yardımınıza ihtiyacım var

canım kaçarak evlendiğin için bir kere kendi aileni bir kenara atmışsın demektir bu onların evine sığındığın içinde sana böyle rahat davranıyorlar yani umursamıyorlar yarın bir gün gitsen derler ki zaten kaçarak geldin yada derler kaçmasaydın kızım sevmişsin evet yüreğe malesef söz geçmiyor akıl mantım devre dışı kalıyor 1000 tl içinde bunlar yapılmaz çok yüksek bi mebla değil zaten ama şunuda düşün seni sevmeyen adam anasını dinleyen adam seni kaçırmazdı adam aileni karşısına almış yapman egerekn eşini kendine bağlamak artık se.x ilemi bağlarsın neyle bağlarsın bilmem ama ayrı oturuyorsanız eğer kendınden başla işe ona kaybetme hissini tattır bak kendıne saçını başını değiştir misal giyimini değiş bakımlı ol boynun bükük gezme yanında dişli ol kuralcı ol zaten o mesajı alır :)

İşten güçten kendimi alıkoyamıyorum zaten. Ben ki çok bakımlıydım ama şimdi bildiğin paçoz oldum. Evimde kedi bakıyorum oda çok dağıtıyor evi. Bi gün temiz kalmıyor. Bakalım bu dediklerinizi uygulicam. Akşam bi arkadaş yemek konusunda bi tüo vermişti yaptım sustu kaldı öyle. Arada sırada makyaj yapıyorum işe giderken ama artık daha da çok dikkat edicem herşeye. Teşekkür ederim

Hayretler içerisinde okudum. Ve çok sinirlendim.
Lütfen ama lütfen kimse kula kulluk etmesin artık. Sizi sevmeyen ve istemeyen birini siz neden isteyeseniz.
Evlenirken anne babayla evlenmiyoruz eşimizle evleniyoruz sadece.
Bu hayat sizin hayatınız ve en derin aşkın acısı 3 yıl sürüyor. Alışırsınız. Sevgi emek isteyen bir şey. Merhametin, anlayışın yok olduğu bir ilişki boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. Güçlü olmak lazım radikal kararlar almak lazım.

Ya işte bende düzelceği günü bekliyorum da bu artık sabır etmiyor. Koptu kopacak

İşten güçten kendimi alıkoyamıyorum zaten. Ben ki çok bakımlıydım ama şimdi bildiğin paçoz oldum. Evimde kedi bakıyorum oda çok dağıtıyor evi. Bi gün temiz kalmıyor. Bakalım bu dediklerinizi uygulicam. Akşam bi arkadaş yemek konusunda bi tüo vermişti yaptım sustu kaldı öyle. Arada sırada makyaj yapıyorum işe giderken ama artık daha da çok dikkat edicem herşeye. Teşekkür ederim

bırak kız kediyi o bile yolunu buluyor önüne gelen kediyle başının çaresine bakar sen kendıne bak kendıne değişimi göster ona :)

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Kaçarak evlendik eşimle. Yaşıyacağımız evde kiracılar vardı ve 2 ay kayınvalidemle yaşadık. Herşey çok güzeldi. Eşim benimle ilgileniyordu ve mutluyduk. Düğünü geç yaptık. Kardeşimin rahatsızlığından ötürü. Neyse benim ni borcum vardı düğün olsun öyle söylerim dedim eşimi sıkıştırmamak adına. Neyse düğün oldu takı paralarından 1000 lira aldık ödedik. Kayınvalidem de duruma bozulmuş. "Bu evde yaşıyorsan herşeyi ilk önce ben bilicem. Bilmiceksem al bunu anasının evine götür dedi. Ardından hakaret etti ve 2 hafta annemde kaldım. Eşim çok değişti bu esnada yanıma dahi gelmedi. Gelse de 1 saat ancak duruyordu. Kiracılar taşındı evimize temizlik taptık oturmaya başladık. Düzelmişti herşey sonra yine değişti ve sürekli hakaret ediyor bana. An geliyor beğenmiyorsan ananın evine götüreyim seni diyor. Yatak ilişkimiz düştü. Her akşam ya annesinde pc de oyun oynuyor yada kahveye gidiyor. Ben çalışıyorum ve ağır bi işim var. Eve gelince çok bitkin oluyorum. O ise eve geldiğinde toplu olan eve dağınık diyor ve resmen hep evde iş yapmamı istiyor. Etrafı gücüm yettiğince topluyorum ama yine bağırıp çağırıyor hakaretler ediyor. Bi maç izlerken iyiyiz bide yatağa yattığımızda sarılarak uyuyor bana. Ben ne yapmalıyım? Eşim benden soğumuşmudur? Tekrardan benim önemli olabileceğim ne yapmalıyım. Lütfen bana yardım edin çok mutsuzu. İşime de çok olumsuz yansıyor bu

bırak kız kediyi o bile yolunu buluyor önüne gelen kediyle başının çaresine bakar sen kendıne bak kendıne değişimi göster ona :)

Ah be canım kedim olmasaydı kafayı yerdim heralde. Ağladığımda göğsüme gelip gözyaşlarımı siliyor sıeadan değil yani :)

Benc

esini al ve kaynvaliddn uzaklas ama bunu yaparken eşine belli etme esin sama sarldgna göre seviyor belli

Sarılmadan asla uyumaz. Sevmese döner yatar. Haklısın canım. Zaten oda burda oturmak istemiyor. Apartmandaki insanları beğenmiyor :) zaten azcık düzelsi aramız çıkıcaz burdan oda taşınmak istiyor.

Sarılmadan asla uyumaz. Sevmese döner yatar. Haklısın canım. Zaten oda burda oturmak istemiyor. Apartmandaki insanları beğenmiyor :) zaten azcık düzelsi aramız çıkıcaz burdan oda taşınmak istiyor.
Ne güzel iste tatlm sen iyi görün esinle iyi ol kadınlgnla onu kendine bağla zaten gerisi gelir

X