yeldacım bide ben palette nin bal köpüğü ile acık papatya rengini karıstırsam turuncumsu yni tarcın bakır tonları bi renk elde edermiyim sencehihoyyyt
hayırcnım daha açık renk olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeldacım bide ben palette nin bal köpüğü ile acık papatya rengini karıstırsam turuncumsu yni tarcın bakır tonları bi renk elde edermiyim sencehihoyyyt
bu rengin adı ne acaba.
bir de esmerim ben. bana yakışır mı acaba bu renk?
MRB YELDA YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM saçlarımda çok beyaz olduğu için devamlı boyamak zorunda kalıyordum 1 yıl öncesine kadar hep ve sadece koyu kumral kullandım özellikle dip boya yapıyordum ama beyazlarım özellikle önlerde olduğu için koyu kumral boyayınca hemen belli oluyordu 10 gün bile gitmiyordu boyam bende birgün aldım palettenin açıcılarından 2 kutu saçlarımı açtım açıldı o rengi kustu ama tabi saçlar yıprandı gittim kuaföre bi güzel kat attırdım saçlarıma çok kısalttım omuzlarımda kestirdim uzundu çünkü daha sonra sadece kumrala boyadım sadece ıgora yada palettenin kumralını kullanıyorum beyazlarım olduğundan diğermarkalar bende verimli değil ama saçlarım kumralda olsa yinede beyazlar sırıtıyo bu kumral saçların üzerine ne yaptırmalıyım ben bu beyazlarla nasıl başa çıkıcam hiç değilse 10 günde sırıtmasınlar açık tenliyim kaşlarımda açık kestane bana birfikir verirsen sevinirim
merhaba tatlim..ben sacimi 6 ay öncesi boyattim..iki islemi ayni anda yapti..hem acik karamele boyadi hem de sari tonlarinda gölgeler yapti..memnun kalmistim ama malum yurtdisinda oldukca pahaliya yapiyorlar ve simdi evde kendim yapmak istiyorum..
garnierin 4-6 nüanslik acicisini ve diadem in sahara blond yani sahara sarisini aldim..sormak istedigim,önce aciciyi kullanip ardindan boyama isleminimi yapayim yoksa aciciyla boyayi karistiriptami yapayim? nasil yapmami tavsiye edersin daha iyi bir sonuc icin?
canım benımde bı sorum var..esmerım saclarımda sıyah ama bakır yapmak ıstıorum..bakırda beyaz tenlılerde cok hos duruyo ama ben esmer oldugum ıcın yakısmaz dıe cok kararsız kaldım senden fikir almak ıstedım yardımcı olursan sevınırım..
buna göre çnce boyayıp sonra balyajları yapmanız gerek yada balyajları önce atıp folyaya sarıp sonra kalan yerlere boyayı sürceksiniz ama bu zor bi işlemdir kendi başınıza yapabilecekmisiniz birde onu kontrol etmek lazım dk sını bilmek gerek saça bakıp açıcıyla boyayı karıştırsanız tek bi renk elde ederseniz.sarı tonlarında.
cevabin icin tesekkürler..yok niyetim balyaj yapmak degil tek bir renk elde etmek,zaten olan balyajlarim daha acik kalacaktir..ama benim kararsizligim su anlamdaydi kendi sacim siyaha yakin oldukca koyu kahve ve beyazlarim cok oldugu icin önce aciciyi kullanip diplerimi acip sonra boyasammi yoksa ikisini bir karistirip önce diplerime sürüp biraz bekledikten sonra kalanlara uygulayip bir islemmi uygulasam,hangisi daha iyi sonuc verir?
merhaba arkadaşımm bende tarçın baklırına boyattım 1 hft.oluyor ama benim saç rengim koyu kestane tarçın bakırı tam olmadı ve kızıl oldu acaba nasıl tam rengine ulaşabilirim....
selam yelda, öncelikle çok saol ilgilendiğin için.. ben beyaz tenli ve kumral saçlıyım 2 yıldır saçlarımı düz platine boyuyorum, saçım gayet sağlıklı yıpranma yok denicek kadar az ama saçlarım okadar çabuk uzuyor ki her ay dip boyası yaptırmaktan sıkıldım bide dipten koyu geliyor..karamele dönmek istiyorum ama kuaföre gitmeden kendim boyayabilir miyim? tutarmı? ve hangi boyayı tavsiye edersinşimdiden teşekkürler
kendin boya alıp tekrar boya cnım .