Yardımınıza ve önerinize çok ihtiyacım var :'(

olducnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2
0
1
Adana
Merhaba bi derdim var ki düşman başına.. 2 buçuk senedir bi sevgilim var daha doğrusu nişanlı sayılırız çalıştığı yerin patronunun kızı sevgilime kafayı taktı. Kızı da sevgilimide çok uyardım o kızdan uzak dur o iyi ayak değil yaşı küçük ama aklı her türlü pisliğe çalışır diye.. Aynı şekilde kızıda sevgilimden uzak duracaksın ne yüzsüz ne haysiyetsiz birisin falan fistan çok uyardım önce güzellikle sonra sinirle sonra küfürle.. Ama bir türlü olmadı… Sevgilim bana uzak duruyorum dedi ama öyle olmadı sözlerim nafile... 9 ay içinde ask.fm den sevgilime yazmalar, 3 ay önce watsapptan mesaj atmalar, yaz tatilinde her gün sevgilimin evine girip çıkmalar düşünün yaa o kadar uyarılarıma rağmen görümce bozuntusu, sevgilim ve o kız evvelki akşam gezmeye çıkmışlar var mı böyle bişe yaa :'( Hikayem; sevgilimle telefonda konuştuğumuzda ablamla geziyorum ikimiz varız diyodu ama yalanı ertesi gün ortaya çıktı tabi o kız beni faceden engellediği için sevgilimin eski facesinden girip baktım ablası ikisini gezdiklerine dair etiketlemiş sevgilimin etiketini kaldırdım ve o kıza söv allah sövdüm.. Sevgilime sordum neden yalan söyledin diye korktum gene kavga çıkarmandan ama ben muhatap olmadım ablam oldu dedi (kuyruklu yalan) Bu kızdan hiçbir türlü kurtulamam herhalde neden; sevgilimin ablası ve ailesi olacak karaktersizler yüz veriyor o kıza neden; çünkü zenginler, neden çünkü yalakalığı kim yapacak? Gitmiş kız sövdüğüm anda hemen ablasına yani (lanet olası görümceme) şikayet etmiş. Müsait değildim ablası sürekli arayıp duruyor aç şu telefonu diye emri vaki mesajlar atıyor önemsemedim işim olduğu için müsait olunca geri dönecektim en sonunda 'aç şu telefonu yoksa oraya gelirim' diye tehditvari mesaj attı. Allah allah noluyor bu kıza deyip geri döndüm; bi çığlıklar bi bağırmalar bi hakaretler havada uçuşuyor neye uğradığımı şaşırdım 10 dk konuştuk ama 7 dksını bana hakaret ederek bağırıp çağırarak geçirdi konuşmak istedim sözümü kesti yok o kızın problemleri var, o kız benim misafirim, istediğim gibi muhattap olurum, onlar eve geldiğinde ahmette hiçbir yere gidemez çünkü onun patronu ve kızı, sen ahmetin nesi oluyosun ki karışıyosun kimsin ki öyküye öyle mesajlar atıyosun, kıskançlıkta bir yere kadar, böyle yaparak kendini düşürüyosun, ahmette senden bıktı zaten, istesem ahmeti senden ayırır öyküyle sevgili yaparım bunada kimse engel olamaz yaptığın çok ayıp bilmem ne halen bunu yazarken bile ağlıyorum çünkü ablasını ne kadar sevmesemde hep saygı gösterirdim büyüğümdür diye.. Yine sustum sadece görümceye dediğim laf ‘Ahmet benim hayatıma nasıl karışırsa aynı şekilde bende ona karışırım senin şu ana kadar etiketlediğin hangi gönderiyi silmişim ama o kızla yan yana etiketlenmiş şalterlerim atıyor o kızla hiçbir şekilde ortak bişe olamaz istemiyorum benim sizin hayatınıza karıştığım yok böyle bi hakkımda yok kimle muhatap olursanız olun ama ahmete karışırım’ dedim ama ne çirkef bi kız bu allah kahretsin açtı ağzını yumdu gözünü bi insana en büyük beddua Allah sana çirkef bir görümce versin olurdu herhalde. Ailenin tek kızı ama herkese hükmü geçiyor çok şımartmışlar.. Öykü denen kızın suçlu ve terbiyesiz biri olduğu halde avukatlığını yaptı bana. (ayrıca çok güzel avukat olur ondan o çeneyle..) O öykü denen kıza gücüm yetmez mi hayli hayli yeter istesem ondan çok güzel kurtulurum ama sevgilimin ailesi o kıza yüz verdiği sürece bu imkansız dünden beri sinir krizi geçiriyorum bu durumu sevgilime de anlatamadım anlar gibi oldu ablam sana ne dedi falan diye sordu ama bu sefer o çirkef ayırır diye ben birşey söylemedim yalvardım sevgilime bana bişe sorma ne soracaksan ablana sor diye.. Ablası insanların gıcığına giden karakterde birisi karşısındakinin düşmanı kim ise onun en yakın dostu olur birde böyle gıcık verir insanlara.. Ne yapayım arkadaşlar akıl verin kafayı yemek üzereyim 53 kiloyken 48 kiloya kadar düştüm sürekli ağlıyorum yemek yemiyorum o kızdan ve ablasından kurtulmam lazım yoksa hem sevgilimi hem de aklımı körü körüne kaybedicem çok zor durumdayım hiçbir fikriniz yoksa bile duaya o kadar çok ihtiyacım var ki… :'(

