kızlar Selam Ben Bu Ay Nasipse 2ci Aşılamamı Olucam şimdiden Hazırladım Kendimi Hiç Düsünmiycem Ve Istemiyo Modunda Olucam Biraz, '''''amaaan Olursa Olsun...gibi
Ilk Aşılamamda Reglimin üzerinden 4gün Geçince Doktorum Hastaneye Gel Kandan Bakalım Dedi.o Günde Inadına Ben Dahil 6 Kişiydik Test Için...onlar Evde Bakmışlar Hepsi Artı Bi Umut Kanda %100 Doğruluk Payı Var Diye Eksidir Inşallah Diyerek Gelmişler Içlerinde Bi Isteyen Benim.neyse Koloni Halinde Gittik Kanları Verdik 1 Saat Sonra Inanın Hepsinin Pozitif Bi Benim Negatif...uğradığım şoku Anlatamam Hatta Negatif Yazısını Okudum Ve Bu Artı Anlamınamı Geliyodu Falan Oldum...ikisi Daha Yeni Evli Olduklarından Diğerleride Başka Sebeplerden Istemiyorlarmış Dinlemedim Bile Bana Acımamaları Içinde Doktoruma Muayenehade Görüsürüz Diyerek çıktım Hemen Hastaneden...
Bunları Neden Yazdım Kızlar Istemeyen Ve Düsünmeyenlerin çocukları Oluyo Biz Tabii Haliyle Kafaya Takıyoruz En Azından Bi Hamiş Yada Yeni Doğan Görünce Içimiz Cızlıyo...bizim Gibiler Allahın Bi Sınavını Geçiriyoruz Emek Ve Umutlarımızı Sabırla ölçerek...işte Bu Yüzden Kendimce Bu Ay Hiç Umut Beslemiycem,reglimin üzerinden 4 Gün Geçince Tahlilede Koşmıycam, Hatta Normal Hayatıma Aynen Devam...işe Yararmı Bilmem Ama Deniycem Bakalım