Sırf bu isteğin için hayatını zehir etmek istiyorsan buyur..... Karar senin .......Hayatımdaki ilk ve son kisiolsun istemistim
Sen çok iyi niyetlisin. .Hayatımdaki ilk ve son kisiolsun istemistim
Hu bu çok iddialıBitti bile demedin yaz. .
Ve sertHu bu çok iddialı
Hu bu çok iddialı
Tespitlerin çok çok doğru o beni umursamadikca kendimi kotu hissediyorum .yani bi diyo evlenelim sonrası yok ve ben inaniyorumSenin
senin için ilk olduğu için duyguların ona karsı yoğunlasmıs olabilir ama bu geçici bir tutku sadece... Bı tutkuya aldanıp yanlı şeyler yapma sakın..
Yazdığı şey çok ukala.. Kendini bşrsey zannedip senin için bi fırsat olduğunu söylemeye calişmiş eğer sana istinaden dediyse...
Korkayım iste ben boyle sinerim olduğum yerde yerim kendimi, ben hatali miyim sence, benimle bi oynanma durumu var ama di mi kandirilmaİnsan bir net olur. .
Hiç sevmem. .
Ya vazgeç yada sor . .
Korkayım iste ben boyle sinerim olduğum yerde yerim kendimi, ben hatali miyim sence, benimle bi oynanma durumu var ama di mi kandirilma
neyin hesabını sorucam ne diycem çok değişik bi durum evlenelim diyo opiyo ertesigun asabi sinirli bagiriyofilan dünkü o değilmiş gibi sonra sakinlesiyo eve gittiğimde arayıp tanımaya devam edelim ma gelmeyin diyo. Bir de ayrılırken yine yakin biz bu aile olacağız diiyo ,benmi anormalim aşırı anlam yüklüyorumKorkma cesur ol . .
Sinmë !
neyin hesabını sorucam ne diycem çok değişik bi durum evlenelim diyo opiyo ertesigun asabi sinirli bagiriyofilan dünkü o değilmiş gibi sonra sakinlesiyo eve gittiğimde arayıp tanımaya devam edelim ma gelmeyin diyo. Bir de ayrılırken yine yakin biz bu aile olacağız diiyo ,benmi anormalim aşırı anlam yüklüyorum
Neden istemiyodu di mi benimle oynadiBence karşı taraf fullll çelişki . .
Ama ailesiyle geldi bize ailemle tanıştı bu bisey ifade etmez miBence karşı taraf fullll çelişki . .
Sence de beni sınamış miBence karşı taraf fullll çelişki . .
Sence de beni sınamış mi
Neden istemiyodu di mi benimle oynadi
Onda o yürek yok . .Ama ailes
Ama ailesiyle geldi bize ailemle tanıştı bu bisey ifade etmez mi
Evet doğru dedikleriniz ama öyle öğretilmiş iste namus en büyük emanet herseyini kaybet ama namusunu o da tek kişiye eşine. Yine o eski.sıradan bunları yaşamamış halimde olmak isterdi. Evet her turlu insandan kazık yemiştim diğer insanların yaninda saf kalıyordum, bi de erkek tarafından saf yerine konuldumhem de en hassas konuda. Gerçekten senin dediğin gibi mi düşünüp yaklaştı bana acaba,Ya saçmalama 28 yalında Kocaman kadınsın kendine gel.
Bugüne kadar ilişki deneyimin olmadığı için Nasıl davranacağını Nasıl idare edeceğini bilmiyorsun, bunu armağan gibi görüp bu armağanı harcamışsın gibi düşünüyorsun ki hayat öyle değil. Adama bunu tak diye söylemişsin, ne gerek vardı? Tanımıyorsun diyorsun ki ben kimsenin elini tutmadım kimseyi öpmedim kimsenin birşeyini ellemedim... Ona caZip gelmiş. Adamların kadınları ilk defa baştan çıkarma/ ilk sahibi olma fantazisi var nedense( kendi eksikliklerini bastırmak için). Ada'ma cazip gelmiş işte. Sen karşındakini hiç tanımadan, üçüncü buluşmada evlilik başvurusu yapmayı sağlıklı mı buluyorsun? İnsanlarla salt güzel/yakışıklı diye salt kimseyle sevişmemiş/biriyle sevişmiş diye abuk subuk kriterlerle evlenmeye kalkan heriften de kadından da hayır gelmez zaten. Sağlıksız kararlar alınmış, sağlıksız bir görüşme olmuş başını kurtarmışsın. Öyle bir bahsediyorsun ki okuyan sütüne ilaç attı da tecavüze uğradın zanneder. Ada'm seni öpünce hoşuna gitmiş eeee nolmuş? Sen 28yaşına kadar yaşaman gereken şeyleri yaşamazsan hormonların böyle şeyler yaşatır normaldir.
Sen hoşlanmıyorsun. Üç günde evlilik kararı alınmaz. Sırf yanaktan öptü dudaktan öptü diye kimse kimsenin namusu olmaz. Hormonların seni yönlendiriyor. Ailene de pes doğrusu üç günlük tanışmaya Nasıl kaynaşmaya kalkmışlar? O heriften koca olmaz. Senin zayıflığını bilerek ve isteyerek kullanan adamdan Hayır gelmez. Öpüşmekle kadın denenmez. Ne kadar hatalı yaklaşımlar bunlar? Sevişen kadın kirli kadın değildir.
Sen şimdi kesin "ben kızım kadın değilim" dersin. Zarlı olmak ya da olmamak değil, hayata karşı yeterince olgunluğa erişmiş olmak ve kötü insanların parmaklarında oyuncak olmamak önemli. Düşünme artık, kimseyle yakınlaşmadım diyerek kendini alçaltm erkeklere karşı, bu bir meziyet değildir.seni şerefsizlere hedef yapar. Başkalarıyla görüş. Deneyimin iyisi kötüsü olmaz, canını sıkmaktan vazgeç.
ben o Ada'mın yanında getirdiklerinin ailesi olduğundan bile şüphe duyarım.Evet doğru dedikleriniz ama öyle öğretilmiş iste namus en büyük emanet herseyini kaybet ama namusunu o da tek kişiye eşine. Yine o eski.sıradan bunları yaşamamış halimde olmak isterdi. Evet her turlu insandan kazık yemiştim diğer insanların yaninda saf kalıyordum, bi de erkek tarafından saf yerine konuldumhem de en hassas konuda. Gerçekten senin dediğin gibi mi düşünüp yaklaştı bana acaba,