şu var kız başta kabul edip sonradan vazgeçmiştir bu da çok normal. nişanlısı istememiş olabilir sonuçta herkeste kafa karışıklığı olabilir. sonuçta hayattaki en üyük masrafımız eve gidiyor ve bu konua oldukça rahatmışsın.
evli ya da bekar olmamın yaptığım yorumla ilgisi nedir öğrenebilir miyim? benim medeni halimin konuyla ilgisi ne
bence önceden kabul edip sonradan vazgeçmesi normal değil cocuk oyuncağı değil bu..kaldı ki karşındaki insan..elinde oynattıgın birşey değil..herkes hesabını ona göre yapar, yolunu çizer..kafa karışıklıgı olucaksa 28 yaşına gelmiş insanlarız az cok mantıgımız çalışmalıydı..bana deseydi ben rahatsız olurum, gelmesin etmesin diye. ya da daha ilk geldiğinde deseydi, eywallah..ama 4 ay kalmış şimdi mi donk etti.. ben allaha havale ediyorum.. ben 2 ev geçindiriyor sayılırım. eşimin maaşı da krediye gidiyor. rahat sayılırım ama birçok kişiye göre..şükretmek ile alakalı..
çünkü masrafımın olmadıgını söylemişsin..evli olsan az cok düşünebilirdin bu konuları ya da daha cok empati kurabilirdin..