Ben annemle re nasıl bakıcam filan deyince bunlar normal şeyler çoğu kişi bunları yaşıyor, biz genciz filan diyorduO senin tepki göstermeni beklemiş belli ki çünkü sen ne yaptığının farkında misin ben bu zamana kadar kimsenin elimi tutmasına izin vermedim ve sen ise bana sormadan hemen elimi tutuyorsun veya öpüyorsun eğer senin aklında evlilik gibi bir ciddiyet olup bunu gösterişeydim bunun karşılığını evlenince verirdim ama sen suan ortada evlilik olmadan yaptığın için tepki göstermem normal diyip kırıldığını belli etmeliydin o senin direk terslemeni beklemiş kuzum
Bir de dudaktan öptü, utaniyorum
Di mi, birbirimizi tanımamız için biseyler paylaşmanız lazim ,anlatabil yor muyum demişti o zaman anlamamıştım ama heralde bu öpüşmeyi kastetmistitatlım sana çok kızdım.öpme koklama konusunda erkekler takıntılı olabilir.yalnız burada zorlama yok.bu saatten sonra aldattı mı, soğudu mu diye düşünmenin anlamı yok.hakkın yok.3.buluşmadan ki ilki kardeşle olduğundan 2.si hatta öptürmeseydin.seni test etmiş olabilir.
öpsün öpmesin aileni eve kabul etmemiş bu adam.çocuk oyuncağına döndürmüş.
geldi geçti diye kabul et.konuşucak bir durum yok bence.
Di mi, birbirimizi tanımamız için biseyler paylaşmanız lazim ,anlatabil yor muyum demişti o zaman anlamamıştım ama heralde bu öpüşmeyi kastetmisti
Nolacak simdi, of hic bu acıdan düşünmemiştim, üniversitede bile hic ama hic sevgilim olmadığını anlattım elimi tutan ilk erkeğin onun olduğunu biliyor zaten de belliydi halimdenBen annemle re nasıl bakıcam filan deyince bunlar normal şeyler çoğu kişi bunları yaşıyor, biz genciz filan diyordu
Peki simdi ne düşünüyordur hakkında 3 haftadır haberleşmiyoruz o da bitirmişdirDi mi, birbirimizi tanımamız için biseyler paylaşmanız lazim ,anlatabil yor muyum demişti o zaman anlamamıştım ama heralde bu öpüşmeyi kastetmisti
Peki simdi ne düşünüyordur hakkında 3 haftadır haberleşmiyoruz o da bitirmişdir
Peki simdi nolacak 3 haftadır haberleşemiyoruz elimi ilk o tuttu biliyo da zaten çok da belliydi halimden, ben karşı koyamadim, olamaz mi, bitti mi, bitti de demediGaliba seni denemiş ilk buluşmada elini tutmak ikincisi nde öpmek felan olunca benimle ilk buluşmada bunları öpen birisi kim bilir kimle ne yaptı diye düşünmüş olabilir biz nisanlimla 2. buluşmamızda kolumu atabilir miyim diye sordu fotograf çektırıyorduk atmasan dedim zorlayacak değilim atsam da olur gibi şeyler söyledi lütfen olmasın dedim sonra zaten 4. Buluşmamızda evlilik teklifi etti ben duygulandım gözlerimden yaşlar suzuldu onun gözleri duygulandı ağlama üzereydi ona kocaman sarıldım çok teşekkür ederim diyip başladım ağlamaya simsiki sarildim ona ve bana baktı öpebilir miyim dedi hayır dedim tabi o zamanlar beni denediğini felan söylememişti iç farketmedim bile eski sevgilimle ilgili sorular sorna ya başladı sen bana güvenmiyor misin dedim oda güvenmez olur muyum seni 2 kere denedim farketmedinde kabulde etmedin tabiki güveniyorum dedi yani her erkek en başta fener kuzum suan nisanliyim biz aşırıya gitmeden opupsevisiyiruz ama ileri götürtmüyorum istiyor ve ben izin vermiyorum çünkü eski sevgilimle cinsel ilişkim olmuştu bunu yakalar diyr korkuyorum rtaya çıkarsa benden ayrılır korkusu var vede bir erkek isteğine çabuk ulaşırsa hemen vazgeçer çabalayacak didinecek ki seni kaybetmekten korkacak zor kadın her zaman erkeklerin gözünde 1 numaradır
