Yardiminiza Ihtiyacim Var

senin durumun çok çok iyiymiş canım hayırlısı olsun hem daha önce hamile kalabilmişsin ben hiç kalamadım bir kez adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırmıştım bundan 3 ay önce kadar pozitif çıkmıştı 2 gün sonra adet oldum doktorum da bir anlam veremedi bu duruma inşallah birlikte hamile kalırız ama 75 milyon sperm demek süper

merhaba bana pko teşhisi kondu 2 kez çatlatma tedavisi gördüm aşılama düşünüyoruz şimdi aşılama hakkında bilgi verirmisin ağrı sızı oluyormu zormu ne yapacağımı bilmiyorum karıştım

merhaba Bana Pko Teşhisi Kondu 2 Kez çatlatma Tedavisi Gördüm Aşılama Düşünüyoruz şimdi Aşılama Hakkında Bilgi Verirmisin Ağrı Sızı Oluyormu Zormu Ne Yapacağımı Bilmiyorum Karıştım

Merhaba Cnm Aşilama şöyle Oluyo Sana çatlatma Iğnesi Vuruluyo Arkasindan Eşinin Spermleri Laboratuarda Yikaniyo Yani En Hareketlileri Alinip Incecik Bi Boru Ile Rahimden Sana Enjekte Ediliyo Ama Ne Aci Ne Sizi Alttan Muayene Gibi...sonra 20 Dk O şekilde Yatiyorsun Bitti:) Umarim Herşey Güzel Olur Hayirli Haberlerini Bekliyorum...