Yardımcı olmalı mıyız?

Ne yapmalıyız

• Götürün

OY: 29 23,4%
  • Götürmeyin

OY: 95 76,6%

• Ankete Katılan
    124
Ya bırak kardeşim öğrencilerin yediği kazıkları bilmiyorlar. Kız yalnız gitsin en azından bir 2 bin borçlanır bir yere imza atıp ondan sonra görürler.

Ya neden herkes çocuğu üniversite sınavına girince onu bahçede bekliyor? Hayret bir şey yani, kocaman insan bunlar! Anaokulu çocuğu mu sanki??
Ona da bir mana bulurlar. Ben sınavdan ilk çıktığimda annem sandığım bir kadına yetişmek için koşuyordum.Sınava babamla gelmem dışinda sorun yokdjdjdj

Zaten kayıtlar bitti. Muhtemelen yerleştirmeye gidilecek yurt tutulacak vs. Özel yurt olacaksa yurt gezilmesi karar verilmesi lazım. Benim zamanımda kayıt online olmuyordu tek gelen kişi tek tüktü zaten sırada sadece ailenle bekliyordun içeri tek alıyorlardı. Yerleştirme kısmında da herkesi ailesi getirdi bıraktı. Kendi kardeşinin başına böyle bir durum gelse ama kardeşim tek mi kalsın diye kocalarına duygu sömürüsü yapacak insanlar gelmiş burda neden EVLİ adam gitsin annesi babası var diyor. Evli olunca kocanın abilik vasfı kayıp mı oluyor? Evet annesi babası var ama kız özellikle abisi götürsün istiyor belki ne kadar abartıldı bu mesele sadece bir gününü kız kardeşine feda edecek diye bu kadar yaygara kopması çok gereksiz ki bahsi geçen abi ailenin hayırlı evladı, ailenin her şeyine koşan kişisi konumunda...

Ben ankarada okuyorum ve üniversiteye başlamadan önce tek başıma dolmuşa bile binmemiştim. Doktora gittiğimde annem gelip şikayetlerimi anlatırdı üniversite kaydı için ankaraya gideceğimde ilk defa bilmediğim başka bir şehire tek başıma gitmiştim dayımlarda kalacaktım kimse benimle ilgilenmemişti falan. Bütün işlerimi tek başıma halledip eve döndüğümde kahraman gibi hissetmiştim Gidip tek başına kayıt yapmak zor bir şey değil. Yakın zamanda hiç böyle bir şey yapmadıysanız bilmiyor olabilirsiniz ama kayıtlar artık online oluyor yurt kaydı için sadece belgelerini götürüp veriyorsun. Bu bahsedilen kız da zaten çalışan biri liseden yeni mezun olmuş 18 yaşında değil. Bence bunu halledebilir.

Yok artık yüzsüzlüğü ele almışlar

Ya neden herkes çocuğu üniversite sınavına girince onu bahçede bekliyor? Hayret bir şey yani, kocaman insan bunlar! Anaokulu çocuğu mu sanki??

Yaptığınız ad hominem ler beni benden alıyor
Aynı şey mi?
Üniversite sınavında tabi kapıda bekleyeceksin
En temel iki sebebi var
1. Manevi destek oluyorsun
2. Akbil para telefon her şet yasak. Napsın istanbulfa mesela 20 km evine yürüsün mü

Kayıt da ne yapalım?
Allahım Nolur öğrenci işlerinde çalışan nemrut kadına denk gelmesin de iyi birine denk gelsin diye dua mı edelim kapıda, okunmuş pirinç mi verelim?

Üniversite kazanmış kız tek kayda gidemiyor mu yani ? Yarın kampüse de mi eşin götürecek gitsin kaydını yapsın

Ailenin diğer üyelerinde oldukça sıkıntı var söylediklerinize göre. Ama görümceyle durumunuz nasıl? Yani onunla ilişkide problem yoksa diğerlerinin faturasını ona kesmemelisiniz. Eğer maddi kesinti sizi çok zora sokmayacaksa eşiniz de gitmek istiyorsa engel olmayın kardeşi sonuçta.

[/QUOTE]
@ baklavacheesecake
Geleceğiniz gitti elden... mesleğinizde de ilerleme kaydedemeyeceksiniz o zaman artık buradaki görüşlere göre
Şunu çok merak ediyorum. Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Diyelim ki İstanbul'da yaşıyorsunuz. Çocuğunuz da hiç bilmediği Gaziantep şehrini kazandı. Git kendi başına kaydını yap gel çocuğum der misiniz?

Şunu çok merak ediyorum. Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Diyelim ki İstanbul'da yaşıyorsunuz. Çocuğunuz da hiç bilmediği Gaziantep şehrini kazandı. Git kendi başına kaydını yap gel çocuğum der misiniz?
[/QUOTE]
Kaydı buradaki temsilcilikte yaptırdım yurtta yerim de ayarlandı annem sadece yerleştirmeye geldi. O gün bugündür her şeyi kendim hallediyorum. Bu aralar yalnız gitmek istediğim için sitem ediyor yok iki haftada bir yanına geleceğim yok sen bizi istemiyorsun falan.

Normal şartlar altında elbette yardım edin, götürün derdim şahsen ama sizi sömürmeye çok alışmış, saygısız, bencil insanlar var karşınızda. Sadece bu olay için değil, bundan sonra hiçbir şey için kılımı kıpırdatmazdım yerinizde olsam. Eşiniz olmasa işlerini nasıl halledeceklermiş? Biraz başlarının çaresine bakmayı öğrensinler.

Eşinizin hatırına son kez olsun bu iyiliğiniz diyecektim ki. Şu cümleyi görene kadar. Götürmeyin boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…