ilgisiz sevgili monotonlaşan ilşkimiz ;(

ya heyecanın bitmesini yanlış yorumluyor olabilir miyiz kızlar.. :nazar:
heyecanlanmıyoruz çünkü benimsiyoruz artık, bir parçamız gibi oluyorlar.. okadar bize ait.
e bu durumda devamlı aynı heyecanı yaşamak hem çok yorucu hemde zor olmaz mı..
bu dinginliğin adı huzur aslında.. yani bende bu şekilde oluyor :eek:
bunun adına monotonluk diyoruz belki..

canım tüm yazını okudum, bence bitirmekle en iyisini yapmışsın..çünkü ilerde pişman olacağın şeyler yaşayabilirdin..senin yanına geldiğinde 180 derece değişmesinin nedeni bana göre seninle zaman geçirmeyi seviyor olması ama seven insan sevdiği yanında olmadığında da onu her zaman düşünüp merak etmez mi? bence bu kararından asla pişman olmamalısın biraz acı çekersin ama zamanla herşey senin için çok daha iyi olacaktır...

ama 2 yıl uzun bi süre değilki insan hergün yeni şeyler keşfediyo sevdiğinde... çok üzüldüm senin sevgini hiç haketmemiş yanında olmadığında özler en çok insan ne bileyim bana çok ters geldi bu durum sen ayrılmakla en iyisini yapmışsın yoksa o daha kötü bir şekilde söyleyebilirdi bunu sanaeyvahedigeldismile

ah be arkadaşlar bitiremedm yine aradım onu yine :/ cok seviyorum onu dayanamadm yine :KK43: hiç bu kadar düşüceğimi sanmazdm resmen buluşmak için yalvarır hale geldim. eylül hklısın bnle vakt geçirmeyi seviodu eskiden.. şimdi vakit geciremediğiimiz içn coğu şey değişti işte:/
wusten_blume aynen katılıyorm sözlerine hergün yeni bişeler keşfediyodm onda her bi karışını ezberlemiştm nasıl silinirki hafızalardan.. anlamıyorum nasıl bukdr değişti nasıl bukdr vurdumduymaz.. söylediklerim bi kulağından gdiyor bi kulağndan cıkıyor cok cnım acıyor ama dayanıyorm bu güç bu sabır nerdn geliyo onuda anlamış değilim:KK70: bu durumda bile güülüyorm.. ee gülüncek haldeym ztn.. oda bi gerçek.. onu görmeye gidicem yine.. ama bu saatten sonra ilerisi içn deil sadece o günü yaşamak için yaşıycam..ve sanırm ömr boyu onu beklicem :/ belki hatasını anlar ve pişman olup döner.. çünkü tmm herşey onun beni sevmediğini fln gösteriyor farkndaym ama nekadar kör olrsam oluyim.. gözlerine baktgmda bbeni sevdiğini anlıyabiliyorm ve bana seni seviyorm dediğindeki içtenliği hissediyorm. sanırm oyüzden vazgecemiyorm ondan beni hala sevdiğini hissettiğim için cok mtsuzum arkadaşlar :KK43:

başlığı görünce eski sevgilim aklıma geldi oda ilk başlarda çok ilgi gösterir haftanın her günü gelirdi sonralarda haftada 2-3 kez gelmeye başladı.ama ayrılalım demedi bu sebepten dolayı.gözlerine bakınca sevdiğini anlıyorsun,seni sevdiğini söylüyor,ama ayrılmak istiyor o senin düşüncelerini biliyor mu tam olarak?belki de çok sık görüşmekten sıkılmıştır biraz da değişim istiyordur sonuçta siz 2 yıldır berabersiniz ama bence gözden uzakta kalırsan seni seviyorsa merak eder,merak edince arar sana tavsiyem.ayrılığın ilk zamanlarında bende üzülürüm çoğu kişi üzülür sevsede sevmesede ,ama çabuk geçer bunlar bence en iyisi biraz uzakta kalmak seni unutur diye korkma unutursa sevmiyor demektir sevmeyen adamın sana ne gereği var?

