- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Adamın biri varmış, eski sevgilisi aramış. Yeni sevgilisi,eski sevgilisiyle muhatap olmuş. Yeni sevgilisi, adama numaranı değiştir demiş, o da degistirmemis. Yeni sevgilisi adamın esyalarini yollamış . Sonra adam gelmiş, kadın adamın yüzüne tükürmüs. Adam Yarabbi Şükür demişBayağı uzun yazmışsınız bu saatte okuyan çıkar mı bilemedim, çıkarsa helal olsun.
Özet geçerseniz ?
Ama tükcem süper degil anlayamadim
Ben bana dönsun demiyorum zaten sadece madem ayrilmak istiyordun neden benden bekledi.. yani sira kendinide savunuyo anlayamdim bende
Aynen en basit aciklamaAdamın biri varmış, eski sevgilisi aramış. Yeni sevgilisi,eski sevgilisiyle muhatap olmuş. Yeni sevgilisi, adama numaranı değiştir demiş, o da degistirmemis. Yeni sevgilisi adamın esyalarini yollamış . Sonra adam gelmiş, kadın adamın yüzüne tükürmüs. Adam Yarabbi Şükür demiş
Evet burda buyudum kusuruma bakmayin anlatim tarzimda biraz kötüdür belki özür dilerim
Sen de yani adamın yüzüne tukurmussun. Ne kadar abartmissin. Kız aramıssa aramış. Adam reddetmiş işte sen ne diye muhatap oluyorsunki. Regl zamanın falan mı neden bu kadar abarttin her şeyi. Hatalı sensin. Bir insanın yüzüne tukurmek kolayca affedilecek bir şey değil. O sana balgam atsa iyi mı ?Ben bana dönsun demiyorum zaten sadece madem ayrilmak istiyordun neden benden bekledi.. yani sira kendinide savunuyo anlayamdim bende
Aynen en basit aciklama
Orasi öyle ama oraya gelene kadarda kendini hakli cikarmaya calismasi hakaretler etmesi rezilik yaptin esyalarimi neden verdin diye bende tutamadim kendimiSen de yani adamın yüzüne tukurmussun. Ne kadar abartmissin. Kız aramıssa aramış. Adam reddetmiş işte sen ne diye muhatap oluyorsunki. Regl zamanın falan mı neden bu kadar abarttin her şeyi. Hatalı sensin. Bir insanın yüzüne tukurmek kolayca affedilecek bir şey değil. O sana balgam atsa iyi mı ?
Adamın biri varmış, eski sevgilisi aramış. Yeni sevgilisi,eski sevgilisiyle muhatap olmuş. Yeni sevgilisi, adama numaranı değiştir demiş, o da degistirmemis. Yeni sevgilisi adamın esyalarini yollamış . Sonra adam gelmiş, kadın adamın yüzüne tükürmüs. Adam Yarabbi Şükür demiş
Nediye ariyosun benimle beraber niye arayi aciyosun oda seviyordum dedi bende iyi al senin olsun dedimee kızı arayıp ne dedin söylemeyecekmisin 3 kere sordum azmime karşılık duymayı hakettim bence
Kalt.k demiş galiba , hatta kızın arkadasi da nasiplenmis kalt.klar demiş . Konu sahibi iyi valla birine kalt.k diyo birine tükürüyo, iyi dayak yemiyoee kızı arayıp ne dedin söylemeyecekmisin 3 kere sordum azmime karşılık duymayı hakettim bence
O ne dedi ?Nediye ariyosun benimle beraber niye arayi aciyosun oda seviyordum dedi bende iyi al senin olsun dedim
Varya 2 gündür düsünmekten cildircaktim ama yorumlari görünce gül gül bi tuhaf oldumKalt.k demiş galiba , hatta kızın arkadasi da nasiplenmis kalt.klar demiş . Konu sahibi iyi valla birine kalt.k diyo birine tükürüyo, iyi dayak yemiyo
Nediye ariyosun benimle beraber niye arayi aciyosun oda seviyordum dedi bende iyi al senin olsun dedim