Bir de diyorlar ki üniversitelerde kayda herkes tek gidiyor. Görmesek inanacağız. Üniversitelerde kayıt günü kimse tek başına gelmez.
Ben hayatımda defalarca kez üniversite kayıt gününe gitmiş biriyim.Ben üniversite de çalışıyorum
Siz?
Ben hayatımda defalarca kez üniversite kayıt gününe gitmiş biriyim.
Hanımefendi ben en az 15 kez üniversite kaydına gittim. Hiçbirinde de tek başına gelen görmedim. Bu kadar mı tesadüf? Ayrıca üniversite ne iş yapıyorsunuz? Üniversite çalışan her insan kayıt günü orada olmuyor ki?Aynı şey mi
Ben 3 krz ameliyat oldum o zaman ameliyay yapabirim artık
Hanımefendi ben en az 15 kez üniversite kaydına gittim. Hiçbirinde de tek başına gelen görmedim. Bu kadar mı tesadüf? Ayrıca üniversite ne iş yapıyorsunuz? Üniversite çalışan her insan kayıt günü orada olmuyor ki?
E hani herkes tek başına geliyordu? Engelli olan kişi mi bu bahsettiğiniz?Böyle her konuda elinden tutunca ne oluyor biliyor musunuz
Ben mesela diyorum ki ÇAP başvurusu için öğrenci işlerinden transkript al
1 saat sonra çocuğu mali işlerde sıra beklerken görüyorum
Bilmiyor çünkü..
Ya da ikinci örnek
Kıza dedim ki sekreterlikten staj başvuru formu al gel
Yarım saat sonra genel sekreterlikte gördüm, randevu almış bekliyordu görüşme için.
Al işte ne alaka. Genel sekreteelik yüksek makamlardan biridir
Yok gidip rektörle konuşsaydın
E hani herkes tek başına geliyordu? Engelli olan kişi mi bu bahsettiğiniz?
Bizim komşumuzun çocuğunun anne babasının işi var diye kayda biz götürmüştük. Ki bu kardeş. Konu sahibi, ola ki bir hastalık geçirirseniz(Allah korusun) sakın bu kızdan medet ummayın e mi? Kendi işinizi kendiniz halledin. Bir gün kayda götürülecek insan yedi kat yabancı olsa yapar be.
Hanımefendi ben en az 15 kez üniversite kaydına gittim. Hiçbirinde de tek başına gelen görmedim. Bu kadar mı tesadüf? Ayrıca üniversite ne iş yapıyorsunuz? Üniversite çalışan her insan kayıt günü orada olmuyor ki?
Kız yurda yerleşecek . Yurt çıkmazsa özel yurda gidecek.Özel yurtlar da kazıkçı bu kıza bir sözleşme imzalatsalar kızın bir senesi gider.Hiçbir arkadaşımin yurda yalnız geldiğini sanmıyorum.Evet üniversite evlenmektende önemli bu arada. Mesleğini hayatını belirliyorsun. Hayatın boyunca o meslekte olacaksın.
Evet görmedim. Size yalan borcum yok.nasıl görmedin anaokulu kaydına gitmiş olma , bende tek başıma gittim çoğu kişide tek başınaydı ailesi olanlar 5 i geçmezdi
Şöyle ki, yurt sahipleri bu devirde kurt oluyor. "Nasıl daha fazla para koparabiliriz" hepsinin derdi bu. Öğrenci tek başına gittiğinde bunun bir şeyden haberi yoktur ya deyip kazıklarlar. Ama aileyle olunca iş başka.Yapmayın etmeyin, alt tarafı kayıt... Gerisi kızın zihin kapasitesi, çalışkanlığı ile alakalı... Kayıt ile değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?