başlığı görünce eski sevgilim aklıma geldi oda ilk başlarda çok ilgi gösterir haftanın her günü gelirdi sonralarda haftada 2-3 kez gelmeye başladı.ama ayrılalım demedi bu sebepten dolayı.gözlerine bakınca sevdiğini anlıyorsun,seni sevdiğini söylüyor,ama ayrılmak istiyor o senin düşüncelerini biliyor mu tam olarak?belki de çok sık görüşmekten sıkılmıştır biraz da değişim istiyordur sonuçta siz 2 yıldır berabersiniz ama bence gözden uzakta kalırsan seni seviyorsa merak eder,merak edince arar sana tavsiyem.ayrılığın ilk zamanlarında bende üzülürüm çoğu kişi üzülür sevsede sevmesede ,ama çabuk geçer bunlar bence en iyisi biraz uzakta kalmak seni unutur diye korkma unutursa sevmiyor demektir sevmeyen adamın sana ne gereği var?

haklısın ama şimdi vazgeçersem onu bidha hiç göremicekmişim gibi geliyor.. gerçi göremicem bunuda biliyorum yani nekadar görsem kardır diye bakıyorum artık. bilmiyorum herşey cok zor onu kararından vzgeçiremedm. bni unutmaya kararlı erkekler içn ne kadar kolay pes etmek unutmak neden biz de onlar gibi vurdumduymaz olamıyorz unutamıyorz anlamıyorm.. ne uğruna yaşıyoruzki şu dünyada.. bi bakıyosn inandıgın herşey yalan insanlar yalan sevdiğin taptıgın adam yarı yolda bırakıyor söylediği sözler verdiğimz sözler herşey yalan neden yaşıyoruzki biz o zaman herşey koca bi yalan.. kme inanıcaz kme güvenip kimi sevicezki bu saatten sonra.. en kötüsüde hala vazgeçemiyorm o yalandan.. :KK43:

arkadaşlar onu unut demeyin olmuyor zaman da hiç bişeyin ilacı fln değil sadece alışmayı öğretiyor unutmayı değil.. onun beni unutmaması için napmalıyım.. ilk oluruna bırakıyım dedm bıraktm onu belki zamanla gelir anlar diye ama zaman kısıtlı gidicek ykında gelmek istesede gelemicek.. pişman cok olucak buna adım gibi eminim.. napmalıyım şu son zamanlarımızı onla doya doya geçrmek istiyorm sonunu düşünmeden.. karşmdaki okdr zor biriki sanki bi kapı koymuş duvar koymuş aramıza.. onun arkasında duygusal bni gerçektn seven o insan var ama ulaşamıyorm duvar öyle kalın ki.. cok iyi saklıyor asıl sevdiğim adamı :KK43:

ben ilgisizliği kabullenemiyorum
hiç yerine koyulmak gibi
üstelik sana yaptığı açıklamamalar ne kadar kırıcı

ben kabullenemez ayrılırdım

ah be arkadaşım onu okadar cok seviyormkii.. ayrılamadm vazgeçemedm.. içnde biyerlerde hala bana olan sevgisi oldugu içn.. aslnda bu açıklamaların coğu yalan ben bilmiyorm sanıyo anlamıyorm sanıyo.. beni kendisinden soğutmak içn yapıyo nefret ettiricek hala getrdi herşeyi ama nekadar kızsam kırılsamda sevgim hepsinin önüne geçiyor.. böyle yapmsının nedeni ise beni kendnden uzaklaştırıp bi an önce gitmek.. yurt dışına eğitm için gidicek.. kafası rhat olsn istiyo.. ama böyle yparak nasıl rhat olabilrki insanda biraz vicdan olur :KK43: benim kadar sevmemiş hiç :KK43: sevseydi bukadar iyi oynayamazdı bu durumu.. off bilmiyorm ona sevgimi göstericem diye aşkmz ilşkimiz bitmesn diye cok savaş vverdm ve cok yoruldm artk.. halada direniyorm son demleri bunlar.. :KK43:

haklısın ama şimdi vazgeçersem onu bidha hiç göremicekmişim gibi geliyor.. gerçi göremicem bunuda biliyorum yani nekadar görsem kardır diye bakıyorum artık. bilmiyorum herşey cok zor onu kararından vzgeçiremedm. bni unutmaya kararlı erkekler içn ne kadar kolay pes etmek unutmak neden biz de onlar gibi vurdumduymaz olamıyorz unutamıyorz anlamıyorm.. ne uğruna yaşıyoruzki şu dünyada.. bi bakıyosn inandıgın herşey yalan insanlar yalan sevdiğin taptıgın adam yarı yolda bırakıyor söylediği sözler verdiğimz sözler herşey yalan neden yaşıyoruzki biz o zaman herşey koca bi yalan.. kme inanıcaz kme güvenip kimi sevicezki bu saatten sonra.. en kötüsüde hala vazgeçemiyorm o yalandan.. :KK43:

benzer şeyler yaşadığımız burasını çok iyi anladım .onu vazgeçirmeye çalışmamalıydın o sana ayrılmak istiyorum dediğinde onunla bağlantını kesecektin ve sonradan zaten o sana tıpış tıpış dönerdi seviyorsa eğer..

