Allah razı olsun senden teşekkür ederim.. Varol.Ben yaptıklarını hiç yadırgamıyorum..
Seven insan uğraşır çabalar bitti dese bile karşıdaki inanmak istemez şansını elbet dener tabi dozunu iyi ayarlamak şartıyla ee senin de ailevi durumun ortada sığınacak bir yere ihtiyacın olmuş ve sevdiğin adamın peşinden gitmişsin..
Ailenin dövmesi çirkin cümleler kurması bunlar hiç hoş şeyler değil senin de sınavın buymuş demek ki tek başına başın dik yürümelisin kimseye muhtaç olmadan..
Demek ki lafta sahip çıkıyormuş sana hemen ilk zorlukta kolaya kaçtı ve bıraktı seni ama bi dön etrafına bak allah aşkına millet hayatını yaşıyor sen üzülsen de aģlasan da o insan orda mutlu mesut yaşayacak..
Bu erkekleri değerli kılan kişiler kadınlardır.. biz deger verirsek varlar bizim için.. sen de artık bakınmayı takip etmeyi bırak kariyerine bak demek ki senin nasibin çok çok daha iyi biri olacak..
Allah hayatından birini çıkartıyorsa yerine daha iyi biri geleceği içindir..
Biz degerliyiz biz onemliyiz.. unutma.. biz..
Evet hep ama galiba başka şehire tayinim olcak. Uzaklaşmak istiyorum bu şehirden.. Onunla olan anılarım aklıma geliyor. Bakın ben normalde çevresinde çok sevilen Bi insanım. Ama bide içimi görseniz zaten yazıya yansımıştır. Her türlü sosyal olmaya çalışıyorum ama içimdeki o acıyı atamıyorum. Virüs gibi bulaştı. Bazen unuttum geçti diyorum sonra yeniden o acıyı hissediyorum. Yoruldum..
Canını yakan o değil kendi anan baban farkında mısın?Ben acı çektim oda çeksin yansın istiyorum.. Canımı çok yaktı.
Biraz daha dikkatli yazar mısınız ? Ben açıkça her şeyi anlattım burda. Herkes suçlu bende suçluyum günah işledim. Haramdı benim için o. Ama ben onunla her şeye razıydım. Çünkü inandırdı bağladı anlatabiliyor muyum ?Canını yakan o değil kendi anan baban farkında mısın?
İlkim sonum klasiklerini bırakıp gerçek hayata dönün.benim ilk öpüşmem anasınıfında idi ilklere gidecek olursak ohooo
Ailenizin bu kadar sert tepki vermesinin nedenini bulmaya çalışın.. Çocuğu bilmem ama ana babanız nasıl insanlar çözemedim?
Teşekkür ederim.. İnşallah dediğiniz gibi olur.Yaşadıklarınız çok zor gerçekten allah kolaylık versin. Öncelikle o aileden en kısa zamanda uzaklaşmaya bakın. Mesleğinizde var onlara muhtaç değilsiniz. Zaten çocuğuna bu kadar kötü şeyler yapabilenlere ebeveyn diyemiyorum ben.İnşallah gönlünüze göre birini bulup mutlu olursunuz. Geçmiş geçmişte kalsın kendinizi boşa harap etmeyin.
Ben kaçardım onunla.. Annem dediki sonra seni sevseydi beklerdi abla kızını seviyorum sen ne dersen de derdi.Üzücü şeyler yaşamışsın,gerçekten üzüldüm senin adına.Ama burda suçlu olan sadece senin annen ve baban.O yüzden hiç boşuna çocuğa beddua etme.Annen telefonda istemediğini söylemiş,bu işi bitir demiş.Babam çocuğun işyerine gitmiş diyorsun.Sen orda değildin acaba ne dedi çocuğa bunları bilmiyoruz.Belki azarladı,belki tehdit etti,belki bağırdı çağırdı.Sonuçta ailenin rızası yok,bu çocuk bu durumda ne yapabilir? Sana hadi kaçalım dese sen yapabilecek miydin? Kendi aileni geride bırakıp gidebilir miydin? İş birtek senin ailenlede bitmiyor,bu çocuğunda ailesi var sonuçta.Çocuğun kendisi düzgünse,ailesi düzgünse senin annene babana ne oluyorda bu çocuğa böyle yaptılar? Hiç kusura bakma ama benide bir aile sebepsiz yere istemese,bende onun kızıyla evlenmek istemem.Kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma.Sonuçta o çocuğunda bir gururu var.O yüzden beddua etmeyi bırak ve annen baban neden bu şekilde davranıyor bu durumu anla önce.Zira annen baban bu şekilde davrandığı sürece senin hayatına kim girerse girsin sonu hüsran olur.
