yardımınıza ihtiyacım var

İşten güçten kendimi alıkoyamıyorum zaten. Ben ki çok bakımlıydım ama şimdi bildiğin paçoz oldum. Evimde kedi bakıyorum oda çok dağıtıyor evi. Bi gün temiz kalmıyor. Bakalım bu dediklerinizi uygulicam. Akşam bi arkadaş yemek konusunda bi tüo vermişti yaptım sustu kaldı öyle. Arada sırada makyaj yapıyorum işe giderken ama artık daha da çok dikkat edicem herşeye. Teşekkür ederim

Ya işte bende düzelceği günü bekliyorum da bu artık sabır etmiyor. Koptu kopacak

bırak kız kediyi o bile yolunu buluyor önüne gelen kediyle başının çaresine bakar sen kendıne bak kendıne değişimi göster ona :)

bırak kız kediyi o bile yolunu buluyor önüne gelen kediyle başının çaresine bakar sen kendıne bak kendıne değişimi göster ona :)

Ah be canım kedim olmasaydı kafayı yerdim heralde. Ağladığımda göğsüme gelip gözyaşlarımı siliyor sıeadan değil yani :)

Benc

esini al ve kaynvaliddn uzaklas ama bunu yaparken eşine belli etme esin sama sarldgna göre seviyor belli

Sarılmadan asla uyumaz. Sevmese döner yatar. Haklısın canım. Zaten oda burda oturmak istemiyor. Apartmandaki insanları beğenmiyor :) zaten azcık düzelsi aramız çıkıcaz burdan oda taşınmak istiyor.

Sarılmadan asla uyumaz. Sevmese döner yatar. Haklısın canım. Zaten oda burda oturmak istemiyor. Apartmandaki insanları beğenmiyor :) zaten azcık düzelsi aramız çıkıcaz burdan oda taşınmak istiyor.
Ne güzel iste tatlm sen iyi görün esinle iyi ol kadınlgnla onu kendine bağla zaten gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…