canım bu iş sevgilinde biter
sen ne yapğarsan yap
ancak bu şekilde kendini küçük düşürürsün
restini çektikten sonra bekleyecektin
madem erkek arkadaşında memnun halinden
ailede diğer kıza kol kanat geriyor
hadi bana müsade deyip bekleyeceksin
dönen senindir

bidaha da aynı haltı yiyemez o zaman
ama bu kadar yüz göz olup
saygıyı yitirince
ve sen buna rağmen adına savaş koyduğun bu komediye devam ettiğin müddetçe
ne sevgili ne ailesi senden çekinmeyecektir

iş senin sevgilin olcak zatta bitio...
gitmese gitmeyi verirdi.
ve sizin kıza küfür etmenizde hiç hoş degil. kız emeline ulaşmış bence. sizi cileden cıkarıp herkesin gözünden düşürmek için

hadi kızdan kurtuldun ablasından nasıl kurtulcaksın, patronun kızı olduğudan işini kaybetmedin diye de kıza ılımlı davranıyor olabilirler
ayrıca sevgilin beraber gezmeye bile çıktığına göre, şu okuduğum pozisyonda sen bayağı dışarda görünüyorsun
bilmiyorum belki de gerçekten nişanlanmalısınız artık, nişanlandıktan sonra kız sevgilinin peşinde gezmez
ama daha şimdiden bu kadar küfürler hakaretler havada uçuşmuşken pek olmaz gibime geldi nişan falanda
çünkü sevgilinde güçlü bi şekilde senden yana değil

Son düzenleme:

ablası çok fenaymış gerçekten, ama sevgiliniz suçlu , neden hala onunla olmaya çalışıyorsunuzki, sevgiliniz siz istemediğiniz halde öykü denen kızla görüşüyor, sizi kimse saymıyor yanlış anlamayın, sevgilinizle sağlıklı bir evlilik yapacağınızı sanmıyorum, çünkü çok pasif anladığım kadarıyla

Bu sorunların hepsi sevgilin kaynaklı. Ama sen sadece görümceni suçluyorsun. Eğer sevgilin yüz vermese evime gelme, ablamla, ailemle görüşme deseydi bunların hiç biri yaşanmayacaktı. Bu kadar hakaret de duymayacaktın.

Senin istemediğin biriyle akşam gezmesine çıkan ve bunu saklayan erkeğe tekme basılır benim lûgatımda. Sanki sevgilinin hiç kabahati yok. Söylemeye korktum hiç tatmin edici bir bahane değil ama sen takılmamışsan bir şey diyemem. Bunu bitirecek olan sevgilin sadece.

Bu kiz onlarin aile dostlari ve evet, cikip gezdiler diye tutup misafirlerine bagirmalariniz sinir bozucu. Aranizda bir resmiyet yok, disardan gelip de bize huzursuzluk cikariyor diye dusunmesi normal. O kiz sevgilinize nasil davrandigi, sevgiliniz ona ne karsilik verdi, ablasini ilgilendirmiyor. O misafirine ve baglantili olarak kendisine yapilmis saygisizliga kiziyor. Gorumce dediginiz bayanin tarafindan bakinca boyle goruluyor. Ona da hak verdim.

Obur yandan, madem o kiz sevgilinize bu kadar yanasmis, sevgiliniz o kisiden kendi istegiyle uzak durabilir. Durmamis. Yani herkes durumunda memnunken sizin kendi kendinize bagirip sinir krizlerine girmeniz o aileye etki etmez. Is sevgilinizde biter. Istemese gorusmez. O gorusuyorsa siz bile laf edemezsiniz. Ancak onun hayatindan cikar, ayrilabilirsiniz. Cocuk degil bu sonucta.

Gerçekten senin adına üzüldüm...
Senin paylaştıgın duyguları sanırım erkek ARKADAŞIN paylaşmıyor....
Arkadaşlıktan öteye geçilememiş...
Ezik kendine güvenmeyen bir erkek modeli daha.....

Taa en başından kızla konuşup sevgilimden uzak dur demekle hata etmişsin. Kız bir sıfır öne geçmiş. Senin kıskandığını anlamış. Şimdi kozlar onun elinde. Yetmemiş etiket kaldırmışsın, yetmemiş küfür etmişsin. Bir de görümcen de onun yanında etti mi sana dört sıfır. Bence olay sevgilinde bitiyor arkadaşların dediği gibi. O senin yanında durup o kızla iletişimi kesmedikçe, ablasına da sözünü geçirmedikçe senin sıfır baki kalır, Öykü'nün skor ilerledikçe ilerler.

