- 11 Haziran 2008
- 542
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi tatli.cadi
merhaba canım 14 gün yaptırırsan sonuç alabilirsin iki gün daha beklemen gerekiyor hayatım bebişin seninledir ve güzel haberi bizlerede verirsin inşallah canım
canım merhaba bende 1-2 haziranda aşılama yaptırdım beklemedeyim doktorum bana adet tarihim olan 23 hazirana kadar olmazsan kan testi yaptır demişti ama eğer olmazsam 20 sinde yaptırcam ben bu arada bende adet olcakmışım gibi sancılar giriyor karnıma sende de oluyormu canım benim tutmadı galiba yaaaaaaa((
amin canım amin inşallah ya ben 2,5 senedir uğraşıyorum pko teşhisi kondu yeni eşimde de morfoloji %3 çıktı özel olmazsa senin durumun neydi birde bana 10 milyon küsur sperm enjekte edildi biraz düşük yani ama hayırlısı tutucak olduktan sonra bir damladan bile tutuyor
canım ya inşallah hemen yüzümde bir tebessüm oluştu bile
benim de 23 ama daha erken olmam lazım çünkü çok erken yumurtladım :)) adetimin bitiminden birkaç gün sonra aşılama oldu canım
aşılamadan 12 gün sonra yaptırırsan sonucu öğrenebilirsin tatlım
slm kızlar ben aşılama olmadım daha ama bu a olurum inşallah edetimin olmasını bekliyorum sizinki inşallah olur canlarım du adiyorum sizlere güzel haberlerinizi bekliyorum bu arada bende de pkos var umarım benimki de tutar
inşallah bebişlere kavuşursunuz ..