fikir vermek icin okuyun lutfen ,cok uzgunum

Offf daraldım hepsini okuyamadım...
Ben anlamadım şimdi eşinin gitmesine üzülmüyorsun karışmıyorsun ne yaparsa yapsın diyorsun...
Kendinin ne olacağınımı düşünüyorsun
Yani eşinin böyle bir insan olması oraya gidecek olması hatta ölmeyi bile göze alması sorun değil ohaoldumsmile

Konuyu okurken tam 60 tane erik yemişim akannehir

Çok mu yemişim ya ...Konu sahibi kafamı bulandırdın bak neler ettim görüyon mu :nazar:

Yedin bari söyleme, bana ne ben de erik isitiyoum... Başım ağrıyordu zaten, kazan gibi oldu, kazana mı gitsek acaba? Gene süpersin, döktün gerçekleri ortaya..

Offf daraldım hepsini okuyamadım...
Ben anlamadım şimdi eşinin gitmesine üzülmüyorsun karışmıyorsun ne yaparsa yapsın diyorsun...
Kendinin ne olacağınımı düşünüyorsun
Yani eşinin böyle bir insan olması oraya gidecek olması hatta ölmeyi bile göze alması sorun değil ohaoldumsmile

uzluyorum elbet ama aileme ve kendimede uzuluyom ortada kalmis gibiyim

böyle bi adamseni boşamazsa sen boşa onu zaten:umursamaz:

Hitlere kadar dayandırdığım nickinin altında sadece pasta tarifleri ve elişi oyaları çıktı.

Bazen maksadı aşıp fazla senaryo yazıyoruz.Aklı karışmış bir kadın var sadece karşımızda...

Konu sahibi;

1)Eşinin gitmesini istemiyorsan ona ailesine karşı sorumluluklarını anlat.
2)Canlı bomba olacaksa ona bunun günahını anlat.
3)Yok savaşıp ölmeyi göze aldıysa hiçbirşey anlatma bırak.

yok hic bahsetmedi ama ben bosaniirm herhalde ,, cunku evli kalirsam onun ailesi yanina alir yok bizim namusumuz falan derler cildiririm ben ...

dini olarak boşamazsa peki seni eşin ?

yani boşanmak istemezse ne yapmayı düşünüyosun

bence bu konuyu bi konuş eşinle aydınlığa kavuşsun

Konu sahibi üzülecek bişey yok.... Bize fikir soruyorsun, insanlar sana bişey söylüyor, çemkiriyorsun, inançsızlıkla suçluyorsun, cahilim diyorsun, burada insanlara saldıracağına git oku. Dinimizin ilk emri OKU'dur... Okumaktansa hazıra konmak kolay geliyor, istedikleri gibi yönlendirilmeye müsaitsin. Hatta pek çok arkadaşımın dediği gibi yönlenmişsin. Sen kabul et yada etme, sen burada yaşamıyor olabilirsin ama burası ATATÜRK'ün kurduğu TÜRKıYE CUMHURıYETı..... Biz Türk kadınları özgürüz, laikiz, Atatürkçü'yüz, zekiyiz, güçlüyüz, üretiniz, daha da önemlisi kuru gürültüye pabuç bırakmayız. Sen burada konu açıyorsan, isteyen herkesin de fikir söyleme hakkı var. Sen zaten önyargılı olarak, eğilimli konu açmışsın, seninle aynı fikirde olmayanları da saldırmakla suçluyorsun. Snin fikirlerini kabul etmemek saldırmak ise evet ben sana saldırıyorum, sen de otur cehaletinle arkamdan inançsız diye söylen.

Hitlere kadar dayandırdığım nickinin altında sadece pasta tarifleri ve elişi oyaları çıktı.

Bazen maksadı aşıp fazla senaryo yazıyoruz.Aklı karışmış bir kadın var sadece karşımızda...

Konu sahibi;

konu böyleyken aklıma bu geliyo benm :nazar: nazi ne araştrn yerimseniben

Konu sahibi üzülecek bişey yok.... Bize fikir soruyorsun, insanlar sana bişey söylüyor, çemkiriyorsun, inançsızlıkla suçluyorsun, cahilim diyorsun, burada insanlara saldıracağına git oku. Dinimizin ilk emri OKU'dur... Okumaktansa hazıra konmak kolay geliyor, istedikleri gibi yönlendirilmeye müsaitsin. Hatta pek çok arkadaşımın dediği gibi yönlenmişsin. Sen kabul et yada etme, sen burada yaşamıyor olabilirsin ama burası ATATÜRK'ün kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ..... Biz Türk kadınları özgürüz, laikiz, Atatürkçü'yüz, zekiyiz, güçlüyüz, üretiniz, daha da önemlisi kuru gürültüye pabuç bırakmayız. Sen burada konu açıyorsan, isteyen herkesin de fikir söyleme hakkı var. Sen zaten önyargılı olarak, eğilimli konu açmışsın, seninle aynı fikirde olmayanları da saldırmakla suçluyorsun. Snin fikirlerini kabul etmemek saldırmak ise evet ben sana saldırıyorum, sen de otur cehaletinle arkamdan inançsız diye söylen.

:lepi:

Konu sahibi;

Bundan önceki konularının el işinden va tariften ibaret olması konu sahibi hakkında maksadı aştığımızı ispatlamaz :1closedeyes:

bazıları hala dalga geçme modunda sizi ilgilendirmiyorsa konu size hitap retmiyorsa neden hala burdasınız acaba böyle hassas bir konuda kendinize eğlence arıyorsunuzya bravo yani(onlar kendilerini bilirler)

Konu sahibi;

oh cok sukur maksadim anlsildi ,,, nazi yeni ogrendim ?sizin sayenizde

esime cok dil doktum bana cahil diyorlar ama inanin cok konustum esimle her seferinde laflariyla kapadi konuyu,, halende konusuyom ama artik gucum yetmiyo

yahu gucum yetmıyor dıyosun madem aılesıne anlatsana gelsınler sahıp cıksınlar ogullarına neden susup otuyuorsun gıtmesını sadece ızlıyorsun!!

bazıları hala dalga geçme modunda sizi ilgilendirmiyorsa konu size hitap retmiyorsa neden hala burdasınız acaba böyle hassas bir konuda kendinize eğlence arıyorsunuzya bravo yani(onlar kendilerini bilirler)

onlardan biri de benim :lepi: eğlenen kim acaba? böyle soruya böyle cvp hanım hanım.... bak konu açmışsa istenen yorum yapılır çaktn köfteyi :hulya:

X