- 17 Mart 2008
- 507
- 6
-
- Konu Sahibi tatli.cadi
benim adetim bittikden 9gün sonra aşılama yapıldı.acaba nezaman adet görürüm dersin?
kan testimi yaptımam lazım idrar de çıkarmı canım ya
valla ben yumurtlama günümden 14-15 gün sonra adet oluyorum canım bende menegon iğne kullandım adetimin 9 yada 10.günü gittiğimde yumurtamın 1 tanesinin çatladığını gördük çatlatma iğnesi vurulmadım yani ertesi gün ve bir sonraki günde aşılama yapıldı zaten canım
bu arada aşılamanın üstüne 14-15 gün koy bence o zamanlar olursun eğer olcaksan yani 17-18 hazirana denk geliyor
kan tahlili daha garanti canım idrarda çıkması için adetinin bikaç gün gecikmesi gerekiyor
bence bekle canım garanti olsun
kan testimi yaptımam lazım idrar de çıkarmı canım ya
yok hayır kan testi kesin sonucu veriyor..idrar da adet gecikmesini beklemen gerekebilir.
hemen sonucu kan testiyle alırsın ama:1hug:
günaydın tatlım maalesef sana müjde veremedim çok üzgünüm yaa saat 7 den beri aşırı sancım vardı 15 dk öncede kan geldi sanırım regil oluyorum anlayacağın bu ayda bebek yok....umarım sen mutlu haber verirsin canım hiç olmazsa senin için sevinirim
canım günaydın sanki ben adet olmuşum gibi üzüldüm inan ama olsun daha yaşımız çok genç (ben 24üm sende o yaşlardasın sanırım resminden anladığım kadarıyla) yıkılma sakın arkadaşım
inşallah canım ya bunu ne kadar isterim bilemezsin olsun bir hata yapmışsın ama vardır bunda da bir hayır üzme kendini ben yanındayım :)
kızlar Selam Ben Bu Ay Nasipse 2ci Aşılamamı Olucam şimdiden Hazırladım Kendimi Hiç Düsünmiycem Ve Istemiyo Modunda Olucam Biraz, '''''amaaan Olursa Olsun...gibi
Ilk Aşılamamda Reglimin üzerinden 4gün Geçince Doktorum Hastaneye Gel Kandan Bakalım Dedi.o Günde Inadına Ben Dahil 6 Kişiydik Test Için...onlar Evde Bakmışlar Hepsi Artı Bi Umut Kanda %100 Doğruluk Payı Var Diye Eksidir Inşallah Diyerek Gelmişler Içlerinde Bi Isteyen Benim.neyse Koloni Halinde Gittik Kanları Verdik 1 Saat Sonra Inanın Hepsinin Pozitif Bi Benim Negatif...uğradığım şoku Anlatamam Hatta Negatif Yazısını Okudum Ve Bu Artı Anlamınamı Geliyodu Falan Oldum...ikisi Daha Yeni Evli Olduklarından Diğerleride Başka Sebeplerden Istemiyorlarmış Dinlemedim Bile Bana Acımamaları Içinde Doktoruma Muayenehade Görüsürüz Diyerek çıktım Hemen Hastaneden...
Bunları Neden Yazdım Kızlar Istemeyen Ve Düsünmeyenlerin çocukları Oluyo Biz Tabii Haliyle Kafaya Takıyoruz En Azından Bi Hamiş Yada Yeni Doğan Görünce Içimiz Cızlıyo...bizim Gibiler Allahın Bi Sınavını Geçiriyoruz Emek Ve Umutlarımızı Sabırla ölçerek...işte Bu Yüzden Kendimce Bu Ay Hiç Umut Beslemiycem,reglimin üzerinden 4 Gün Geçince Tahlilede Koşmıycam, Hatta Normal Hayatıma Aynen Devam...işe Yararmı Bilmem Ama Deniycem Bakalım