İşte bak ne olduğunu bende bilmiyorum diyorsun.Olay hep soru işaretleriyle dolu.Babanın çocuğa ne söylediğini,ne yaptığını bilmiyoruz.Tamam sen kaçardın belki ama kaçmak çözüm değil ki.Burda açılan konulara bir göz gezdir bak.Kaçarak evlenen kadınların yaşadığı problemleri bir oku.Sor bakalım şimdi olsa yine yaparlarmıydı eminim çoğu asla diyecek ve burada bunu söylüyorlarda zaten.Ha her kaçarak evlenen mutsuz mu oluyor tabi ki hayır,mutlu olanlar da var.Ben zaten mutsuz olanlardan bahsediyorum.İstediğin kadar kariyerin olsun,yüksek maaşın olsun.Arkanda anne baba olmadığı zaman,kötü bir aileye düşersen ne laf sokmaları biter,ne seni ezmeleri biter.Kocanında aklına girdiler mi en sonunda yuvan dağılır.O yüzden kaçmak çözüm değil.Problem neyse oturup çözeceksin,onların rızasını alacaksın.Senin şuan bu çocuğa olan aşkından daha büyük problemin var,annen ve baban neden böyle davranıyor önce bunu anlaman gerek.Dediğim gibi onlar böyle yaptığı sürece senin hayatına kim girerse girsin sen mutsuz olacaksın.Annen babana al bunu hastaneye götür dediğinde baban ben kızıma güveniyorum demiş.Burdan anladığım kadarıyla baban iletişim kurabileceğin bir adam.Al karşına konuş babacım neden böyle davranıyorsunuz,problem nedir de.Hiç sordun mu bunları?Ben kaçardım onunla.. Annem dediki sonra seni sevseydi beklerdi abla kızını seviyorum sen ne dersen de derdi.
Ne olduğunu bende bilmiyorum. Tek gerçek onu deli gibi sevmemdi. Onunda beni sevmesi. ( bilmiyorum ) ve hala seviyorum..
Evet.. Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.İşte bak ne olduğunu bende bilmiyorum diyorsun.Olay hep soru işaretleriyle dolu.Babanın çocuğa ne söylediğini,ne yaptığını bilmiyoruz.Tamam sen kaçardın belki ama kaçmak çözüm değil ki.Burda açılan konulara bir göz gezdir bak.Kaçarak evlenen kadınların yaşadığı problemleri bir oku.Sor bakalım şimdi olsa yine yaparlarmıydı eminim çoğu asla diyecek ve burada bunu söylüyorlarda zaten.Ha her kaçarak evlenen mutsuz mu oluyor tabi ki hayır,mutlu olanlar da var.Ben zaten mutsuz olanlardan bahsediyorum.İstediğin kadar kariyerin olsun,yüksek maaşın olsun.Arkanda anne baba olmadığı zaman,kötü bir aileye düşersen ne laf sokmaları biter,ne seni ezmeleri biter.Kocanında aklına girdiler mi en sonunda yuvan dağılır.O yüzden kaçmak çözüm değil.Problem neyse oturup çözeceksin,onların rızasını alacaksın.Senin şuan bu çocuğa olan aşkından daha büyük problemin var,annen ve baban neden böyle davranıyor önce bunu anlaman gerek.Dediğim gibi onlar böyle yaptığı sürece senin hayatına kim girerse girsin sen mutsuz olacaksın.Annen babana al bunu hastaneye götür dediğinde baban ben kızıma güveniyorum demiş.Burdan anladığım kadarıyla baban iletişim kurabileceğin bir adam.Al karşına konuş babacım neden böyle davranıyorsunuz,problem nedir de.Hiç sordun mu bunları?
Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.Aileniz niye bu kadar şiddetle karşı çıktı, ben o kısmı anlayamadım? Eger bu kadar karşı çıktılarsa belki bir bildikleri vardır diyecegim ama sanki kim olsa kızacak gibi anlatmışsınız ... Allah yardımcınız olsun...