Ben de yanlış yapamaz miyim başka sınavlardan geçirsin, kendisi çok mu mükemmel onun da yanlışları olacaktirGaliba seni denemiş ilk buluşmada elini tutmak ikincisi nde öpmek felan olunca benimle ilk buluşmada bunları öpen birisi kim bilir kimle ne yaptı diye düşünmüş olabilir biz nisanlimla 2. buluşmamızda kolumu atabilir miyim diye sordu fotograf çektırıyorduk atmasan dedim zorlayacak değilim atsam da olur gibi şeyler söyledi lütfen olmasın dedim sonra zaten 4. Buluşmamızda evlilik teklifi etti ben duygulandım gözlerimden yaşlar suzuldu onun gözleri duygulandı ağlama üzereydi ona kocaman sarıldım çok teşekkür ederim diyip başladım ağlamaya simsiki sarildim ona ve bana baktı öpebilir miyim dedi hayır dedim tabi o zamanlar beni denediğini felan söylememişti iç farketmedim bile eski sevgilimle ilgili sorular sorna ya başladı sen bana güvenmiyor misin dedim oda güvenmez olur muyum seni 2 kere denedim farketmedinde kabulde etmedin tabiki güveniyorum dedi yani her erkek en başta fener kuzum suan nisanliyim biz aşırıya gitmeden opupsevisiyiruz ama ileri götürtmüyorum istiyor ve ben izin vermiyorum çünkü eski sevgilimle cinsel ilişkim olmuştu bunu yakalar diyr korkuyorum rtaya çıkarsa benden ayrılır korkusu var vede bir erkek isteğine çabuk ulaşırsa hemen vazgeçer çabalayacak didinecek ki seni kaybetmekten korkacak zor kadın her zaman erkeklerin gözünde 1 numaradır
Benimle ilgilenmiyorsun evlenicez ama heyacanlı değilsin, konusmuyorsun diye şikayet etti,o da çok sert konuis miGaliba seni denemiş ilk buluşmada elini tutmak ikincisi nde öpmek felan olunca benimle ilk buluşmada bunları öpen birisi kim bilir kimle ne yaptı diye düşünmüş olabilir biz nisanlimla 2. buluşmamızda kolumu atabilir miyim diye sordu fotograf çektırıyorduk atmasan dedim zorlayacak değilim atsam da olur gibi şeyler söyledi lütfen olmasın dedim sonra zaten 4. Buluşmamızda evlilik teklifi etti ben duygulandım gözlerimden yaşlar suzuldu onun gözleri duygulandı ağlama üzereydi ona kocaman sarıldım çok teşekkür ederim diyip başladım ağlamaya simsiki sarildim ona ve bana baktı öpebilir miyim dedi hayır dedim tabi o zamanlar beni denediğini felan söylememişti iç farketmedim bile eski sevgilimle ilgili sorular sorna ya başladı sen bana güvenmiyor misin dedim oda güvenmez olur muyum seni 2 kere denedim farketmedinde kabulde etmedin tabiki güveniyorum dedi yani her erkek en başta fener kuzum suan nisanliyim biz aşırıya gitmeden opupsevisiyiruz ama ileri götürtmüyorum istiyor ve ben izin vermiyorum çünkü eski sevgilimle cinsel ilişkim olmuştu bunu yakalar diyr korkuyorum rtaya çıkarsa benden ayrılır korkusu var vede bir erkek isteğine çabuk ulaşırsa hemen vazgeçer çabalayacak didinecek ki seni kaybetmekten korkacak zor kadın her zaman erkeklerin gözünde 1 numaradır