ah be arkadaşım onu okadar cok seviyormkii.. ayrılamadm vazgeçemedm.. içnde biyerlerde hala bana olan sevgisi oldugu içn.. aslnda bu açıklamaların coğu yalan ben bilmiyorm sanıyo anlamıyorm sanıyo.. beni kendisinden soğutmak içn yapıyo nefret ettiricek hala getrdi herşeyi ama nekadar kızsam kırılsamda sevgim hepsinin önüne geçiyor.. böyle yapmsının nedeni ise beni kendnden uzaklaştırıp bi an önce gitmek.. yurt dışına eğitm için gidicek.. kafası rhat olsn istiyo.. ama böyle yparak nasıl rhat olabilrki insanda biraz vicdan olur :KK43: benim kadar sevmemiş hiç :KK43: sevseydi bukadar iyi oynayamazdı bu durumu.. off bilmiyorm ona sevgimi göstericem diye aşkmz ilşkimiz bitmesn diye cok savaş vverdm ve cok yoruldm artk.. halada direniyorm son demleri bunlar.. :KK43:

sevmiyorsa neden o kadar yoruyorsun ki kendini

bende öyle ypmayı deniyim dedm bıraktm sessiz kaldm bi süre dayanamadm sonra.. çünkü tıpış tıpş gelip glmiceğiini beklemek yni ne bilim cok bi zaman yok yurt dışına gidicek bu yüzdn dayanamadm. şimdi grşmk içn zorluorm bi nevi onu cuma görüşücez kısmetse.. bensizliğe alışmasından korkuyorm.. bunu kaldıramam.. ve o öyle bi inandırırki kendisine bensizliğe alıştıgına aslnd alışamadıgını farkettiğince burda olmucak.. işte bu yzdn dayanamadm :KK43: sende az cok yaşamıssn anlıyosndr şu anki düşüncelerimi duygularımı

bende öyle ypmayı deniyim dedm bıraktm sessiz kaldm bi süre dayanamadm sonra.. çünkü tıpış tıpş gelip glmiceğiini beklemek yni ne bilim cok bi zaman yok yurt dışına gidicek bu yüzdn dayanamadm. şimdi grşmk içn zorluorm bi nevi onu cuma görüşücez kısmetse.. bensizliğe alışmasından korkuyorm.. bunu kaldıramam.. ve o öyle bi inandırırki kendisine bensizliğe alıştıgına aslnd alışamadıgını farkettiğince burda olmucak.. işte bu yzdn dayanamadm :KK43: sende az cok yaşamıssn anlıyosndr şu anki düşüncelerimi duygularımı

evet benimkide uzaktaydı.o gidince telefonlada olsa hiç konuşma imkanın olmayacak mı?eğer olacaksa önceki yorumlardaki gibi düşünüyorum..

byük ihtimalle olmuycak :/ biticek o artık ilşkmizin devam etmiceğne iyice inandırmış kendini.. şu son zamanlarda bakalm anlıcaz ne olcak ne bitcek.. ama umudm yok yinede direniyorm boş yere

aynısını ben de yaşadım.. sonuç.. ayrılık.. bitiren sen ol bi dahada arkana dönüp bakma.. sakın arayıp yalvarayım falan deme.. hiçbirşeye yaramadığını adım gibi biliyorum.. biliyorum çok zor ama onu hayatından çıkarman ve kendi yolunu çizmen en doğrusu artık.. yaşadıkça göreceksin sadece özetledim.. dinlersen pişman olmazsın inanki zaman herşeye çare.. ben onsuz yaşamayı öğrendim.. :) bak mesela bizde yaklaşık iki sene birlikteydik sevmiyorum sıkıldım falan dedi bitirdi.. defalarca istemediğini artık unutmam kabullenmem gerektiğini söyledi.. aylarca ağlayıp yalvardığımda benim değil onun yanına kar kaldı.. kızlar böyle çok sever inanır safca masumca bağlanır.. ama erkekler belli bir zamandan sonra klasik hareketini yapar böyle.. tamamen bitir ve yoluna devam et.. :KK66:

öyle yaptım zaten canım.. bende onun yptıgı gibi kendi yolumu çizdim.. ve alışıyorm yokluğuna unutuyorm da yüzü bile aklma gelmiyo.. umarm böyle devam eder.. ztn o yaptıklarından sonra hala aklma gelmesi saçma olurdu.. ondan nefret bile etmiyorm artk.. ona karşı en ufak bi his kalmadı içimde yaptıklarndan sonra.. gerçi böyle uzaktan ssöylemek kolay ama gördüğümdede artık bişey hissetceğimi sanmıyorm cok dua ettm çünkü dua gerçekten işe yarıyor:)

bende aynı seyi yaşadım duygu olarak ama hiç bir zaman pes etmedim çok kötü zamanlarım oldu her gece dua ettim Allahım sen bana dayanma gücü ver diye o saçma sapan bir nedenden dolayı tartısma çıkardı çok kalbimi kırdı oysa ben hep iyi niyetliydim ona karsı bir gün olsun onu aldatmadım kötü söz söylemedim. tartısmamızdan sonra olan oldu yapılacak bişey yok dedi bana konusmadım artık onunla aramadım msj atmadım. onsuz geçirdiğim ilk gün bana sanki bir ömür gibi geldi. Ama hiç bir zaman içimdeki ümidi bitirmedim ayakta kalmaya çalıştım direndim çok zordu yaşadıklarım ama baktım zaman gecmeye basladı 1,5 ay sonra amcamın kızına msj atıyor onu çok seviyorum die. amcamın kızı aradı sonra beni yazdıklarını okudu aynı aksam beni aradıı erkek arkadasım o kadar yıpratmıstı ki beni nefret ediyordum ondan telefonu acmadım msjlar attı cevap vermedim gururum incinmişti aradığını gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağlamaya baslıyordum o kadar çok arıyordu ki beni telefonu bırakmak zorunda kaldım, gece 4-5 gibi msjlar atıyordu sensiz nefes alamıyorum boğuluyorum dayanamıyorum artık gibisinden en sonunda açtım teli konustuk görüşmek istediğini soyledi ama yazlıktaydım şehir dısında döndüğümde onunla görüşeceğimi soyledim. ist a döndüğümde görüştük onu ilk gördüğümde çok zayıfladığını farkettim ve gözlerindeki kızarıklıkları gözaltındaki torbaların şiştiğini gördüm yanıma yaklaştı sadece mrb. dedim oda aynı sekilde bana yürümeye basladık hiç suratına bile bakmıyordum sonra bir cafeye gittik karsılıklı oturduk birbirimize bakıyorduk bir an elimi uzattım ona ne hissediyorsun dedim tuttu elimi. sonra gözlerini yumdu sıkmaya basladı elimi gözlerini açtı kalp atıslarının hızlandıgını soyledi su an yasadığım duyguyu anlatmamın bir tarifi yok dedi. o an aynı sekilde benımde kalp atışlarım hızlanmıstı anladım ki ona karsı nefretim sevgimden dolayı olustugunu. üzülme hersey olacağına varır umudunu kaybetme ben dayanamıyorum boyle insanların acı çekmesine moralim sıfıra iniyor. ama içimde ona geri dönecekmissin gibi bir his var seviyorsan geri dön ne olursa olsun mutlu etmeye çalış onu üzerine fazla gitmeden. Allah büyük dua et belki çok daha güzel günlerin olur

canım senin konunu hatırlıyorum ne yazık ki haklı çıktığım için çok üzüldüm..
hatırlarsan sen kendine başka bi dünya kur ki o gittiğinde boşluğa düşme fln demiştim
uzun süre yurt dışına gidicekti sanırım ve ilişkinizin geleceğini görmediği için uzaklaşmaya çalışıyordu
bence kendini toparla şu son görüşmeleriniz seni daha çok acıtacak emin ol hatta içinde yara olarak kalır ilerde de
o yüzden mümkün olduğunca koparmaya bak kendini.
bırak demek ki gerçekten sevmiyormuş. seven insan dağları deler be.
inan ki umudun yıkılıp çabalamaktan bıktığın an artık sende de bitmiş demektir o.
bırak ne halt ederse etsin

X