Şu yaşıma kadar edindiğim tecrübelere,ve tanık olduğum olaylara dayanarak ben sana şunu söyleyeyim hayatım; anne baba bir şeye karşı çıkıyorsa ya da herhangi bir şeyi istemiyorsa %90 o işin altından bir pislik çıkıyor.Bende kendi yaşantımda da tanık oldum buna.Annemin babamın yapma dediği ne varsa kafamın dikine giderek yaptığımda hep üzülen ben oldum ve sonunda evet anne dediğin çıktı dedim.Bu kadar ısrarla onu istemiyorlarsa belki de senin göremediğin bir şey gördü onlar o çocukta.İnsan aşık olduğu zaman gerçekten gözlerine perde iniyor.Karşı tarafın kötü hiçbir özelliğini göremiyorsun,görmek istemiyorsun çünkü.Ama senin göremediğin bu kötü özellikleri anne baba görebiliyor bazen.Anladığım kadarıyla normal zaman da aranın iyi olduğu bir ailen var.Bu insanlar sana sürekli kötü davranmıyorsa sadece bu çocuk yüzünden yaşadıysanız bu problemleri bence bir otur düşün derim ben sebebini.Evet.. Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.
Bak Dedi sen okuyorsun eğitimin var bende hemen evlenelim demedim baba defim nişan yaparız defim. Ama Nuh diyor Peygamber demiyor.. İstemediler.
Bu senin için bir tecrübe oldu diyo. 1 buçuk yıl önceydi. Şimdide diyoki kızım sen kimi istiyosan onla evlen karışmam ben. Senin hayatın bu diyo. İyide bunu önceden demeliydi.. Ya ben zaten bana uygun olmayan birisini babamın karşısına çıkarmam ki..
Annemde yakıştıramamış böyle sevgili olaylarına karşı.
Bide ondan önce teyzeme söyledim ben annem tesadüfen öğrendi benden Nasıl saklarsın diyede sinirlendi biraz. ( o teyzeme söylediğimi biliyordu bana dediki ne güzel işte oda annene söyler )
Olay bu.. İkide bir eski olayları açıyor ve Allah senin yüzüne baktı diyo. Hayır olay ne anlamıyorum
Demekki senin goremedigin seyi görmüşler vardir bundada bi hayir de gec bak artik evlenmis evlenmeseydi neyse ugras derdim artik yuva kurmuslar her ne kadar sen yakistiramasanda o sana mesaj atarsa sen aninda donersin bu kadar aci cekmene ragmen unut artik belkide bebekleri olacak herseyden onemlisi bebekleri icin susup gecmisi unutup önüne bakmalisinBabam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.
Bak Dedi sen okuyorsun eğitimin var seninle ilgili planlarım var bende hemen evlenelim demedim baba dedim nişan yaparız dedim. Ama Nuh diyor Peygamber demiyor.. İstemediler.
Bu senin için bir tecrübe oldu diyo. 1 buçuk yıl önceydi. Şimdide diyoki kızım sen kimi istiyosan onla evlen karışmam ben. Senin hayatın bu diyo. İyide bunu önceden demeliydi.. Ya ben zaten bana uygun olmayan birisini babamın karşısına çıkarmam ki..
Annemde yakıştıramamış böyle sevgili olaylarına karşı.
Bide ondan önce teyzeme söyledim ben annem tesadüfen öğrendi benden Nasıl saklarsın diyede sinirlendi biraz. ( o teyzeme söylediğimi biliyordu bana dediki ne güzel işte oda annene söyler )
Olay bu.. İkide bir eski olayları açıyor ve Allah senin yüzüne baktı diyo. Hayır olay ne anlamıyorum
Aynen dediğiniz gibi bide tek kızım ben.. 3 kardeşiz ama hem ablayım hem tek kızım. Annemin biraz sinirli yapısı var. Ondan kaynaklanıyor. BilmiyorumŞu yaşıma kadar edindiğim tecrübelere,ve tanık olduğum olaylara dayanarak ben sana şunu söyleyeyim hayatım; anne baba bir şeye karşı çıkıyorsa ya da herhangi bir şeyi istemiyorsa %90 o işin altından bir pislik çıkıyor.Bende kendi yaşantımda da tanık oldum buna.Annemin babamın yapma dediği ne varsa kafamın dikine giderek yaptığımda hep üzülen ben oldum ve sonunda evet anne dediğin çıktı dedim.Bu kadar ısrarla onu istemiyorlarsa belki de senin göremediğin bir şey gördü onlar o çocukta.İnsan aşık olduğu zaman gerçekten gözlerine perde iniyor.Karşı tarafın kötü hiçbir özelliğini göremiyorsun,görmek istemiyorsun çünkü.Ama senin göremediğin bu kötü özellikleri anne baba görebiliyor bazen.Anladığım kadarıyla normal zaman da aranın iyi olduğu bir ailen var.Bu insanlar sana sürekli kötü davranmıyorsa sadece bu çocuk yüzünden yaşadıysanız bu problemleri bence bir otur düşün derim ben sebebini.
