yardımınıza ihtiyacım var

Zaten Allahıma havale ettim onu mutlaka cezasını bulacaktır. Süpürgeli cadı az kalır yanında emin olun. Yüz vermediğimde daha da kötü tartışıyoruz ve artık nasıl davranıcağımı da bilemiyorum.
Bak buradaki arkadaslar güzel fikirler veriyorlar coğu zaman.onları dikkate al mutlaka isine yarayan cıkar.

Sen soğumadın da onun soğuması dert oluyor?
Hatamız bu işte haklıyken bile biz dert sahibiyiz, biz çözüm peşindeyiz.

Bence bugünden itibaren işe git gel, keyfine bak.
Yemek, temizlik peşinde koşma.
Tek çeşit yemek yap, beğenmediysen dışardan söyle de.
Ayrıca yardımcı alacağım eve çok yorulduğumu farkettim de.
Ananın evine götüreyim derse de.
Daha iyi bir fikrim var ana hastası sensin, sen git de.

Aynen yapardım vallahi..

Boşanmaya da giderse gitsin be, gençliğimi sokakta mı buldum?

Bu hakikaten dahiyane bir fikir. Bunu da deniyim. Zaten ben çok sabırlıyımdır. Sabrım taştığında asla görmem. Ölceğini bilsem de bitmiştir benim için. Zaten o anı bekliyorum bende. Şimdi çare arıyorum ama bişeyler kırıldı ve koptuğu anda tamiri asla olmaz.

Bu hakikaten dahiyane bir fikir. Bunu da deniyim. Zaten ben çok sabırlıyımdır. Sabrım taştığında asla görmem. Ölceğini bilsem de bitmiştir benim için. Zaten o anı bekliyorum bende. Şimdi çare arıyorum ama bişeyler kırıldı ve koptuğu anda tamiri asla olmaz.

Yaa bırak biterse bitsin karart gözünü.
Bak nasıl onu korku sarıyor.
Ayarı verir kendine. Sen ters tepince.

Yatağa geç git, uykum yok film izliycem de, tv karşısında uyuyakal.
Halsizim mıy mıy gıy gıy, tasasız bir kadın ol.
Ohoooo eski günleri mumla arar.
Ana delisi!
Gerizekalı!

Yaa bırak biterse bitsin karart gözünü.
Bak nasıl onu korku sarıyor.
Ayarı verir kendine. Sen ters tepince.

Yatağa geç git, uykum yok film izliycem de, tv karşısında uyuyakal.
Halsizim mıy mıy gıy gıy, tasasız bir kadın ol.
Ohoooo eski günleri mumla arar.
Ana delisi!
Gerizekalı!

Yatağa tek başıma geçiyorum neden habet vermedin diyor. Uyuya kaldım öyle uyandıramamış öyle kalmışım.
Hakikaten gerizekalı anlıcakta geç kalmaz inşallah. Dediğim gibi ben haktan korkarım ben mücadelemi veririm ama en sonunda da hiçbişeyi görmem

Biz daha beter oluruz diye korkmuyor değilim açıkçası o_O:KK53:

Ben çok adil bir insanım kv olsam da durumun değişmeyeceğine eminim.
Oğlum hatalı olsa kapı önüne koyar gelinimi tutarım valla.
Yok ben bilcem, bana soracaksınız bilmem ne de hayatta yapmam.
Kayınpederimden o kadar nefret ettim ki yok yok hayatta burnumu sokmam ben çocuklarımın hayatına..

Kayınpederimden o kadar nefret ettim ki yok yok hayatta burnumu sokmam ben çocuklarımın hayatına..

Katılıyorum. Olgunluğa erişmiş bir insanda bu söyledikleriniz mevcut olmalı. Sanırım bizim ülkede olgunluğa erişmişlik hissini herkes yaşayamıyor. Ya da herkes o evreye geçemiyor.:KK14:
Kv olduktan sonra da bu forumda takılmaya devam edersek artık konu açar takip ederiz birbirimizi
:KK58:

Aynı cümleyi oda bana diyordu. Baş üstündeydim yaa. Arkadaşımın uyarısını hiç dikkate almadım. İyi gelin olma derdi bana. Bu devirde iyi gelin olmayacaksın doğru.

