Yardiminiza Ihtiyacim Var

tatli.cadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
542
1
43
merhaba arkadaşlar ben 3 haziranda aşılama yaptırdım ne zaman test yapsam sonuç belli olur bilen varsa lütfen yardım edin....günler geçmiyo meraktan patlıyacağımCADIARZU

merhaba canım 14 gün yaptırırsan sonuç alabilirsin iki gün daha beklemen gerekiyor hayatım bebişin seninledir ve güzel haberi bizlerede verirsin inşallah canım

merhaba canım 14 gün yaptırırsan sonuç alabilirsin iki gün daha beklemen gerekiyor hayatım bebişin seninledir ve güzel haberi bizlerede verirsin inşallah canım

çok saol canım umarım size mutlu haberi veririm ve sizlerdende alırım beklemek çok zor beni en ii siz anlarsınız...2 gün sonra kandamı belli olur?

canım merhaba bende 1-2 haziranda aşılama yaptırdım beklemedeyim doktorum bana adet tarihim olan 23 hazirana kadar olmazsan kan testi yaptır demişti ama eğer olmazsam 20 sinde yaptırcam ben bu arada bende adet olcakmışım gibi sancılar giriyor karnıma sende de oluyormu canım benim tutmadı galiba yaaaaaaa ((

canım bendede var özellikle sol kasığımda 3 gün önce gögüs uçlarımda büyüme ve kopacak gibi agrı vardı şimdi tüm gögsüm agrıyo...gögüslerimin agrısı adet agrısından farklı...umarım hamileyizdir canım ama nedense banada tutmadı gibi geliyor bence bu kendimizi en kötüye hazırlama piskolojisi olabilir canım sonucu mutlaka bana yaz olurmu:)

tamam canım mutlaka yazarım sende yaz

benimde göğüslerim şişti ve acıyor ama benim her ay olan birşey bu o yüzden bunu saymıyorum ama pek umudum kalmadı açıkçası

öyle düşünme canım yaa benide üzme hayırlısı neyse o olsun rabbim bizlere eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler versin inşallah......

amin canım amin inşallah ya ben 2,5 senedir uğraşıyorum pko teşhisi kondu yeni eşimde de morfoloji %3 çıktı özel olmazsa senin durumun neydi birde bana 10 milyon küsur sperm enjekte edildi biraz düşük yani ama hayırlısı tutucak olduktan sonra bir damladan bile tutuyor

hikayemi tam anlatayım ben daha önce hamile kaldım o dönem çok hastaydım(megerse hamileliktenmiş)ama bimediğim için çok ilaç kullandım riske edemediğim için aldırdık kürtajdan sonra sanırım tüplerim tıkanmış laparoskopiyle açtılar şimdi hemen arkasından aşılama gerekli riske atmayalım tüpler kapanabilir dediler benim eşimin herşeyi çok normal bana 75 milyon sperm enjekte ettiler.ama dediğin gibi kısmet yaaa 1 tanesi dölleyecek olan

senin durumun çok çok iyiymiş canım hayırlısı olsun hem daha önce hamile kalabilmişsin ben hiç kalamadım bir kez adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırmıştım bundan 3 ay önce kadar pozitif çıkmıştı 2 gün sonra adet oldum doktorum da bir anlam veremedi bu duruma inşallah birlikte hamile kalırız ama 75 milyon sperm demek süper

evet hamile kalabildim ama değerini anlayamadım canım 75 milyon olması değil önemli olan allahın takdiri ayy inşallah beraber hamile kalırız birlikte yaşarız herşeyi belki görüşürüz bile:) ayyyy çok heyecanlandım yaw ben geçen ay 20 sinde regil oldum bakalım bu ay nedir durum

canım ya inşallah hemen yüzümde bir tebessüm oluştu bile

benim de 23 ama daha erken olmam lazım çünkü çok erken yumurtladım :)) adetimin bitiminden birkaç gün sonra aşılama oldu canım

20 mayısda adet gördüm adetin 3.günü klomen kullandım 5 gün bittikden 2 gün sonra dr gittim tekrar 2 gün sonra çağırdı yumurtalığım 21cm olmuştu tekrar gittim ve çatlatma iğnesi yapıldı 36 saat sonra yani 3 haziran akşam 7 de aşılama yapıldı.valla bende gülümsemeye başladım kız bacımm biz hamileyiz belkide:)

canım ya inşallah hemen yüzümde bir tebessüm oluştu bile

benim de 23 ama daha erken olmam lazım çünkü çok erken yumurtladım :)) adetimin bitiminden birkaç gün sonra aşılama oldu canım

benim adetim bittikden 9gün sonra aşılama yapıldı.acaba nezaman adet görürüm dersin?

slm kızlar ben aşılama olmadım daha ama bu a olurum inşallah edetimin olmasını bekliyorum sizinki inşallah olur canlarım du adiyorum sizlere güzel haberlerinizi bekliyorum bu arada bende de pkos var umarım benimki de tutar

inşallah canım aminn tek dileğimiz ve duamız hepimizin bebişlerinin olması:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…