Merhabalar.
Hemen konuya geçeyim umarım kendimi doğru anlatabilirim.
Görümcem üniversiteyi kazandı.
Kayıt için eşimin götürmesini istiyorlar. Eşim çalışıyor ve parası kesilecek işe gitmeyeceği için. Eşim bugün ailesine , abim gotursun gece çalışıyor gündüz halletsin dedi.
İşe yetişemez, ise gidemez o zaman sen yaparsın ancak sen halledersin dediler gaz veriyorlar akılları sıra. Eşim izin vermiyorlar yine de sorarım dedi.
Zaten her ama her işlerine eşim kosturuyor. Eşim olmadan lamba bile değiştirmiyorlar.
Birde kayınbiraderim var hiç bir şeye elini sürmez ama her istediği de yapılır onun ve eşinin.
Örneğin çocuklarına bakılır onlar gezmeye gider, bütün gün çocuklara kv bakar eltim rahat rahat temizliğini yapar .
Bana daha hiç yardımları olmadı böyle konularda.
Onların çocuklarına hediyeler alındı bize hiç alınmadı. Sebep olarak senin kızının herşeyi var onların çocuklarının yok dendi. (Kayınbiraderimin geliri ve birikimi bizden kat kat fazla aşırı cimriler çocuklar resmen sefil)
Canlarının çektiği yemek hemen yapılırdı.
Çocuklar aglayınca market park gezdirildi.
Biz anca izledik.
Ben her işlerine yardımcı oldum abla kardeş oldum , eşimle yapımız böyle herkese karşı boyleyiz hep kullanıldik zaten yeni yeni akillaniyoruz.
Şimdi bir yanım herşeyi bir kenara bırak eğitim söz konusu götürün diyor.
Bir yanim onlar kime yardımcı oluyorsa gitsinler onlardan destek istesinler diyor.
Eşim lafıma göre hareket edeceğini söyledi. Herşeyin farkında kırgın ve kararsız. Ama istekli tarafi daha baskın farkediyorum.
Ne yapalım size danışmak istedim.