"Eşim benden soğumuş mudur?"

7 ayda(ki süre önemli değil) size hakaretler eden, savunmayan, "ananin evine götüreyim" bile diyebilen bir adamdan siz soğumuyorsunuz da, onun soğumasini mi dert ediyorsunuz?
Sizin için çözüm üretmeye çalişmak çok yorucu olur. Her şey gonlunuzce olsun..
Hi hiii aynen..bazi arkadaslar boyle guzel cvplar verince edecek laf kalmiyor

Yapıcı bi insanım yıkıcı olsam zaten çoktan biterdi herşey. Evlilik kadın bazında hemen bitmiyor. Mücadele ve savaş vardır. Bi çırpıda bi kadın soğuyamaz....
Tamam yapici ol, bitir demiyoruzda bak burda arkadasin biri kocasi salak dedi diye 1 ay yanina yaklastirmamis..oo adam bi daha o kadina salak demez akli varsa, haa yoksa ayri..net olmak lazim ve taviz vermemek lazim..isiniz agirmis hayat musterek hakaret edecegine yardim edecek

Eşimden boşanmam gerekir mi bu konuda. Herkes aynı şeyi söylüyor. Ayrıl gitsin. Çok kolay değil. Seviyorum çünkü

sen seviyorum diyosunda o seni seviyormu bakalim. Sen onun icin aileni karşına alip kaçmışsin. her nekadar yanlış bir başlangiç yapsanizda, seni emanet olarak görüp annesine ezdirmemesi lazim. seven insan nasil sevdiğinin baskasina ezdir? Ki bu annesi bile olsa..konuş bakalim o senin için neleri göze alabilecek? Bu sorunu onun çözmesi lazım. gerçekten seviyorsa..?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Kaçarak evlendik eşimle. Yaşıyacağımız evde kiracılar vardı ve 2 ay kayınvalidemle yaşadık. Herşey çok güzeldi. Eşim benimle ilgileniyordu ve mutluyduk. Düğünü geç yaptık. Kardeşimin rahatsızlığından ötürü. Neyse benim ni borcum vardı düğün olsun öyle söylerim dedim eşimi sıkıştırmamak adına. Neyse düğün oldu takı paralarından 1000 lira aldık ödedik. Kayınvalidem de duruma bozulmuş. "Bu evde yaşıyorsan herşeyi ilk önce ben bilicem. Bilmiceksem al bunu anasının evine götür dedi. Ardından hakaret etti ve 2 hafta annemde kaldım. Eşim çok değişti bu esnada yanıma dahi gelmedi. Gelse de 1 saat ancak duruyordu. Kiracılar taşındı evimize temizlik taptık oturmaya başladık. Düzelmişti herşey sonra yine değişti ve sürekli hakaret ediyor bana. An geliyor beğenmiyorsan ananın evine götüreyim seni diyor. Yatak ilişkimiz düştü. Her akşam ya annesinde pc de oyun oynuyor yada kahveye gidiyor. Ben çalışıyorum ve ağır bi işim var. Eve gelince çok bitkin oluyorum. O ise eve geldiğinde toplu olan eve dağınık diyor ve resmen hep evde iş yapmamı istiyor. Etrafı gücüm yettiğince topluyorum ama yine bağırıp çağırıyor hakaretler ediyor. Bi maç izlerken iyiyiz bide yatağa yattığımızda sarılarak uyuyor bana. Ben ne yapmalıyım? Eşim benden soğumuşmudur? Tekrardan benim önemli olabileceğim ne yapmalıyım. Lütfen bana yardım edin çok mutsuzu. İşime de çok olumsuz yansıyor bu durum......
Ananın evine götüreyim diyen hakaretler eden hizmetçi gibi gören adam senden soğumuşmudur diye soracağına,sen ondan soğumalısın.Neden kendini ezdiriyorsun.Çalışıyorsunda.Tavrını koy.Kimseyi pohpohlama.Hakaret ettiği an tavrını koyup restini çekmezsen hakaretler dayağa döner.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Kaçarak evlendik eşimle. Yaşıyacağımız evde kiracılar vardı ve 2 ay kayınvalidemle yaşadık. Herşey çok güzeldi. Eşim benimle ilgileniyordu ve mutluyduk. Düğünü geç yaptık. Kardeşimin rahatsızlığından ötürü. Neyse benim ni borcum vardı düğün olsun öyle söylerim dedim eşimi sıkıştırmamak adına. Neyse düğün oldu takı paralarından 1000 lira aldık ödedik. Kayınvalidem de duruma bozulmuş. "Bu evde yaşıyorsan herşeyi ilk önce ben bilicem. Bilmiceksem al bunu anasının evine götür dedi. Ardından hakaret etti ve 2 hafta annemde kaldım. Eşim çok değişti bu esnada yanıma dahi gelmedi. Gelse de 1 saat ancak duruyordu. Kiracılar taşındı evimize temizlik taptık oturmaya başladık. Düzelmişti herşey sonra yine değişti ve sürekli hakaret ediyor bana. An geliyor beğenmiyorsan ananın evine götüreyim seni diyor. Yatak ilişkimiz düştü. Her akşam ya annesinde pc de oyun oynuyor yada kahveye gidiyor. Ben çalışıyorum ve ağır bi işim var. Eve gelince çok bitkin oluyorum. O ise eve geldiğinde toplu olan eve dağınık diyor ve resmen hep evde iş yapmamı istiyor. Etrafı gücüm yettiğince topluyorum ama yine bağırıp çağırıyor hakaretler ediyor. Bi maç izlerken iyiyiz bide yatağa yattığımızda sarılarak uyuyor bana. Ben ne yapmalıyım? Eşim benden soğumuşmudur? Tekrardan benim önemli olabileceğim ne yapmalıyım. Lütfen bana yardım edin çok mutsuzu. İşime de çok olumsuz yansıyor bu durum......

