• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ve önerinize çok ihtiyacım var :'(

Bu kiz onlarin aile dostlari ve evet, cikip gezdiler diye tutup misafirlerine bagirmalariniz sinir bozucu. Aranizda bir resmiyet yok, disardan gelip de bize huzursuzluk cikariyor diye dusunmesi normal. O kiz sevgilinize nasil davrandigi, sevgiliniz ona ne karsilik verdi, ablasini ilgilendirmiyor. O misafirine ve baglantili olarak kendisine yapilmis saygisizliga kiziyor. Gorumce dediginiz bayanin tarafindan bakinca boyle goruluyor. Ona da hak verdim.

Obur yandan, madem o kiz sevgilinize bu kadar yanasmis, sevgiliniz o kisiden kendi istegiyle uzak durabilir. Durmamis. Yani herkes durumunda memnunken sizin kendi kendinize bagirip sinir krizlerine girmeniz o aileye etki etmez. Is sevgilinizde biter. Istemese gorusmez. O gorusuyorsa siz bile laf edemezsiniz. Ancak onun hayatindan cikar, ayrilabilirsiniz. Cocuk degil bu sonucta.

Bu kadar yaygaradan, terbiyesizlikten sonra sizin nisaninizdan da evliliginizden de hayir gelmez. Madem ciddi dusunuyorsunuz, kendinizi bu kadar dusurmeyecektiniz elalemin kizini arayip soverek. Sonra da abladan ayni sekilde cevap almissiniz boyle.

Isinizi sevgilinizle halledecektiniz. Aileyle de yuzgoz olmayacaktiniz. Nisan isi biraz zor. Ailenin gozunden simdiden dustunuz. Sadece gorumce dediginiz kisi degil, sevgilinizin annesi de ayni ablasi gibi dusunuyordur simdi. Daha ortada fol yok yumurta yok, aranizda resmiyet yok, simdiden herkesi karsiniza almissiniz, gecmis ola.

Yazmayı düşündüklerimi aynen yazmışsınız uğraşmayayım dedim:27:

İlişkiniz son derece laçkalaşmış, kendinizi de iyice düşürmüşsünüz ailenin gözünden. Şu an için o ilişkiden, gelecekte olursa eğer o evlilikten hayır gelmez.

bu kadar körü körüne sevdiğin sevgilin kızla gezip tozup muhattap olmuyorum diyor sende ablasına mı saldırıyorsun? ablası çok fena tamam ama asıl suç sevgilinde. dışarı çıkmayı neden kabul etmiş? kesinlikle giitmemeliydi. ayrıca ne demek her gün evine girip çıkıyor gezip tozuyorlar neden bu kadar bağlısın bu adama. o da halinden memnun demekki ses çıkarmıyor. herkes memnun halinden. zorlama bence daha fazla kendini küçültme gözlerinde :31:

Bu nasıl iştir ya, kusura bakmayın da siz de gurur yok mu hiç. Ne diye elin kızına "sevgilimin peşini bırak" falan konuşuyorsunuz ki? Ben olsam asla yapmam bunu, bu ne kadar gurur kırıcı bir durum, "sevgilim her an şeytana uyup sana kapılabilir, o senin peşinden ayrılamıyor, sen bırak peşini" der gibi. kendini sadece küçük düşürmüşsün bence, hiç bir erkek için, kalkıp bir kadına "eşimin/sevgilimin peşini bırak" demem. Belli ki karşı taraf zaten yüzsüz, "sen sahip çıkamıyorsan , sen mutlu edemiyorsan ben ne yapayım" da diyebilir yani.

Ayrıca, anlayamadığım konu, evet sevgi güzeldir, aşk güzeldir. Belli bir oranda kıskanmak-kıskanılmak güzeldir. Ama neden bir erkeğe bu kadar kendini bulunmadık hint kumaşı zannettiriyorsunuz anlayamıyorum. Neden karşı taraf kendini vazgeçilmez sansın ki. Kusura bakmayın, herkesin eş-sevgilisi kendisine güzel birşey diyemem de, lütfen ya şu erkeklere bulunmadık hit kumaşı muamelesi yapmaktan, her an elinizden biri alacak korkusu ile yaşayıp onların poposunu kaldırmaktan vazgeçin.Seven erkek zaten, sevdiği kadına layık davranır, siz istediğiniz kadar koşun peşinden,takip edin, etrafında ki kızları tehdit edin fark etmez. Yapacaksa yapar, yok yapmayacaksa da kız istediği kadar yüzsüz olsun yapmaz. Açıkçası, karşı tarafın sulanmalarına cevap verebileceğini düşündüğünüz bir sevgiliniz varsa, bu ilişki de güven eksik demektir ve devam ettiği sürece, sadece eziyet verir her iki tarafa.

