bu gece okurum..
tekrar fırsatım olursa söylerim yine ..
okuyabildiğin kadar ayet-el kürsi oku..

hayırlısı ile hamile kalmak nasib olsun canım.ben de arapça bilmiyorum ama senin için ,kendim için tüm bebek isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum..

merhaba..

bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım...
bana 1tane yasin okuyabilir misiniz.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor... OKUMA SÜRESİ HAZİRANIN 15'İNE KADAR..

evlenmeden 10sene boyunca tedavi gördüm sürekli tekrarlayan kistler yüzünden.. 3defa laporoskopi yapıldı ama sürekli tekrar etti kistler en son 4.ameliyatta sağ yumurtalığım ve tüpüm alındı.. sonra evlendim.. ilk aydan itibaren tedaviye başladık 3defa aşılama oldum hepsi negatif.. şuan 15aylık evliyim.. tüp bebek için ssk ödeme yapmıyor 3yıllık evlilik istiyor.. 3yılı bekleyemiyorum çünkü kalan tek yumurtalığımda sürekli kist üretiyor...onu da kaybetmekten çok korkuyorum.. öncelikle kendimiz sonra çevremdeki herkes çocuk bekliyor.. eşimin ailesi tedavimi bilmiyor... zordayım... RABBİM feraha çıkarsın inş...

şimdiden hepinize teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum....

allahım tez zamanda isteklerine kavuştursun inşallah canım ,ben de seve okurum canım benide ekle..

rabbim senin de tüm bebek bekliyenlerin de yardımcısı olsun..okurum tabiki..şimdilik 5 tane ekle bana da..saha sonra okuyabilirsem tekrar eklerim

Allah yardımcın olsun canım, en kısa zamanda inşallah kucağın güzel ve sağlıklı bir bebekle dolar , elimden geleni yaparım canım senin için dua edicem ...İnşallah dua kapımız açık olurda birimizin duası kabul olur senin için ...

canım allah yardımcın olsun 2 tane de bizim için say tamammı allah dualarını kabul etsin :Saruboceq:

Canım beni de ekleyebilirsin, okurum 15 hazirana kadar. Tamamlayamazsan tekrar haber et bi tur daha dönelim. allah okuyan herkesin dualarını kabul etsin. :Saruboceq:

Back
X