Yardımcı olur musunuz

Of of evet hatalıyım ama şöyle de düşünemez mu bana güvenmiş kani kaynamis diye, ya esas sorunu bu değilse tartışmadan sonra ayrılırken biz bi aile oluca az dedi güzel ayrılmıştık sonra ne oldu

S
Of of evet hatalıyım ama şöyle de düşünemez mu bana güvenmiş kani kaynamis diye, ya esas sorunu bu değilse tartışmadan sonra ayrılırken biz bi aile oluca az dedi güzel ayrılmıştık sonra ne oldu
Sen yinede kendini ona ifade et..varsYımlarla hareket etme

Neye takılır ki erkekler

Olsun sen sadece kendini bi konuda ifade etmek için onu rahatsz ettiğini kibarca bildir canm.. Sende öyle geride durma her konuda.. Kendini ifade et canm
Çok tatlısınız ,sagolun ama ben.de.O cesaret yok bi de başka bi nedeni de olamaz mi, daha beter rezil olurs kendime,, bir de tam ne diye mesaj ataym

Çok tatlısınız ,sagolun ama ben.de.O cesaret yok bi de başka bi nedeni de olamaz mi, daha beter rezil olurs kendime,, bir de tam ne diye mesaj ataym
Selam aklıma takılan bi konu var seninle bunun hakkında konusmak istiyorum müsaitmisin diye sor kabul ederse konus..

Hmm aileye saygısızlk kısm

aileye saygısızlık kısmını okumadım
Tartıştığımiz günü ailemle onlara gidecektik ayrılırken de böyleydi. Eve gidince aradigin da birbirimizi tanımaya devam edelim nikahı erteleyelim ailende bugün gelmesin dedi, yani diyorlarki bu ailene saygısızlık

Evet saygısızlık olmus.. Bu adam nerede nasl davranacagnı pek bilmiyor heralde.. Kendini ona mecbur hissetme bş yanlışlk olmus yaknlasmayla ilgili.. Ama sakın evlenmek zorunda hissetme hatta ayrıl gitsin

Evet saygısızlık olmus.. Bu adam nerede nasl davranacagnı pek bilmiyor heralde.. Kendini ona mecbur hissetme bş yanlışlk olmus yaknlasmayla ilgili.. Ama sakın evlenmek zorunda hissetme hatta ayrıl gitsin
Zaten bi beraberlik te yok gibi ye sokakta görsem napıcam bilmiyorum o 33 yaşında yasla olginlasilmiyo, ama aklım onda çıkmıyo bisey yapamiyorum hani demiyorki bundan sonra görüşmeyelim ,zaten de görüşmüyoruz da işte teselli, bi netlik yok havada asili kaldı, bi de vatasa yazmış ki şanssızlık yoktur, fırsat körlüğü vardır bunu üstüme alinmami gerektiren bisey var mi

Senin
senin için ilk olduğu için duyguların ona karsı yoğunlasmıs olabilir ama bu geçici bir tutku sadece... Bı tutkuya aldanıp yanlı şeyler yapma sakın..
Yazdığı şey çok ukala.. Kendini bşrsey zannedip senin için bi fırsat olduğunu söylemeye calişmiş eğer sana istinaden dediyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…