Siz sevgilinize söz geçiremeyip kıza sarmışssınız, ablası da size. Ne diye muhattap oluyosunuz ki kızla? Sevgilinizle halledecektiniz bunu. Sevgiliniz o kızla görüşmekten memnun ki beraber gezip tozuyorlar. Kendinizi çok açaltmışsınız. Bu saatten sonra o ailenin gözünde saygısız, dış kapının mandalı durumuna düşürmüşsünüz kendinizi. Bu durumu gururunuza nasıl yediriyorsunuz? Böyle bir adam için sinir krizi geçireceğim, elalemin kızına bağırıp hakaret edeceğim ha? Adama bak sen hem karnım doysun hem pastam dursun, ohh ne güzel dünya! Def edin bu adamı gitsin, tabi birazcık kendinize saygınız varsa...

belki cevabım dile kolay ama; bence ayrıl... sevgilin onlarla takılarak zaten hatalı ve kesinlikle seven insan senin nefret ettiğini bile bile takılmaz onlarla.. bence restini çek.. .abla yığınla hakaret saydı sen beni böyle mi seviyor sayıyorsun içine oturacak bir kaç okkalı cümle ve git defol kimle nereye geziyorsan gez de.. hani yerinde olsam tepkim bu olurdu.

Boşuna kızı arayıp küfür etmeyin önce sevgilinize edin kızla muhatap olmuyorum diyoda nasıl çıkıp gezmeye gidiyo en enteresanıda bu sevgliniz halinden gayet memnun bence muhatap olmayan adam çıkıp gezmeye gitmez en büyük saçmalık bu sizde inanıyosunuz

Herkesin dediği gibi hata sevgilinde
Ayrıca aranızda resmiyet yok, ablası ile bu kadar yüz göz olmak neden
Elin kızını arayıp küfür edecek kadar ileri gidebiliyorsun ama ablanın tüm laflarını dinleyip sindiriyorsun
Sevgilin adam olsaydı, ablası sana o kadar lafı sayamazdı
Seni iplemeyen bir aile var ortada
Bu saatten sonra bu işin sonu hayır olmaz

