Yardımcı olur musunuz

Ben annemle re nasıl bakıcam filan deyince bunlar normal şeyler çoğu kişi bunları yaşıyor, biz genciz filan diyordu

Di mi, birbirimizi tanımamız için biseyler paylaşmanız lazim ,anlatabil yor muyum demişti o zaman anlamamıştım ama heralde bu öpüşmeyi kastetmisti

Ben annemle re nasıl bakıcam filan deyince bunlar normal şeyler çoğu kişi bunları yaşıyor, biz genciz filan diyordu
Nolacak simdi, of hic bu acıdan düşünmemiştim, üniversitede bile hic ama hic sevgilim olmadığını anlattım elimi tutan ilk erkeğin onun olduğunu biliyor zaten de belliydi halimden

Peki simdi ne düşünüyordur hakkımda
Peki simdi ne düşünüyordur hakkında 3 haftadır haberleşmiyoruz o da bitirmişdir
Peki simdi nolacak 3 haftadır haberleşemiyoruz elimi ilk o tuttu biliyo da zaten çok da belliydi halimden, ben karşı koyamadim, olamaz mi, bitti mi, bitti de demedi

Ben de yanlış yapamaz miyim başka sınavlardan geçirsin, kendisi çok mu mükemmel onun da yanlışları olacaktir

Benimle ilgilenmiyorsun evlenicez ama heyacanlı değilsin, konusmuyorsun diye şikayet etti,o da çok sert konuis mi

Çok güzel diyosun, sagolasin, ama yine de aklım onda iyi ya da kotu napiyim
Ya ewet ama sana dedıgım gibi en basıtı sunu dusun. Adam ailen için gelmesınler demiş. Bu bıle sebep olmalı. Ewet ertrleyebılırsınız ama gelmesınler ne demk. Sankı oraya gelıp nıkahınızı kıycaklardı

Cnm ben de ona dıorum kı zaten ilk yorumumdan berı aileni kabul etmemiş bu ne demektır. Saygısızlık dıılmıdır. Adam fatklıyız demiş vs. Erkeklerın Neye takıldıklarını az cok bılıorum ama bunu dusunup artık kendını yıpratmasın dıorum. Olan olmuş adam farklı dusunup uzaklasmıs sende dur artık uzme kendını dıorum

Peki sence de o beni sınamak içinmi öptü ,nasıl karşılık vericem diye

Y
ya ne anlayışsız bi adam böyle.. Sen zaten içine kapanık birisin ve daha bu kadar kısacık zaman diliminde senden Karsılık almadan bsyler yapmıs.. Onları da gectim sen daha ona alışamadığın için sessiz davranıyorsun ve o bunu büyütüp sorun haline getiriyor.. İnsanı yakınlaştıran tek sey beden değildir ruhun ve duyguların birleşmesi daha önemlidir... Ayy varya söylemeden edemycem ben kocama ölürüm.. Eşimle ben de aynı sizin gibiydk ben herseyin ilkini onda yasadım .. İlk görüşmelerde bende sessiz sakin çekingendim elimi bile tutsa çok heyecanlanırdım... Sonra yavas yavas açıldım rahat rahat konustuk yakınlastık... Vee eşim bugün olmus diyor ki sana ilk dokunduğumda ürkek bi güvercin gibiydin bu halin çok hoşuma gidiyordu diyor.. Tabi şimdiki halimede bayılıyor ama onun tadıda baskaymıs... Canm sana nispeten demiyorum ama sevgi böyle olur.. Basaksına normal gelen seyin sana farklı gelmesidir aşk...

B
Ne güzel demissin , bu noktada beni sınadı mi, kullandı mi ben niye hala ondan bisey bekliyorum ,kendime karşı zayıf ezik gözükmemek icin

B

Ne güzel demissin , bu noktada beni sınadı mi, kullandı mi ben niye hala ondan bisey bekliyorum ,kendime karşı zayıf ezik gözükmemek icin
Keske o an kendini salıvermeseydin hemen.. Senin hatan bu olmus be güzelim.. Bence sen adamla konus deki gecen yasadjlarmzdan cok pişmanm bu zaman kadar kmseyle böle bsy yasamadm ve vicdan azabı cekiyorum de eğer böle düşünüyorsan.. Adam seni de sınamış olAblir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…