En başta sevgiliniz suçlu...
İStese çok rahart kızı yanından uzaklaştırır...Ne demek ablası ile kızla gezmek..

Bu kadar yaygaradan, terbiyesizlikten sonra sizin nisaninizdan da evliliginizden de hayir gelmez. Madem ciddi dusunuyorsunuz, kendinizi bu kadar dusurmeyecektiniz elalemin kizini arayip soverek. Sonra da abladan ayni sekilde cevap almissiniz boyle.

Isinizi sevgilinizle halledecektiniz. Aileyle de yuzgoz olmayacaktiniz. Nisan isi biraz zor. Ailenin gozunden simdiden dustunuz. Sadece gorumce dediginiz kisi degil, sevgilinizin annesi de ayni ablasi gibi dusunuyordur simdi. Daha ortada fol yok yumurta yok, aranizda resmiyet yok, simdiden herkesi karsiniza almissiniz, gecmis ola.

Sevgilinizin yaptigi ahmakliklari gorumcenize ve kiza yuklemeyin sakin. Kimseye kufur etmeyin. Edicekseniz sevgilinize edin. Bir erkek icin baska kuzlarla agiz dalasina girmeyi gururuna nasil yedirdin sen? Yalan ayrilmak icin cok gecerli bi sebeptir zaten. Uzun zamandir sana yasattigi sinir harbini gectim. Yalan soyledi. Affedilemez blr durum.

Evet aslında her şey sevgilimden kaynaklanıyor o kıza neden postanı koyamadın dediğimde muhattap olmuyorum daha ne yapim oluyo cevapları burda yazanların hepsi haklı ahmet bana gelince kurt canavar ablasına gelince kedi yavrusu.. Bugün sevgilimle buluşacağız fotoğraf makinesinide getir dedim ablamda dün istedim vermedi diyor.. Kendi eşyamı benden esirgiyorlar var mı böyle bişe yaa? Bunlar karaktersiz insanlar işte.. Galiba önerilerinizi dikkate almam lazım dua edin çok duanıza ihtiyacım var :'(

Valla ben ne o kıza çemkirebilirdim ne de görümcemle böyle diyaloglara girerdim heralde. Sevgilimi uyardım mı,o yine devam mı etti. Tekmeyi basarım. Beni kaybedeceğini anlayan insan da görüşmeye devam etmezdi diye düşünüyorum. Ama sizin durumda nişan düğün zor görünüyor. Herkesi karşınıza almışsınız,haklıyken suçlu duruma düşmüşsünüz. En önemlisi de sevgiliniz de tam bir hödükmüş

Son düzenleme:
Kıza mesaj atarak kendini küçük dusurmussun ve sevgilinin ve kızın aklinda olmayanı aklına sokmussun ki bu en büyük hata ayrica gorumcen aranizi bozmaya calisiyo , ben yerinde olsam gorumcenle ve sevglinle bi süre gorusmem aramam sevgilin seni arasin peşinde kossun ozur dilesin ve bir daha senin istemedigin birseyi yapmasin sen kesinlikle arama o arasa bile surundur biraz onu , hee baktinki hic aramiyo o zaman yolver gitsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ne duası arkadaşım? bu kadar şeyden sonra huzurlu bir yuva kurabileceğini mi zannediyorsun? sevgilin belli ki işini kaybetmeme uğruna ödünler vermeye meyilli bir karakter, zaten sen kızı ve "görümceni" arayıp ağız dalaşına girerek yeterince yüzgöz olmuşsun. abla seni sevmiyor ve ailesini çok kolay doldurabilir.

"muhattap olmuyorum" a takıldım bir de. kız adamın etrafında dolandıktan sonra muhatap olmasa ne olur. onun bulunduğu ortamlardan kaçınmıyorsa bu da yalandır.

özet: bu adamdan bi b.k olmaz.

kafayı yemeyi bırak önüne bak hiç bir şey senden daha değerli değil dost acı söyler eninde sonunda sevgilin o kıza gider yada belkide gitmiştir sana öyle ona böyle davranıyordur bilemezsin...ben senin yerinde olsam kız arkadaşına saygılı hak hukuk bilen biri ile birlikte olurdum gene sen bilirsin benim şahsi görüşüm..pozisyonları beğenmedim şahsen.....

Sevgilin cozcek bu isi ne hadsizlik bu ya. Ben simdiye kadar dayanamazdim ayrilirdim. Kusura bakma ama cocuk yuz vermese ailesinin icine kadar giremez. Seni caydirma oyunu olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen istemediğin halde sevgilin o kızla görüşüyorsa,açıkçası seni sallayan yok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…