canım kaçarak evlendiğin için bir kere kendi aileni bir kenara atmışsın demektir bu onların evine sığındığın içinde sana böyle rahat davranıyorlar yani umursamıyorlar yarın bir gün gitsen derler ki zaten kaçarak geldin yada derler kaçmasaydın kızım sevmişsin evet yüreğe malesef söz geçmiyor akıl mantım devre dışı kalıyor 1000 tl içinde bunlar yapılmaz çok yüksek bi mebla değil zaten ama şunuda düşün seni sevmeyen adam anasını dinleyen adam seni kaçırmazdı adam aileni karşısına almış yapman egerekn eşini kendine bağlamak artık se.x ilemi bağlarsın neyle bağlarsın bilmem ama ayrı oturuyorsanız eğer kendınden başla işe ona kaybetme hissini tattır bak kendıne saçını başını değiştir misal giyimini değiş bakımlı ol boynun bükük gezme yanında dişli ol kuralcı ol zaten o mesajı alır :)

ahh be canım kv almış eline ipleri oynatıyor valla..bunda kaçmanın bile etkisi bile var..eşinle konuş güzel bir dille..eskisi gibi olalım falan de..bakalım ne dicek..

Şuan kayınvaldenize çok mu yakın oturuyosunuz? Kayınvalide nerde duracagını haddini sınırını bilmiyor malesef:KK43: bu sınırları siz belirleyeceksşniz o duracak. Eşinizin sizden soğuduğunu hiç sanmıyorum zamanla sizin tarafınızdan bakmayı ögrenecektir. Ama kayınvalideye şuan dur diyemezseniz ilerde bunun önüne geçemezsiniz....

Hayretler içerisinde okudum. Ve çok sinirlendim.
Lütfen ama lütfen kimse kula kulluk etmesin artık. Sizi sevmeyen ve istemeyen birini siz neden isteyeseniz.
Evlenirken anne babayla evlenmiyoruz eşimizle evleniyoruz sadece.
Bu hayat sizin hayatınız ve en derin aşkın acısı 3 yıl sürüyor. Alışırsınız. Sevgi emek isteyen bir şey. Merhametin, anlayışın yok olduğu bir ilişki boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. Güçlü olmak lazım radikal kararlar almak lazım.

X