Evet 28, takıntılıyım iste napiyimyasin 28 mi gercekten? sanirim gönül iliskilerinden cok tecrübesizsin. Niye bu kadar taktin 3 günlük degmeyecek bir herife?
Niye, neden bunu ancak kendisi söyelyebilir ama adam güven veren birisi degil. Yasinin insani degil. Unutmaya calis
Çok normal hayatına giren ilk erkek olduğu için inanmak istiyorsun da adam istemiyorsa zorlamanın alemi yok herşeyde bir hayır vardır gün gelir iyi ki olmamış diye şükredersinYinede aklımda iste hala neden boyle oldu diye ,yani inanmıştım, güvenmiştim
Evet 28, takıntılıyım iste napiyim
Sagolasin, hayatımdaki ilk kişi bu konuda hic tecrubem yok. İlk ve son olsun istemiştim . Bol bol tövbe etmem lazım ,ama onun açısından bakıyorum neden boyle davrandı , oynadı benimle.sakin yanlis anlama ama bazi yazdiklarin 28 yasindaki bir kadin degilde 18 yasindaki bir genc kiz yazmis gibi sanki. Bak bende 28 yasindayim ve böyle daha henüz fazla paylasimin olmadigi bir adama bu kadar takinti yaparsan cok canin yanar. Zaten 3 haftadir haberlesmiyormussunuz bosver takma artik kafana havalar mis gibi gez dolas. Bilemedim ne diyecegimi.
İnsallahÇok normal hayatına giren ilk erkek olduğu için inanmak istiyorsun da adam istemiyorsa zorlamanın alemi yok herşeyde bir hayır vardır gün gelir iyi ki olmamış diye şükredersin
Sinamak, denemek nedir ya insanin durusunu, düsüncelerini, hayata bakisini bir ilk bulusmada öpüp öpmedigim mi belirler.
+1Çok normal hayatına giren ilk erkek olduğu için inanmak istiyorsun da adam istemiyorsa zorlamanın alemi yok herşeyde bir hayır vardır gün gelir iyi ki olmamış diye şükredersin
bana göre o çocuk için öyleymiş.
haklisin öyle biri olabilir. Öyleyse eger sig, yüzeysel ve önyargili biriymis demek. Demeki "nimito onu öpmeme izin verdi demeki tabiriri caize "kolay" bir kiz (konu sahbi yanlis anlama benim düsüncem degil)"
ne yazık ki öyle.konu sahibi arkadaşım art niyet aramamış ama hala kadının değeri iki bacağının arasında ölçüyor.beni öptü demek ki bu herkesi öper.öpmüştür.
küçükken denize giderdik.arkadaşlarımın birisinin babası gençti.bizim kızlardan birisi iskelenin boş tarafında tek oturuyormuş.yalnız herkesin görebileceği konumda.arkadaşımın babası kimi bekliyor o demiş.öpmeyi bırak.tek başına oturunca bile laf oluyor.
Of iyi tamam beni umursamasinda ,ben denek miyim ben de duygulari olan biriyim, kendini bana alıştırmaya çalışıyordu,28 yılda bir erkek girdi hayatıma o da nasıl biri çıktı,malesef kadin olmak zor helleki bizim ülkemizde. Erkek öpse sorun yok kiz öpünce sorun oluyor igrenc bir zihniyet el degmemis birini istiyorsa el degmemis olacak bu kadar basit
Of iyi tamam beni umursamasinda ,ben denek miyim ben de duygulari olan biriyim, kendini bana alıştırmaya çalışıyordu,28 yılda bir erkek girdi hayatıma o da nasıl biri çıktı,
Öptükten sonra ben pişman olunca biz genciz , biz zina yapmadik demişti ,anliyorum seni gercekten ama bazi insanlar karsindakinin duygularini hice sayarak haraket ederler egoistler iste yani söyle söyleyim onun yaptigi seyler onun karaketeriyle alakali senin ne bir sucun ne yapacagin birsey var. inan böyle biri icin degmez hayata güzel adamlarda var.
Simdi sizinde fikirlerinizle herşey oturdu sanki, evlenelim dedi tamam dedim beni öptü karşı koymadim izin verdim , kendince evlenelim deyince ne kadar verecek diye mi denedi artik. Ertesi günde nikah islemleri için bulustugumuzda çok tersti dünkü o değilmiş gibiydi. Ama kendisi de bu şekilde önyargılı olduğunu gösteriyor bana yargısız infaz uyguluyor, oyunu kendi kurup oynuyoanliyorum seni gercekten ama bazi insanlar karsindakinin duygularini hice sayarak haraket ederler egoistler iste yani söyle söyleyim onun yaptigi seyler onun karaketeriyle alakali senin ne bir sucun ne yapacagin birsey var. inan böyle biri icin degmez hayata güzel adamlarda var.
Öptükten sonra ben pişman olunca biz genciz , biz zina yapmadik demişti ,
Tamam çok aci bir tecrübe oldu, insanları taniyamiyorum ,böyle boyle de güvenemiyorum. O bana adim atmasaydı benimle ugrasmasaydu ben soğuk , çekingen olduğumdan bi gelişme olmazdı istesemde. O bana geldi, adim atti, ona için ısınmıştı ,yalancigenc olunca zina olmuyormusmu? Adamdaki kafaya bak. Aman bosver sen bunu
yalancı:) yemın edıorum su anda hiç guleceğim yoktu guldurdun beni. boşver sen bunu gercekten, artık dusunup dusunup durma da işin içinden cıkamıcaksın. ole oldu böle oldu sunu yapsam böle olurmudydu... inan ki acabaların keşkelerın sonu gelmıyor. o yuzden kalbını soğut yoluna bak canım benımTamam çok aci bir tecrübe oldu, insanları taniyamiyorum ,böyle boyle de güvenemiyorum. O bana adim atmasaydı benimle ugrasmasaydu ben soğuk , çekingen olduğumdan bi gelişme olmazdı istesemde. O bana geldi, adim atti, ona için ısınmıştı ,yalanci
Her boyle öper eden mutlaka bi imtihandan mi geçirir böyle plan programı olmayanlarda yok degilmidiranliyorum seni gercekten ama bazi insanlar karsindakinin duygularini hice sayarak haraket ederler egoistler iste yani söyle söyleyim onun yaptigi seyler onun karaketeriyle alakali senin ne bir sucun ne yapacagin birsey var. inan böyle biri icin degmez hayata güzel adamlarda var.
ama doğru değil mi beni kandırdı senaryosunun içinde oynattı, hoşa gitmeyince sonuç ortadan yok oldu, ama vurası iyi geldi en azın da numarasını sildim artik durup durup vatsapta çevrimiçi mı en son ne zaman girdi diye bakmiyorumyalancı:) yemın edıorum su anda hiç guleceğim yoktu guldurdun beni. boşver sen bunu gercekten, artık dusunup dusunup durma da işin içinden cıkamıcaksın. ole oldu böle oldu sunu yapsam böle olurmudydu... inan ki acabaların keşkelerın sonu gelmıyor. o yuzden kalbını soğut yoluna bak canım benım
Simdi sizinde fikirlerinizle herşey oturdu sanki, evlenelim dedi tamam dedim beni öptü karşı koymadim izin verdim , kendince evlenelim deyince ne kadar verecek diye mi denedi artik. Ertesi günde nikah islemleri için bulustugumuzda çok tersti dünkü o değilmiş gibiydi. Ama kendisi de bu şekilde önyargılı olduğunu gösteriyor bana yargısız infaz uyguluyor, oyunu kendi kurup oynuyo