Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğerlerine ulaşamadım, yalnızca iki tane özel üniversiteye ulaşabildim. İkisinden de aynı yanıtı aldım. Hayır, kayıt günlerinde bulunmuyorlar dediler. Ben daha da bir şey yazmayacağım. Ne münasebet ayrıca, size yalancı demedim, öyle bir hakkım da yok. İyi günler dilerim.
İyi de benim ona itirazım yok ki. Kayıt yenilemede bulunabilirler. Ben ilk kayıttan bahsediyorum. İlk kayıt sekreterlerin görevidir.
Hanımlar,
iddialaşmalarınıza bir son mu verseniz diyorum.
Şu an kayıt dönemi çoğu okulda. Ağustosta açılan bi okul olduğunu sanmıyorumKayit değil bu yerleşme sanirim.
Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Bu üslup nedir? Ben iki tane özel üniversiteyi aradım ve onların dediklerini aynen buraya yazdım. Neden buna öfkelendiniz ki?Tabi tabi
Hangi üniversiteler yazsana...
Özrünü kabul ediyorum cicim
Bir daha oleyy açık yakaladım diye haddini ve boyunu aşan işlere atlama
Birileri çıkar haddini bildirir
Böyle rezil olduğunla kalırsın
Şimdi kk da niye mimli olduğunu anladın mı?
Bölüm sekreterlerinden haberiniz yok sanırım?Sekreterlerin mi
İyice batırdın
Neyse evet bencede daha fazla yazışmayalım
Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Bu üslup nedir? Ben iki tane özel üniversiteyi aradım ve onların dediklerini aynen buraya yazdım. Neden buna öfkelendiniz ki?
Bölüm sekreterlerinden haberiniz yok sanırım?
Bizim 9 eylülde açılıyor diş. Arkadaşım tıp okuyacak onun da 2 eylülde. Yani bazı bölümler önce başlıyor. Genellikle tıp ve diş.Şu an kayıt dönemi çoğu okulda. Ağustosta açılan bi okul olduğunu sanmıyorum
Tüm fakülteler için ortak bir alan belirlenir kayıt İçin orada bölüm sekreterleri kayıtları yapar, bu demek değildir ki kampüste hoca bulunmasın. Öğretim görevlileride kendi eğitim verdikleri fakültelerde bulunur. Mesela ben kimya bölümü mezunuyum. Biz kayıta gittiğimizde, fakültemizin laboratuvarlarında araştırma görevlileri, yardımcı doçent vs. Araştırmalarına devam ediyor olurdu. Orası ortaöğretim kurumu değil yaz tatilini girsinİyi de benim ona itirazım yok ki. Kayıt yenilemede bulunabilirler. Ben ilk kayıttan bahsediyorum. İlk kayıt sekreterlerin görevidir.
Tüm fakülteler için ortak bir alan belirlenir kayıt İçin orada bölüm sekreterleri kayıtları yapar, bu demek değildir ki kampüste hoca bulunmasın. Öğretim görevlileride kendi eğitim verdikleri fakültelerde bulunur. Mesela ben kimya bölümü mezunuyum. Biz kayıta gittiğimizde, fakültemizin laboratuvarlarında araştırma görevlileri, yardımcı doçent vs. Araştırmalarına devam ediyor olurdu. Orası ortaöğretim kurumu değil yaz tatilini girsin