Keske o an kendini salıvermeseydin hemen.. Senin hatan bu olmus be güzelim.. Bence sen adamla konus deki gecen yasadjlarmzdan cok pişmanm bu zaman kadar kmseyle böle bsy yasamadm ve vicdan azabı cekiyorum de eğer böle düşünüyorsan.. Adam seni de sınamış olAblir
Of of evet hatalıyım ama şöyle de düşünemez mu bana güvenmiş kani kaynamis diye, ya esas sorunu bu değilse tartışmadan sonra ayrılırken biz bi aile oluca az dedi güzel ayrılmıştık sonra ne olduKeske o an kendini salıvermeseydin hemen.. Senin hatan bu olmus be güzelim.. Bence sen adamla konus deki gecen yasadjlarmzdan cok pişmanm bu zaman kadar kmseyle böle bsy yasamadm ve vicdan azabı cekiyorum de eğer böle düşünüyorsan.. Adam seni de sınamış olAblir
Sen yinede kendini ona ifade et..varsYımlarla hareket etmeOf of evet hatalıyım ama şöyle de düşünemez mu bana güvenmiş kani kaynamis diye, ya esas sorunu bu değilse tartışmadan sonra ayrılırken biz bi aile oluca az dedi güzel ayrılmıştık sonra ne oldu
Neye takılır ki erkeklerCnm ben de ona dıorum kı zaten ilk yorumumdan berı aileni kabul etmemiş bu ne demektır. Saygısızlık dıılmıdır. Adam fatklıyız demiş vs. Erkeklerın Neye takıldıklarını az cok bılıorum ama bunu dusunup artık kendını yıpratmasın dıorum. Olan olmuş adam farklı dusunup uzaklasmıs sende dur artık uzme kendını dıorum
Yani bu kadın öpmeye ellemye alısık diye düşünebilirNeye takılır ki erkekler
Ben ilk adımı atamam ki arayamam araya da soğukluk giemismidir 3 haftadirS
Sen yinede kendini ona ifade et..varsYımlarla hareket etme
İyy iğrenç. Sen saf duygularla dusunutkenYani bu kadın öpmeye ellemye alısık diye düşünebilir
Olsun sen sadece kendini bi konuda ifade etmek için onu rahatsz ettiğini kibarca bildir canm.. Sende öyle geride durma her konuda.. Kendini ifade et canmBen ilk adımı atamam ki arayamam araya da soğukluk giemismidir 3 haftadir
Malesef eğer kendni ifade etmezsen böyle algılanabilirsin . Bak sen bile iğrenç diyorsun adam kim bilir be düşündüde bi yerde patlak verdi gülüm gözünü açİyy iğrenç. Sen saf duygularla dusunutken
Çok tatlısınız ,sagolun ama ben.de.O cesaret yok bi de başka bi nedeni de olamaz mi, daha beter rezil olurs kendime,, bir de tam ne diye mesaj ataymOlsun sen sadece kendini bi konuda ifade etmek için onu rahatsz ettiğini kibarca bildir canm.. Sende öyle geride durma her konuda.. Kendini ifade et canm
Peki ya aileye saygısızlık ,bana kaba davranması bağırmasıÇok tatlısınız ,sagolun ama ben.de.O cesaret yok bi de başka bi nedeni de olamaz mi, daha beter rezil olurs kendime,, bir de tam ne diye mesaj ataym
Selam aklıma takılan bi konu var seninle bunun hakkında konusmak istiyorum müsaitmisin diye sor kabul ederse konus..Çok tatlısınız ,sagolun ama ben.de.O cesaret yok bi de başka bi nedeni de olamaz mi, daha beter rezil olurs kendime,, bir de tam ne diye mesaj ataym
28 lisans mezunuyum ama daha önce hayatda hic mi hic erkek arkadaş durumu olmadı bu ilkYaş kaç canm tahsilin ne senin ?
aileye saygısızlık kısmını okumadım28 lisans mezunuyum ama daha önce hayatda hic mi hic erkek arkadaş durumu olmadı bu ilk
Tartıştığımiz günü ailemle onlara gidecektik ayrılırken de böyleydi. Eve gidince aradigin da birbirimizi tanımaya devam edelim nikahı erteleyelim ailende bugün gelmesin dedi, yani diyorlarki bu ailene saygısızlıkHmm aileye saygısızlk kısm
aileye saygısızlık kısmını okumadım
Evet saygısızlık olmus.. Bu adam nerede nasl davranacagnı pek bilmiyor heralde.. Kendini ona mecbur hissetme bş yanlışlk olmus yaknlasmayla ilgili.. Ama sakın evlenmek zorunda hissetme hatta ayrıl gitsinTartıştığımiz günü ailemle onlara gidecektik ayrılırken de böyleydi. Eve gidince aradigin da birbirimizi tanımaya devam edelim nikahı erteleyelim ailende bugün gelmesin dedi, yani diyorlarki bu ailene saygısızlık
Zaten bi beraberlik te yok gibi ye sokakta görsem napıcam bilmiyorum o 33 yaşında yasla olginlasilmiyo, ama aklım onda çıkmıyo bisey yapamiyorum hani demiyorki bundan sonra görüşmeyelim ,zaten de görüşmüyoruz da işte teselli, bi netlik yok havada asili kaldı, bi de vatasa yazmış ki şanssızlık yoktur, fırsat körlüğü vardır bunu üstüme alinmami gerektiren bisey var miEvet saygısızlık olmus.. Bu adam nerede nasl davranacagnı pek bilmiyor heralde.. Kendini ona mecbur hissetme bş yanlışlk olmus yaknlasmayla ilgili.. Ama sakın evlenmek zorunda hissetme hatta ayrıl gitsin
Hayatımdaki ilk ve son kisiolsun istemistimEvet saygısızlık olmus.. Bu adam nerede nasl davranacagnı pek bilmiyor heralde.. Kendini ona mecbur hissetme bş yanlışlk olmus yaknlasmayla ilgili.. Ama sakın evlenmek zorunda hissetme hatta ayrıl gitsin
senin için ilk olduğu için duyguların ona karsı yoğunlasmıs olabilir ama bu geçici bir tutku sadece... Bı tutkuya aldanıp yanlı şeyler yapma sakın..Zaten bi beraberlik te yok gibi ye sokakta görsem napıcam bilmiyorum o 33 yaşında yasla olginlasilmiyo, ama aklım onda çıkmıyo bisey yapamiyorum hani demiyorki bundan sonra görüşmeyelim ,zaten de görüşmüyoruz da işte teselli, bi netlik yok havada asili kaldı, bi de vatasa yazmış ki şanssızlık yoktur, fırsat körlüğü vardır bunu üstüme alinmami gerektiren bisey var mi