Yardımınıza ve önerinize çok ihtiyacım var :'(

Yazmayı düşündüklerimi aynen yazmışsınız uğraşmayayım dedim

İlişkiniz son derece laçkalaşmış, kendinizi de iyice düşürmüşsünüz ailenin gözünden. Şu an için o ilişkiden, gelecekte olursa eğer o evlilikten hayır gelmez.

bu kadar körü körüne sevdiğin sevgilin kızla gezip tozup muhattap olmuyorum diyor sende ablasına mı saldırıyorsun? ablası çok fena tamam ama asıl suç sevgilinde. dışarı çıkmayı neden kabul etmiş? kesinlikle giitmemeliydi. ayrıca ne demek her gün evine girip çıkıyor gezip tozuyorlar neden bu kadar bağlısın bu adama. o da halinden memnun demekki ses çıkarmıyor. herkes memnun halinden. zorlama bence daha fazla kendini küçültme gözlerinde

Bu nasıl iştir ya, kusura bakmayın da siz de gurur yok mu hiç. Ne diye elin kızına "sevgilimin peşini bırak" falan konuşuyorsunuz ki? Ben olsam asla yapmam bunu, bu ne kadar gurur kırıcı bir durum, "sevgilim her an şeytana uyup sana kapılabilir, o senin peşinden ayrılamıyor, sen bırak peşini" der gibi. kendini sadece küçük düşürmüşsün bence, hiç bir erkek için, kalkıp bir kadına "eşimin/sevgilimin peşini bırak" demem. Belli ki karşı taraf zaten yüzsüz, "sen sahip çıkamıyorsan , sen mutlu edemiyorsan ben ne yapayım" da diyebilir yani.

Ayrıca, anlayamadığım konu, evet sevgi güzeldir, aşk güzeldir. Belli bir oranda kıskanmak-kıskanılmak güzeldir. Ama neden bir erkeğe bu kadar kendini bulunmadık hint kumaşı zannettiriyorsunuz anlayamıyorum. Neden karşı taraf kendini vazgeçilmez sansın ki. Kusura bakmayın, herkesin eş-sevgilisi kendisine güzel birşey diyemem de, lütfen ya şu erkeklere bulunmadık hit kumaşı muamelesi yapmaktan, her an elinizden biri alacak korkusu ile yaşayıp onların poposunu kaldırmaktan vazgeçin.Seven erkek zaten, sevdiği kadına layık davranır, siz istediğiniz kadar koşun peşinden,takip edin, etrafında ki kızları tehdit edin fark etmez. Yapacaksa yapar, yok yapmayacaksa da kız istediği kadar yüzsüz olsun yapmaz. Açıkçası, karşı tarafın sulanmalarına cevap verebileceğini düşündüğünüz bir sevgiliniz varsa, bu ilişki de güven eksik demektir ve devam ettiği sürece, sadece eziyet verir her iki tarafa.

Siz sevgilinize söz geçiremeyip kıza sarmışssınız, ablası da size. Ne diye muhattap oluyosunuz ki kızla? Sevgilinizle halledecektiniz bunu. Sevgiliniz o kızla görüşmekten memnun ki beraber gezip tozuyorlar. Kendinizi çok açaltmışsınız. Bu saatten sonra o ailenin gözünde saygısız, dış kapının mandalı durumuna düşürmüşsünüz kendinizi. Bu durumu gururunuza nasıl yediriyorsunuz? Böyle bir adam için sinir krizi geçireceğim, elalemin kızına bağırıp hakaret edeceğim ha? Adama bak sen hem karnım doysun hem pastam dursun, ohh ne güzel dünya! Def edin bu adamı gitsin, tabi birazcık kendinize saygınız varsa...

belki cevabım dile kolay ama; bence ayrıl... sevgilin onlarla takılarak zaten hatalı ve kesinlikle seven insan senin nefret ettiğini bile bile takılmaz onlarla.. bence restini çek.. .abla yığınla hakaret saydı sen beni böyle mi seviyor sayıyorsun içine oturacak bir kaç okkalı cümle ve git defol kimle nereye geziyorsan gez de.. hani yerinde olsam tepkim bu olurdu.

Boşuna kızı arayıp küfür etmeyin önce sevgilinize edin kızla muhatap olmuyorum diyoda nasıl çıkıp gezmeye gidiyo en enteresanıda bu sevgliniz halinden gayet memnun bence muhatap olmayan adam çıkıp gezmeye gitmez en büyük saçmalık bu sizde inanıyosunuz

Herkesin dediği gibi hata sevgilinde
Ayrıca aranızda resmiyet yok, ablası ile bu kadar yüz göz olmak neden
Elin kızını arayıp küfür edecek kadar ileri gidebiliyorsun ama ablanın tüm laflarını dinleyip sindiriyorsun
Sevgilin adam olsaydı, ablası sana o kadar lafı sayamazdı
Seni iplemeyen bir aile var ortada
Bu saatten sonra bu işin sonu hayır olmaz

yapacagın şey kesin ve net ' AYRILMAK'

Gozunuzle aldatiliyosunuz.. acik acik yapiliyo ustelik.. anlamayan sizsiniz bence..sevgiliniz isine geldigi gibi davraniyor. Siz kabullenmeye devam edin.
Essegin aklina karpuz kabugunu sokan da sizsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…