Bence esinizide alın kayınvalideden uzaklaşın
eşiniz kv dolduşuna geliyor olabilir ve kaçarak evlendiğiniz için ananın evine götüreyim lafını koz kullanıyor gibi geldi bana
"Eşim benden soğumuş mudur?"
7 ayda(ki süre önemli değil) size hakaretler eden, savunmayan, "ananin evine götüreyim" bile diyebilen bir adamdan siz soğumuyorsunuz da, onun soğumasini mi dert ediyorsunuz?
Sizin için çözüm üretmeye çalişmak çok yorucu olur. Her şey gonlunuzce olsun..
Eşimden boşanmam gerekir mi bu konuda. Herkes aynı şeyi söylüyor. Ayrıl gitsin. Çok kolay değil. Seviyorum çünkü
Allah böyle kv lerle karsılastırmasın ya süpürgeli cadıymıs vallaNe diyelim Allah yardımcı olsun.Esine de yüz verme madem soğuk davran falan hatasını anlar belki
yapıcı olmak için birşeyler yaptınız mı yani eşinizle bu durumu konuşup rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi??
Seven insan değer verir.
Kv dolduruşu da bir yere kadar diyorum ben.
İstersen ananın evine götüreyim vs gibi sözler cidden kırıcı size değer veren, seven insan sürekli bu lafları sarfetmez.
Yol yakınken sen yoluna o yoluna bence..
Seninle vakit geçireceği yerde gidip anasının evinde pc de oyun oynayan adam geceleri de anasının koynuna girsin yatsın madem.
Kaç kere düşündüm ama yapamıyorum. Ayrılırsam dünyam yıkılır ki böyle de yıkılıyorum zaten. Püffffff bi bilsem
Kaç kere yaptım. Susup tavana bakıyor. Çokta kıskanıyor. Nasıl bi dünyada anlamış değilim.
bugün bunu söyleyen yarın ne der bide çocuk olursa bence uzun bi süre çocuk yapmayın
Ne öneri verilir bilemedim simdi üzüldüm ama senin adına Allah yardımcın olsun canımZaten Allahıma havale ettim onu mutlaka cezasını bulacaktır. Süpürgeli cadı az kalır yanında emin olun. Yüz vermediğimde daha da kötü tartışıyoruz ve artık nasıl davranıcağımı da bilemiyorum.