Merhaba bi derdim var ki düşman başına.. 2 buçuk senedir bi sevgilim var daha doğrusu nişanlı sayılırız çalıştığı yerin patronunun kızı sevgilime kafayı taktı. Kızı da sevgilimide çok uyardım o kızdan uzak dur o iyi ayak değil yaşı küçük ama aklı her türlü pisliğe çalışır diye.. Aynı şekilde kızıda sevgilimden uzak duracaksın ne yüzsüz ne haysiyetsiz birisin falan fistan çok uyardım önce güzellikle sonra sinirle sonra küfürle.. Ama bir türlü olmadı… Sevgilim bana uzak duruyorum dedi ama öyle olmadı sözlerim nafile... 9 ay içinde ask.fm den sevgilime yazmalar, 3 ay önce watsapptan mesaj atmalar, yaz tatilinde her gün sevgilimin evine girip çıkmalar düşünün yaa o kadar uyarılarıma rağmen görümce bozuntusu, sevgilim ve o kız evvelki akşam gezmeye çıkmışlar var mı böyle bişe yaa :'( Hikayem; sevgilimle telefonda konuştuğumuzda ablamla geziyorum ikimiz varız diyodu ama yalanı ertesi gün ortaya çıktı tabi o kız beni faceden engellediği için sevgilimin eski facesinden girip baktım ablası ikisini gezdiklerine dair etiketlemiş sevgilimin etiketini kaldırdım ve o kıza söv allah sövdüm.. Sevgilime sordum neden yalan söyledin diye korktum gene kavga çıkarmandan ama ben muhatap olmadım ablam oldu dedi (kuyruklu yalan) Bu kızdan hiçbir türlü kurtulamam herhalde neden; sevgilimin ablası ve ailesi olacak karaktersizler yüz veriyor o kıza neden; çünkü zenginler, neden çünkü yalakalığı kim yapacak? Gitmiş kız sövdüğüm anda hemen ablasına yani (lanet olası görümceme) şikayet etmiş. Müsait değildim ablası sürekli arayıp duruyor aç şu telefonu diye emri vaki mesajlar atıyor önemsemedim işim olduğu için müsait olunca geri dönecektim en sonunda 'aç şu telefonu yoksa oraya gelirim' diye tehditvari mesaj attı. Allah allah noluyor bu kıza deyip geri döndüm; bi çığlıklar bi bağırmalar bi hakaretler havada uçuşuyor neye uğradığımı şaşırdım 10 dk konuştuk ama 7 dksını bana hakaret ederek bağırıp çağırarak geçirdi konuşmak istedim sözümü kesti yok o kızın problemleri var, o kız benim misafirim, istediğim gibi muhattap olurum, onlar eve geldiğinde ahmette hiçbir yere gidemez çünkü onun patronu ve kızı, sen ahmetin nesi oluyosun ki karışıyosun kimsin ki öyküye öyle mesajlar atıyosun, kıskançlıkta bir yere kadar, böyle yaparak kendini düşürüyosun, ahmette senden bıktı zaten, istesem ahmeti senden ayırır öyküyle sevgili yaparım bunada kimse engel olamaz yaptığın çok ayıp bilmem ne halen bunu yazarken bile ağlıyorum çünkü ablasını ne kadar sevmesemde hep saygı gösterirdim büyüğümdür diye.. Yine sustum sadece görümceye dediğim laf ‘Ahmet benim hayatıma nasıl karışırsa aynı şekilde bende ona karışırım senin şu ana kadar etiketlediğin hangi gönderiyi silmişim ama o kızla yan yana etiketlenmiş şalterlerim atıyor o kızla hiçbir şekilde ortak bişe olamaz istemiyorum benim sizin hayatınıza karıştığım yok böyle bi hakkımda yok kimle muhatap olursanız olun ama ahmete karışırım’ dedim ama ne çirkef bi kız bu allah kahretsin açtı ağzını yumdu gözünü bi insana en büyük beddua Allah sana çirkef bir görümce versin olurdu herhalde. Ailenin tek kızı ama herkese hükmü geçiyor çok şımartmışlar.. Öykü denen kızın suçlu ve terbiyesiz biri olduğu halde avukatlığını yaptı bana. (ayrıca çok güzel avukat olur ondan o çeneyle..) O öykü denen kıza gücüm yetmez mi hayli hayli yeter istesem ondan çok güzel kurtulurum ama sevgilimin ailesi o kıza yüz verdiği sürece bu imkansız dünden beri sinir krizi geçiriyorum bu durumu sevgilime de anlatamadım anlar gibi oldu ablam sana ne dedi falan diye sordu ama bu sefer o çirkef ayırır diye ben birşey söylemedim yalvardım sevgilime bana bişe sorma ne soracaksan ablana sor diye.. Ablası insanların gıcığına giden karakterde birisi karşısındakinin düşmanı kim ise onun en yakın dostu olur birde böyle gıcık verir insanlara.. Ne yapayım arkadaşlar akıl verin kafayı yemek üzereyim 53 kiloyken 48 kiloya kadar düştüm sürekli ağlıyorum yemek yemiyorum o kızdan ve ablasından kurtulmam lazım yoksa hem sevgilimi hem de aklımı körü körüne kaybedicem çok zor durumdayım hiçbir fikriniz yoksa bile duaya o kadar çok ihtiyacım var ki… :'(

yapacagın şey kesin ve net ' AYRILMAK'

Gozunuzle aldatiliyosunuz.. acik acik yapiliyo ustelik.. anlamayan sizsiniz bence..sevgiliniz isine geldigi gibi davraniyor. Siz kabullenmeye devam edin.
Essegin aklina karpuz kabugunu sokan da sizsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X