Galiba kız hamile..Demekki senin goremedigin seyi görmüşler vardir bundada bi hayir de gec bak artik evlenmis evlenmeseydi neyse ugras derdim artik yuva kurmuslar her ne kadar sen yakistiramasanda o sana mesaj atarsa sen aninda donersin bu kadar aci cekmene ragmen unut artik belkide bebekleri olacak herseyden onemlisi bebekleri icin susup gecmisi unutup önüne bakmalisin
Git tabi ki bir uzmandan yardım al.Bir de ne kadar çok ah ah vah vah yaparsan daha kötü olursun.Şöyle düşün; sen sonuçta bu çocukla doğmadın değil mi? Ondan önce de senin bir hayatın vardı,şimdi o yokmuş gibi yaşamaya devam et.Çünkü gerçekten o yok artık,başka biriyle evli.Ne kadar sevsende unutmak zorundasın.Dünyada ki tek erkek o değil inan bana,seninde karşına sevebileceğin,seni sevecek insanlar çıkacaktır.Allah büyük bol bol dua et,inşallah sende bir gün mutlu olursun.İşim gücüm var diyorsun,elim yüzüm düzgün diyorsun daha ne? Sanki sana erkek mi yok.Allah sağlık versin,huzur versin gerisi boş.Bir de böyle elin adamı için isyan edip,kendini üzme.İnsanlar nelerle uğraşıyor.Hastalıklar,ölümler şu hayatta neler var.Her zaman Allah beterinden korusun diye düşün.Daha kaç yaşındasın ne gördün ki şu hayatta,ne acı yaşadın.Bunlar öyle ufak şeyler ki yaşın ilerlediği zaman daha da olgunlaştığın zaman anlayacaksın ve gülüp geçeceksin bugünlerine.Bende eskiden aşık olunca müzik açıp ağlardım,sokağa koşardım atıcam kendimi bir arabanın önüne dayanamıyorum diye parçalardım kendimi annem gelip toplardı beni.Nerde şimdi o aşklarım,o yaşlarda kaldı,şuan gülüyorum bakAynen dediğiniz gibi bide tek kızım ben.. 3 kardeşiz ama hem ablayım hem tek kızım. Annemin biraz sinirli yapısı var. Ondan kaynaklanıyor. Bilmiyorumben napsam unutmak için psikoloğa mı gitsem
Ahahahah çok iyi yaGit tabi ki bir uzmandan yardım al.Bir de ne kadar çok ah ah vah vah yaparsan daha kötü olursun.Şöyle düşün; sen sonuçta bu çocukla doğmadın değil mi? Ondan önce de senin bir hayatın vardı,şimdi o yokmuş gibi yaşamaya devam et.Çünkü gerçekten o yok artık,başka biriyle evli.Ne kadar sevsende unutmak zorundasın.Dünyada ki tek erkek o değil inan bana,seninde karşına sevebileceğin,seni sevecek insanlar çıkacaktır.Allah büyük bol bol dua et,inşallah sende bir gün mutlu olursun.İşim gücüm var diyorsun,elim yüzüm düzgün diyorsun daha ne? Sanki sana erkek mi yok.Allah sağlık versin,huzur versin gerisi boş.Bir de böyle elin adamı için isyan edip,kendini üzme.İnsanlar nelerle uğraşıyor.Hastalıklar,ölümler şu hayatta neler var.Her zaman Allah beterinden korusun diye düşün.Daha kaç yaşındasın ne gördün ki şu hayatta,ne acı yaşadın.Bunlar öyle ufak şeyler ki yaşın ilerlediği zaman daha da olgunlaştığın zaman anlayacaksın ve gülüp geçeceksin bugünlerine.Bende eskiden aşık olunca müzik açıp ağlardım,sokağa koşardım atıcam kendimi bir arabanın önüne dayanamıyorum diye parçalardım kendimi annem gelip toplardı beni.Nerde şimdi o aşklarım,o yaşlarda kaldı,şuan gülüyorum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?