Kac yasndasin canim senBenimle ilgilenmiyorsun evlenicez ama heyacanlı değilsin, konusmuyorsun diye şikayet etti,o da çok sert konuis mi
28Kac yasndasin canim sen
Anladi!m bende borsey soyleyecektim
Ne soyliycektinAnladi!m bende borsey soyleyecektim
Ya ewet ama sana dedıgım gibi en basıtı sunu dusun. Adam ailen için gelmesınler demiş. Bu bıle sebep olmalı. Ewet ertrleyebılırsınız ama gelmesınler ne demk. Sankı oraya gelıp nıkahınızı kıycaklardıÇok güzel diyosun, sagolasin, ama yine de aklım onda iyi ya da kotu napiyim
Cnm ben de ona dıorum kı zaten ilk yorumumdan berı aileni kabul etmemiş bu ne demektır. Saygısızlık dıılmıdır. Adam fatklıyız demiş vs. Erkeklerın Neye takıldıklarını az cok bılıorum ama bunu dusunup artık kendını yıpratmasın dıorum. Olan olmuş adam farklı dusunup uzaklasmıs sende dur artık uzme kendını dıorumtatlım sana çok kızdım.öpme koklama konusunda erkekler takıntılı olabilir.yalnız burada zorlama yok.bu saatten sonra aldattı mı, soğudu mu diye düşünmenin anlamı yok.hakkın yok.3.buluşmadan ki ilki kardeşle olduğundan 2.si hatta öptürmeseydin.seni test etmiş olabilir.
öpsün öpmesin aileni eve kabul etmemiş bu adam.çocuk oyuncağına döndürmüş.
geldi geçti diye kabul et.konuşucak bir durum yok bence.
Peki sence de o beni sınamak içinmi öptü ,nasıl karşılık vericem diyeCnm ben de ona dıorum kı zaten ilk yorumumdan berı aileni kabul etmemiş bu ne demektır. Saygısızlık dıılmıdır. Adam fatklıyız demiş vs. Erkeklerın Neye takıldıklarını az cok bılıorum ama bunu dusunup artık kendını yıpratmasın dıorum. Olan olmuş adam farklı dusunup uzaklasmıs sende dur artık uzme kendını dıorum
ya ne anlayışsız bi adam böyle.. Sen zaten içine kapanık birisin ve daha bu kadar kısacık zaman diliminde senden Karsılık almadan bsyler yapmıs.. Onları da gectim sen daha ona alışamadığın için sessiz davranıyorsun ve o bunu büyütüp sorun haline getiriyor.. İnsanı yakınlaştıran tek sey beden değildir ruhun ve duyguların birleşmesi daha önemlidir... Ayy varya söylemeden edemycem ben kocama ölürüm.. Eşimle ben de aynı sizin gibiydk ben herseyin ilkini onda yasadım .. İlk görüşmelerde bende sessiz sakin çekingendim elimi bile tutsa çok heyecanlanırdım... Sonra yavas yavas açıldım rahat rahat konustuk yakınlastık... Vee eşim bugün olmus diyor ki sana ilk dokunduğumda ürkek bi güvercin gibiydin bu halin çok hoşuma gidiyordu diyor.. Tabi şimdiki halimede bayılıyor ama onun tadıda baskaymıs... Canm sana nispeten demiyorum ama sevgi böyle olur.. Basaksına normal gelen seyin sana farklı gelmesidir aşk...Aileler vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. İlk buluşmaya kardeşimle gittim çok heyecanıydım. 2. Buluşmada o evlilikte olması gerekenlerden ideallerinden konuştu. Beni arabasıyla eve götürülen elimi tuttu ,hayatta elimi tutan ilk erkek. Eve geldiğimiz de de öptü, yine ilk. Ve ten uyuşmasının da önemli olduğunu söyledi bunları yaparken. 3
