- 16 Nisan 2015
- 19
- 0
- 37
canım kaçarak evlendiğin için bir kere kendi aileni bir kenara atmışsın demektir bu onların evine sığındığın içinde sana böyle rahat davranıyorlar yani umursamıyorlar yarın bir gün gitsen derler ki zaten kaçarak geldin yada derler kaçmasaydın kızım sevmişsin evet yüreğe malesef söz geçmiyor akıl mantım devre dışı kalıyor 1000 tl içinde bunlar yapılmaz çok yüksek bi mebla değil zaten ama şunuda düşün seni sevmeyen adam anasını dinleyen adam seni kaçırmazdı adam aileni karşısına almış yapman egerekn eşini kendine bağlamak artık se.x ilemi bağlarsın neyle bağlarsın bilmem ama ayrı oturuyorsanız eğer kendınden başla işe ona kaybetme hissini tattır bak kendıne saçını başını değiştir misal giyimini değiş bakımlı ol boynun bükük gezme yanında dişli ol kuralcı ol zaten o mesajı alır :)
İşten güçten kendimi alıkoyamıyorum zaten. Ben ki çok bakımlıydım ama şimdi bildiğin paçoz oldum. Evimde kedi bakıyorum oda çok dağıtıyor evi. Bi gün temiz kalmıyor. Bakalım bu dediklerinizi uygulicam. Akşam bi arkadaş yemek konusunda bi tüo vermişti yaptım sustu kaldı öyle. Arada sırada makyaj yapıyorum işe giderken ama artık daha da çok dikkat edicem herşeye. Teşekkür ederim