yardımlarınıza cok ihtiyacım var, çok kararsızım!

bence önceden kabul edip sonradan vazgeçmesi normal değil cocuk oyuncağı değil bu..kaldı ki karşındaki insan..elinde oynattıgın birşey değil..herkes hesabını ona göre yapar, yolunu çizer..kafa karışıklıgı olucaksa 28 yaşına gelmiş insanlarız az cok mantıgımız çalışmalıydı..bana deseydi ben rahatsız olurum, gelmesin etmesin diye. ya da daha ilk geldiğinde deseydi, eywallah..ama 4 ay kalmış şimdi mi donk etti.. ben allaha havale ediyorum.. ben 2 ev geçindiriyor sayılırım. eşimin maaşı da krediye gidiyor. rahat sayılırım ama birçok kişiye göre..şükretmek ile alakalı..
çünkü masrafımın olmadıgını söylemişsin..evli olsan az cok düşünebilirdin bu konuları ya da daha cok empati kurabilirdin..

hani derler ya para mı huzur mu ? şuan maddi açıdan kardasınız ama hep bi tedirginlik durumu.
Sonradan eve çıkan bi arkadaşım vardı o da malesef hep ev arkadaşının kurallarına uymak zorunda kaldı. En sonunda dayanamadı çıktı.

işe aslında maddiyat olarak değil de daha cok kendimi oyuncak gibi hissediyorum. Nasılsa ben ev arkadaşı buldum, sen başının çaresine bak der gibi.. o yüzden belki de bu kdr düşünmem...

Kız içinde pekde namuslu sayılmaz demişsin ama eşini o kızla aynı ewde bırakıp nasıl gidebiliyorsn ?
Ewden cikmazsn daha da sorunlar olacak gibi zaten o kizda arkadaş bakmaya başlamış galiba pansiyon gibi yada apart tarzı bi yerde kalsn ? Ucuz oluyr oralarda

hayır ben namussuz sayılmaz demedim..kendisi eşimin evde kalmasına namussuzluk olrak laf etti ama kendi sevgilisinin gece eve gelmesinin de namussuzluk olarak sayılması gerekmıyormu? Yani beni böyle düşündürmeye de iten o..yoksa bana ne kim ne ederse kendine eder. He bir de şu var. Benim yanımda eşime kendisi hemşire oldugu için yok biz hastaların bilmem neresine elliyoruz yok bilmem ne yapıyoz, ben hemşireyim bana sana ayıp gelebilir ama benim iiçin normal bunları konuşmak diyen bir insan olunca yaptıgı şeyde söylediği sözler de hep çelişki hissediyorum.

bu bayanla zaten bi araya gelme sebebiniz o yanına bi arkadaşa sizinde eve ihtiyaç duymanız. yani öncesinde bi dostluk arkadaşlık söz konusu değil.
Kaldı ki dostum kardeşim dediğimiz insanlar bile acımasızlaşabiliyorken, bu tür durumlarda ilişkiler, menfaat bitine kadardır. bu kısma takılmayın bence, öğretmen evi hem güvenli hem rahat olur.

O konuda haklısın tabi sonuCta ewe senin kocan geliyor onun sewgilisi . Oda millet laf etmesin gormesn diye sevgilisini gece 11de alıyordur belki
Bide şöyle bisi war senin yaninda eşin yokken onun sewgilisi ewe gelmeye baslasa sende rahatsiz olursn eşinde rahatsız olur bence en iyisi uygun bi yer bulunca ewden ayrilmak

namus işi bahane olmuş diyorum ben zaten bence erkek arkadaşı rahatsız oldu ki buda çok doğal aynı durumda sen olsan belki eşin de rahatsız olurdu sonuçta 40 yıllık dost değilsiniz onlar bile yeri gelince yanlış yapabiliyor insanoğlu sonuçta şaşar beşer size açık açık söylese daha iyi olurdu erkek arkadaşım rahatsız olmuş vs diye.mutfağı bu olaydan sonra ayıralım demeniz ona tepki gösteriyormuşsunuz gibi algılanmış olabilir öyle olmasa bile yediğinin içtiğinin hesabını yapmışsınız ne deseydı hayır ayırmayalım mı o zamanda yüzsüz fırsatçı konumuna düşerdi.benim demek istediğim şey siz kendinizi kullanılmış hissediyorsanız bu durum onuda kullanılmış hissettirmıs olabılır sonucta sız kırayı+onun esyalarını paylaşıyorsunuz karsılıgında kıranın yanında mutfagada ortak olmanız sızı ne kadar zorlayabılırdı kı zaten kardaymısınız maddı acıdan dıger seceneklere oranla bence en baştan mutfakda ayrılmalıydı bu şekilde yaklaşacaksanız olaya eve ıkınızden baskasıda alınmamalıydı ne sevgılı ne es.yada daha yapıcı olup sen kendine göre al canım ben zaten pek evde yemiyorum daha sonra kendime göre alırım bende bir şeyler falan deseydınız daha ıyı olurdu.o arkadaş yanlız kalmıs gelmek ıstıyomus meselesıde tamamen bahane bence sizle uyusamayacagını anlamıs ve yan cızmıs bunuda dırek soylese daha ıyı olurdu ama sizde ben belki ikinci dönem ayrı eve çıkarım demişsiniz oda bunun üstüne hazırda olan birini kaçırmamak istemiş olabilir tanımadığım için esnek olmaya çalıştım yani ama sizin yerinizde olsam çıkardım huzurum kaçacağına param gitsin yok çıkmayacaksamda oturur net bir şekilde konuşur anlaşmaya çalışırdım:26:

eve 2 saat mesafede demişsiniz. biz istanbulda hergün gidiş-dönüş toplam 5-6 saati yolda geçiririz. 4 ay gidip gelebilirsiniz. yada öğretmen evine yerleşip kafanızı dinleyin. azıcık aşım ağrısız başım dersiniz.

açıklim canım, geldiğim yere doğrudan araba yok, ayrıca ilk saatlerime yetişemediğim için pazartesi günü ilk saatimi boş bırakıldı. araba kullanma konusunda kendime güvenebilseyddim evet hiç eywallah etmezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…