Yardımcı olur musunuz

En son tartışmadan sonra ayrılırken biz aile olacağız demişti xxxx ailesi, inandım inanmış olmama kıziyorum zayıf olmama kiziyorum

Bir de küçük yerde yaşıyoruz karşılaştığımızda ne olacak görmemezlikten gelicem,ya da ne yapicam

ya dudaktan öptü, elimi tuttu bilmem ne. Boşver, düsünme bunları şu anda. Olmuş bitmiş yapcak bişi yok. Utanılacak bişi de yok bunda. Sen sadece bu adamı kafandan cıkarmaya bak. zamana bırak.

arkadas dogru demıs.. yoluna bak.. senı gozden cıkaranı sende cıkar.. ıstemeyenı sende ısteme

Of bi mesaj atsa kendimi kandırılmış hissetmiycem ,zayıf hissetmiycem. Watsapadan görebiliyorsam beni silmemiştir di mi , acaba o da benim mesaj atmamı bekliyor olabilir mi,

Of bi mesaj atsa kendimi kandırılmış hissetmiycem ,zayıf hissetmiycem. Watsapadan görebiliyorsam beni silmemiştir di mi , acaba o da benim mesaj atmamı bekliyor olabilir mi,
Arkadaş neden kandırıldığını düşünüyorsun?
Adam hoşlanmış tamam, ama şimdi hoşlantısı bitmiş işte.
Ne var bunda?

Kendi zevki için beni kullanıp o zaman için evlenecez diye hayaller kuran kisi isi bitince uzaklaştığı icin kandırdı diyorum. Beni sadece zevkini tatmin edeceği bi kadın vücudu olarak gördüğü icin kaldırıldım .bi erkek için değil ama bi kadın için kotu olur , safım iste

yaşın kaç?
görüştüğün ilk erkekmiş sonuçta karşına başka insanlar da çıkar.
ayrıca sizi tanıştıran kişiye sor ne yapmaya çalıştığını belki ona birşeyler anlatmıştır.

ya bu adam senı sadece öptü degıl mı? neden bir opucukle kendını bu kadar degersız hissediıosun. nıe ızın verıosun buna. olmadı dıceksın bıtırceksın, dık durcaksın. evet aynı yerde yasıosanız gormemezlıkten geleceksın gerektıgınde. tanısmaya calışıodunzu baktınız olmadı bıttı.

Çok güzel diyosun, sagolasin, ama yine de aklım onda iyi ya da kotu napiyim

28 yas. Ailesiyle bize geldi ailemle tanışmak için ,sanki hepsi bi filmmiş gibi burdan bakınca yalanmis

28 yas. Ailesiyle bize geldi ailemle tanışmak için ,sanki hepsi bi filmmiş gibi burdan bakınca yalanmis
Bana ilgisizsin, hic konuşmuyorsun , evlilik islerine başvuruyoruz hic heyecanlı değilsin diye suçladı. Yuksek sesle ben de kırılganım ağladım. Ama sonra kendi alttan aldı tatlıya bağladı. Biz bi aile olacağız dedi bu cümleyi kuran insan bi daha niye hic aramaz ve ben niye bu kadar takıntılıyım

Galiba seni denemiş ilk buluşmada elini tutmak ikincisi nde öpmek felan olunca benimle ilk buluşmada bunları öpen birisi kim bilir kimle ne yaptı diye düşünmüş olabilir biz nisanlimla 2. buluşmamızda kolumu atabilir miyim diye sordu fotograf çektırıyorduk atmasan dedim zorlayacak değilim atsam da olur gibi şeyler söyledi lütfen olmasın dedim sonra zaten 4. Buluşmamızda evlilik teklifi etti ben duygulandım gözlerimden yaşlar suzuldu onun gözleri duygulandı ağlama üzereydi ona kocaman sarıldım çok teşekkür ederim diyip başladım ağlamaya simsiki sarildim ona ve bana baktı öpebilir miyim dedi hayır dedim tabi o zamanlar beni denediğini felan söylememişti iç farketmedim bile eski sevgilimle ilgili sorular sorna ya başladı sen bana güvenmiyor misin dedim oda güvenmez olur muyum seni 2 kere denedim farketmedinde kabulde etmedin tabiki güveniyorum dedi yani her erkek en başta fener kuzum suan nisanliyim biz aşırıya gitmeden opupsevisiyiruz ama ileri götürtmüyorum istiyor ve ben izin vermiyorum çünkü eski sevgilimle cinsel ilişkim olmuştu bunu yakalar diyr korkuyorum rtaya çıkarsa benden ayrılır korkusu var vede bir erkek isteğine çabuk ulaşırsa hemen vazgeçer çabalayacak didinecek ki seni kaybetmekten korkacak zor kadın her zaman erkeklerin gözünde 1 numaradır

Ama bana sendeki gibi sormadıki o direkt yapıştı
O senin tepki göstermeni beklemiş belli ki çünkü sen ne yaptığının farkında misin ben bu zamana kadar kimsenin elimi tutmasına izin vermedim ve sen ise bana sormadan hemen elimi tutuyorsun veya öpüyorsun eğer senin aklında evlilik gibi bir ciddiyet olup bunu gösterişeydim bunun karşılığını evlenince verirdim ama sen suan ortada evlilik olmadan yaptığın için tepki göstermem normal diyip kırıldığını belli etmeliydin o senin direk terslemeni beklemiş kuzum

Benden makyaj yapma mi, güzel kıyafetlergiyinmemi istiyordu,ben de kısa süreliğine tatile geldiğimden yanım da Çok bisey getirmemiştim
,etek, topuklu ayakkabı giyer misin, küpe takar misin diyordu,normal is hayatında ggiydiklerimi görmek için resmin var mi diyordu . Senin dediğin gibi oldu diyelim su an ne yapmaliyim

Of ya öylemi dir, ben sok oldum zaten dondum kaldım

tatlım sana çok kızdım.öpme koklama konusunda erkekler takıntılı olabilir.yalnız burada zorlama yok.bu saatten sonra aldattı mı, soğudu mu diye düşünmenin anlamı yok.hakkın yok.3.buluşmadan ki ilki kardeşle olduğundan 2.si hatta öptürmeseydin.seni test etmiş olabilir.

öpsün öpmesin aileni eve kabul etmemiş bu adam.çocuk oyuncağına döndürmüş.

geldi geçti diye kabul et.konuşucak bir durum yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…