ev arkadaşlığına başlamış ve uyum sıkıntısı yaşamış olabilirsiniz bu ev arkadaşınızın namusuna dil uzatmanızı gerektirmez. çok ayıp yok ışığı kapaıyolar yok gece napıyorlar kızı kullanıyor fazlasıyla haddinizi aşan cümleler. kız belki başta rahatsız olmadı ama sonra eşinizle yalnız kaldıkça kötü oldu ya da nişanlısı rahatsız oldu kim ister ki böyle ir durumu ve sizden ayrılamnızı istemiş ev kızın eşylar kızın siz bir de üste yağ muhabbeti yapıyorsunuz. aylık 250 gibi çok cüzzi bir miktarla geçinirken onun bunun hesabını tutmanız çok sağlıksız. öğretmen evine gidin ya da kıyın paranıza eşya alıp ev tutun sonuçta maaşınız belli 1 dönemdir hiç masrafınız olmamış
Bencede çıkmalısınyoksa iyice tadı tuzu kaçıcak
Evet belki başta bu konuşulmadı; ama ayrıca eklemeliyimki. Eşim de 1 hafta izindeymiş deyince ne güzel gelsin kalsın senin yanında hatta yılbaşında bişiler yaparız diyen de oduydu. Ben yüz bulmasam sizce eşimin o şekilde kalmasına müsade edermiydim. Hadi onu geçtim bir insan telefonla aranıpta siz ne zaman gidiyorsunuz demez, zaten ondan sonraki günlerde haftasonuydu eşimle gezmeyi planlıyorduk..yani bunu diyeceksen bile beni bir kenara çekip ikimiz halletmeliydik diye düşünüyorum orada onun sevgilisi ve benim eşim o da da konuşuyoruz, ben sinirlendiğim için eşimDEe bir nevi kızı haklı buldugu için haklısın diyerek biz yine durmayı bildik.. ama benim sinirlendiğim 2 şey var bize orada konuşurken biliyosunuz x (sevgilisi) bir askerden geldiği akşam geldi bir de şimdi dedi. yalan bir önceki akşamda geldi hatta benim ateşim cıktı hastaydım hastaneye gidicektik ona sormak için bekledik gitsn sevgilisi diye, sonra ben duş aldım ateşim düşsün diye. sonra biz gidelim evimize dedikten sonra birlikte sinemaya gidelim isterseniz sonra geçersiniz evinize.. size bu davranışlar normal geliyormu.
Evet kızı yadırgamam cok yanlış yadırgamıycam diyorum ama sinirleniyorum...cünkü erkek arkadaşı sürekli geliyor, arkadaşları da sanki bana nispet yapar gibi algılıyorum.. keşke diyorum en başta böyle böyle deseydi, çünkü o da masrafını bölüşmek için ev arkadaşı arıyordu.. Ayrıca yağ hesabı değil derdim sadece örnek olarak verdim. en basitinden diye. yoksa ben kuruş hesabı yapan bir insan değilim. ben 1 hafta burda kalmadım, haftasonları gittiğim halde belki de hiç kullanmadıgım şeylere bile ortak oldum..lafını da etmedim taki kendimi salak yerine koyulmuş gibi hissedene kadar. Kısacası ben kızın erkek arkadaşı ve cevresi tarafından yönlendirildiğine inanıyorum. Olgun bir insan olsaydı eğer zaten bana tabak tencere ayrı olsun diye mesaj atmaz, ya da rahatsız oldum diye ısrarla arayarak dersteyim dediğim halde bana hala laf anlatmaya çalışmazdı. Karşılıklı oturup konuşmayı denerdi.
Ayrıca pek bir masrafın olmamış derken, evet olmadı cok şükür ama sen insanların masraflarını şu kadar maaş alıyo şu kadarını eve harcıyor gerisi de kalıyor dersen sadece pencereden bakarsın..insanların içini hayatlarını bilemezsin. Çok şükür rabbim kimseye muhtaç etmesin kimseleri. Evli değilsin sanırım..
..
bence seninde arkadaşınında haklı haksız yanları var bir kere bende evimde yabancı birini istemezdim ve baştan kabul etmezdim özelliklede tek başımayken ister istemez huzursuz olurdum bu kadarına ihtimal veripde baştan kabul ettiğini sanmıyorum.nişanlısı yada erkek arkadaşı her neyse artık rahatsız olmuş olabilir kız arkadaşının bir erkekle tek başına aynı evde kalmasından bunda garip bir şey yok dışardan laf gelir vs diyerek rahatsızlığını dile getirmeye çalışmış kendince açık açık ben rahatsız oldum yada sevgilim rahatsız oldu diye konuşabilirdi namus vs biraz bahane olmuş.öte yandan sizin onun tercihlerinden dolayı yargılamanız çok yanlış sizin eşiniz geliyorsa onunda sevgilisi gelir kendi odalarında ne yaptıklarıda onları ilgilendirir yetişkin insanlarsınız.siz onun kirasına ortak oluyorsunuz tamam ama sonuçta kurulu düzene geldiniz eşyalarına ortak oldunuz yağın hesabını yapmanız hoş olmamış siz böyle deyince tabak çanak da ayrı olsun diyerek bence size tepkisini göstermek istemiş çocukcada olsa ama bende olsam rahatsız olurdum bu durumdan sonuç olarak bu arkadaşlık yürümez bence işler çirkinleşmeden siz çıkın o evden daha hesaplı oluyordu belki ama o zaman da süreci daha iyi idare etmeniz gerekirdi ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin misali sonuçta onun kaybedecek şeyi pek yok ev onun eşya onun kalıcak birinide elbet bulur hayırlısı olsun sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?