Yardımcı olur musunuz

Smyrina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
283
28
36
Aileler vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. İlk buluşmaya kardeşimle gittim çok heyecanıydım. 2. Buluşmada o evlilikte olması gerekenlerden ideallerinden konuştu. Beni arabasıyla eve götürülen elimi tuttu ,hayatta elimi tutan ilk erkek. Eve geldiğimiz de de öptü, yine ilk. Ve ten uyuşmasının da önemli olduğunu söyledi bunları yaparken. 3
Buluşmada bir yerde oturduk sonra yiyecek alıp arabasında oturduk, yine elimi tuttu ve yanağından öptü sonra birden dudağından , sok oldum. 4. Ya da 5.Buluşmamızda evlenelim dedi ben de zaten hayatıma ilk ve son erkek olsun istiyordum.tamam dedim. Of ondan sonra beni yine ve bayağı öptü. Ertesi nikahta neler lazim diye belediyeye gittik, sonra birden sinirlendi. Zaten hic yüzüme de bakmamıştı, yanında yürümüyordu ben ona yetişmeye çalışıyordum. Ben hic evlenecek bi insan gibi heyecanlı değilmişim hic konusmuyormusum evlenince de boyle konuşmazsam kahveye giderim, sen dipçik gibi kadın olursan ben seni aldatmam, bırakmam ,seni surekli öpemem, senin şoförün değilim ....bunları dedi. Ben bisey demedim. Biryere oturduk be ben ağlamaya başladım. Beni kırığının eleştirilerinin acımasız olduğunu söyledim. Onun da siniri geçti, alttan aldı üslubunun yanlış olduğunu kabul etti , o aksam benim ailem onlara gidecektik. Ayrıldıktan sonra eve gelince arayıp dediki sakin kafayla düşündüğünde nikahı erteleyelim ve birbirimizi tanımaya devam edelim ve bugün bize gelmeyin dedi ben de tamam dedim. O aksam mesaj artı ertesi gün ben mesaj attım.ondan sonra ne o ne ben 3 haftadır haberleşmiyoruz. O dışa dönük,sosyal konuşkan yay burcu ben de tam tersi. Evlilik planları yaptığın bi insani silmek bu kadar kolay mi beni ellemek öpmek için kullandı mi yalan mi söyledi, bi bitti demesi gerekmez mi.onu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum, yanlış mi Sizce fikirleriniz?

bence bıtır gıtsın. nıkahı erteleme kararı almış olsanız bıle, bu akşam gelmeyın demek ailene karsı buyuk bir saygısızlık. Ayrıca farklı karakterlerde oldugunu soyluyorsun, ilerde problem olmayacak mı? Daha başındayken işin renginin belli olması iyi olmuş bence. Hayırlısı olsun ama bence ustune gitme ve kafandan atmaya calış.

Teşekkürler ,evet benim de bi yanım boyle dusunuyo, bi yanım da en azın da bitti ,olmadı filan demesini bekliyorum.bi yanım da devam etsin istiyorum ona kanim kaynamıştı O zaman benimle oynamamış diyebilirim

Evet öyle diyorum ben de , ama bi yanım da onunla olmak istiyor, belki öncesinde biseye sinirlenmişti bana patladı diye düşünmek istiyorum, ya en kotusu de beni aldattı oynadı mi. Bu en kotusu , yine olmasın da , beni öptü öptü sonra da nasıl boyle degisti

Ya öpmesinden ne olacak?
İnsanlar bilmem kaç yıl sonra boşanıyorlar koca koca çocukları varken.
Adam soğumuş işte.
Uzatacak ne var ki?

burda öptü öptü kısmına takılıp duruyorsun sadece. aldattı, oynadı dıosun. ne yasadınız ki oynayacak senınle. yada hangı ara aldattı senı? ne kadarlık ılışkınız oldu? zaten evlenelım deyıp nıkah işlemleri takıplediğiniz adam senı aldattıysa hıc dusunme gule gule de gıtsın.

Ya öpmesinden ne olacak?
İnsanlar bilmem kaç yıl sonra boşanıyorlar koca koca çocukları varken.
Adam soğumuş işte.
Uzatacak ne var ki?
Acaba öpmesine izin verdiğim için mi soğudu yoksa amacı buydu amacını gerceklestirip isi bittiği için mi boyle oldu

Aldattı derken benimle oynadı mi . Evlencez deyip benden biseyler mi umdu bunu bi oyun mu yaptı,ailesi de evimize gelmişti tanışmaya, herşey yalanmiydi, inanmıştım, kandırılmış olmak istemiyorum ama kabul de edemiyorum

Yahu öpmekte ne amacı olabilir. Adam belli ki hareketli, tutkulu, surekli bir aksıyon olan bi ilişki istemiş. Sende sessiz sedasız kalmışsın. Adam vazgecmıs. E sen de unut gıtsın. Kendın dıosun farklıyız dıye. Sımdı gonul kırıklıgıyla toz pembe gelır sana ama ınan sonrasında pişman olabilirsiniz.

Gercekten çok doğru diyosunuz. Ben niye böyleyim ulaşamayınca daha çok düşünüyorum sürekli onu düşünüyorum, bir de vatsapa yazmış ki dünyada şanssızlık yoktur fırsat körlüğü vardır. Kendime pay cikariyorum

Bir de dudaktan öptü, utaniyorum

iyiki de böyle olmuş. sinirli, asabi, dilinin kemiği olmayan insanlarla bir ömür geçmez. öpmek için de kullanıldığını snamıyorum bunun için nikah olayına kadar devam etmeye gerek duymazdı. ama nikah için biraz erkenci davranmışsınız. en az bikaç ay lazım, belki tatile gitmek lazım illa ki deniz olmayabilir. bir yakınınızda da kalabilirsiniz. çiftlerin birbirlerini tanımak için oldukları ortamdan uzaklaşıp biraz fazla zaman geçirmeleri gerektiğini dşünüyorum..

ne var tanıştılar diye anlaşamasanızda evlenecek haliniz yok ya. kandırmamış ki adam seni erteleyelim demiş bir daha da konuşmamışsınız zaten. bence sevinmelisin zaten bikaç kez gördüğü sevgilisine bu kadar kırıcı laflar söylüyorsa, eşine Allah bilir neler yapar..

ya dudaktan öptü, elimi tuttu bilmem ne. Boşver, düsünme bunları şu anda. Olmuş bitmiş yapcak bişi yok. Utanılacak bişi de yok bunda. Sen sadece bu adamı kafandan cıkarmaya bak. zamana bırak.

Çok doğru ben de zaten kırılgan ve alınganım ama yine de bilmiyorum sanki simdi herşey yalanmış gibi. Tanımaya devam edelim dei ve 3 haftadır ses yok .aptalım ben safım. Onu düşünüyorum hala

sen lisans mezunu musun?

Kaç kaç adamdan iğrenç bir tavrı var.

Hem öptü diye ölmedin, sen de deneyim kazanmış oldun ,

ya dudaktan öptü, elimi tuttu bilmem ne. Boşver, düsünme bunları şu anda. Olmuş bitmiş yapcak bişi yok. Utanılacak bişi de yok bunda. Sen sadece bu adamı kafandan cıkarmaya bak. zamana bırak.
Çıkaramıyorum iyi ya da kotu hep aklımda. Bir de inatciyim o aramadı ben de aramadım bazen bi delilik yapıp mesaj mi atsam diyorum tabiki de atmam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…