Yardımcı olur musunuz

Çok güzel ya.... ben böyleyim hayata karşı ketum . Sanki hayat orucundayim , yetiştiririz mi huy mu bilmiyorum peki onu yolda görünce napicam,

Aslında ben de evlenmek istiyorum, ama hayatin normal akışı içinde.biriolmaddi belki benim donuklugumdan cekingenligimden

Ama onun yaptığın da bi gariplik var di mi hic boyle bi deneyimde olmayınca bilmiyorsun nasıl davranacağını hadi ben deneyimizim 33 yaşındaki meslek sahibi öncesinde de ilişkisi ilan adam nasıl bi insandan faydalanmaya çalışır

Çok güzel ya.... ben böyleyim hayata karşı ketum . Sanki hayat orucundayim , yetiştiririz mi huy mu bilmiyorum peki onu yolda görünce napicam,
sen bu kadar kafa yoruyorsun ya, o Ada'm bunların hiçbirini düşünmüyor emin olabilirsin. Küçücük detay gibi görüyor. zaten ince düşünceli olan Ada'm senin kırılganlığını farkeder de incitmeden gider. Yani demem o ki seni düşünmeyen Ada'ma bunca kafa yorup her detaydan bir var sayım çıkarma. Değmez. Görünce ne mi yapacaksın, kendini kandırma sakın, senle konuşursa altında birşeyler arama. kitap okumayı seviyorsanız bu ara sizin en yakın arkadaşınız olabilirler, Sabahattin Ali okuyun mesela.
O herifi de görmezden gelin. Detaylar hayatı zehir ediyorsa değişmesi gereken şeyler vardır. Detayların insanı Mutlu etmesi gerekir.
Evlilik kararı alacağınız adamla sohbet edebiliyor, benzer detayları farkedebiliyor olmanız gerekir. Hayata bakış açılarınızın benzemesi gerekir. İnanın bu takıldığınız detaylar Can'ınızı sıktığınıza değmez

Çok teşekkürler bira ferahladım ama numarasını silemiyorum

aynı şeyleri anlatmaya çalışıyoruz.

Peki sence de o beni sınamak içinmi öptü ,nasıl karşılık vericem diye

Ya valla bilmiorum ki ilkbahar kafamı karıstırdı:) ben tahmınlerımde ıı olsaydım bugun ask acısı cekmezdım. Ama bunu dusunme artık nolur. Kısmet dıılmış de unutmaya bak.

bence öyle.sınamak için yapmıştır diye düşünüyorum.komşumuz var.bayan öğretmen kocası doktor.çok muhafazakar değillerdir.bir gün laf arasında bayan eşinin onla evlenmeye nasıl karar verdiğini anlattığı günü anlatmıştı.kocası onu görüşürken öpmeye çalışmış.bayan izin vermemiş.öyle evlenmeye karar vermiş.

hep bahsettiğim bir evlilik terapisti var:selin hanım.yurt dışında da çalışmış.hep bu konuların her yerde aynı olduğunu söyler.yurt dışında da cinsellik yaşamayı ertelemek puan kazandırırmış.cosmopolitan dergisini bilirsiniz.orada da bu işlerin ertelenmesini tavsiye ediyordu.cosmo da seks tavsiyesi veren bir dergi.

+1

Çok teşekkürler bira ferahladım ama numarasını silemiyorum
Sen doğru bulmasandaz

İyi de burda beni siniyorsa ,o da beni 3 buluşmada oluyor ben de onu sınayabilirim ,

BU durumda ben onun sınavından geçemedim, benim de sınavlarım olamaz mi sanki hep ben ona çalışmak zorundayım. İçinde söylediklerim kaldı. Neden neden boyle oldu

Sinamak, denemek nedir ya insanin durusunu, düsüncelerini, hayata bakisini bir ilk bulusmada öpüp öpmedigim mi belirler.
Belki de sadece öptü sınama amacı yoktu, bunu nerden bilicem. Bilmiyorum opmesinin ertesi günü soğuktu tartıştık a yine de iyi ayrılmıştık

Belki de sadece öptü sınama amacı yoktu, bunu nerden bilicem. Bilmiyorum opmesinin ertesi günü soğuktu tartıştık a yine de iyi ayrılmıştık

bu adam bana hic güven vermedi zaten hemen evlilikten bahsetmekte garip geldi. Tamam yaslar 28/33 olabilir ama yinede ne biliyim erken iste birde hemen öpmesi (ki senin isteyip istemedigini bilmeden itici) Su konuda hakli evet ten uyumu önemlidir ama adam kaba saba bisi kibarliktan pek anliyormus gibi gelmedi bana.

N
Niye böyle davrandı peki bana ,niye boyle sonuçlandı ben üzuldugumle kaldım,peki ya onun amacı neydi

Yinede aklımda iste hala neden boyle oldu diye ,yani inanmıştım, güvenmiştim

yasin 28 mi gercekten? sanirim gönül iliskilerinden cok tecrübesizsin. Niye bu kadar taktin 3 günlük degmeyecek bir herife?
Niye, neden bunu ancak kendisi söyelyebilir ama adam güven veren birisi degil. Yasinin insani degil. Unutmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…