Buluşmada bir yerde oturduk sonra yiyecek alıp arabasında oturduk, yine elimi tuttu ve yanağından öptü sonra birden dudağından , sok oldum. 4. Ya da 5.Buluşmamızda evlenelim dedi ben de zaten hayatıma ilk ve son erkek olsun istiyordum.tamam dedim. Of ondan sonra beni yine ve bayağı öptü. Ertesi nikahta neler lazim diye belediyeye gittik, sonra birden sinirlendi. Zaten hic yüzüme de bakmamıştı, yanında yürümüyordu ben ona yetişmeye çalışıyordum. Ben hic evlenecek bi insan gibi heyecanlı değilmişim hic konusmuyormusum evlenince de boyle konuşmazsam kahveye giderim, sen dipçik gibi kadın olursan ben seni aldatmam, bırakmam ,seni surekli öpemem, senin şoförün değilim ....bunları dedi. Ben bisey demedim. Biryere oturduk be ben ağlamaya başladım. Beni kırığının eleştirilerinin acımasız olduğunu söyledim. Onun da siniri geçti, alttan aldı üslubunun yanlış olduğunu kabul etti , o aksam benim ailem onlara gidecektik. Ayrıldıktan sonra eve gelince arayıp dediki sakin kafayla düşündüğünde nikahı erteleyelim ve birbirimizi tanımaya devam edelim ve bugün bize gelmeyin dedi ben de tamam dedim. O aksam mesaj artı ertesi gün ben mesaj attım.ondan sonra ne o ne ben 3 haftadır haberleşmiyoruz. O dışa dönük,sosyal konuşkan yay burcu ben de tam tersi. Evlilik planları yaptığın bi insani silmek bu kadar kolay mi beni ellemek öpmek için kullandı mi yalan mi söyledi, bi bitti demesi gerekmez mi.onu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum, yanlış mi Sizce fikirleriniz?
Ya valla bilmiorum ki ilkbahar kafamı karıstırdı:) ben tahmınlerımde ıı olsaydım bugun ask acısı cekmezdım. Ama bunu dusunme artık nolur. Kısmet dıılmış de unutmaya bak.Peki sence de o beni sınamak içinmi öptü ,nasıl karşılık vericem diye
Ne güzel demissin , bu noktada beni sınadı mi, kullandı mi ben niye hala ondan bisey bekliyorum ,kendime karşı zayıf ezik gözükmemek icinY
ya ne anlayışsız bi adam böyle.. Sen zaten içine kapanık birisin ve daha bu kadar kısacık zaman diliminde senden Karsılık almadan bsyler yapmıs.. Onları da gectim sen daha ona alışamadığın için sessiz davranıyorsun ve o bunu büyütüp sorun haline getiriyor.. İnsanı yakınlaştıran tek sey beden değildir ruhun ve duyguların birleşmesi daha önemlidir... Ayy varya söylemeden edemycem ben kocama ölürüm.. Eşimle ben de aynı sizin gibiydk ben herseyin ilkini onda yasadım .. İlk görüşmelerde bende sessiz sakin çekingendim elimi bile tutsa çok heyecanlanırdım... Sonra yavas yavas açıldım rahat rahat konustuk yakınlastık... Vee eşim bugün olmus diyor ki sana ilk dokunduğumda ürkek bi güvercin gibiydin bu halin çok hoşuma gidiyordu diyor.. Tabi şimdiki halimede bayılıyor ama onun tadıda baskaymıs... Canm sana nispeten demiyorum ama sevgi böyle olur.. Basaksına normal gelen seyin sana farklı gelmesidir aşk...
Keske o an kendini salıvermeseydin hemen.. Senin hatan bu olmus be güzelim.. Bence sen adamla konus deki gecen yasadjlarmzdan cok pişmanm bu zaman kadar kmseyle böle bsy yasamadm ve vicdan azabı cekiyorum de eğer böle düşünüyorsan.. Adam seni de sınamış olAblirB
Ne güzel demissin , bu noktada beni sınadı mi, kullandı mi ben niye hala ondan bisey bekliyorum ,kendime karşı zayıf ezik gözükmemek icin