• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

hhhhhhhııııııı pardon külünün siyahını boya demişşinde külü siyah varmı gercekten bu konuda bilginiz oldugunuza pek inanamadım sac bu yap boza benzemiyor bilmiyorumkismile

bilgim varki bişeyleri soran arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum kimseyi inandırmak zorunda değilim ben burda fikir edinmek isteyen arkadaşlara yardım ediyorum. küllü siyaha gelince halk dilindede vardır siz duymamış olabiirsiniz tam siyah gibi durmayan saç renklerine kllü siyah deriz resim ekleme sitesinde sorun olmasaydı resimde koyucaktım.ayrıca aklınıza takılan bişey olduğunda bunu insanları kırmadan (renk konusu içinde arkadaşım daha önce böyle bir renk görmedim duymadım bi resim koyabilirmisin yada alırken nasıl anlıcam die ) daha nazik bi şekildede sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
sayfa 29 da kı renkeyvahedigeldismile
kusura bakma canım ya
olmadı kuafore boyatcam resmı yapştırmak ıstemıyom ayıp olur :kedi:
sayfa 29 da kı renk kahvenın bır tonu ama sarı degılkibilmiyorumkismile

merhaba ben güzelim röfeli saçlarımı kızıl yaptım çok pişmanım şimdi aktı baya tekrar sarıya dönsem çok yanarmı saçlarım bide boya kusturucu satılıyo kuaför malzemelri satan yerlerde onu kullansam boya tammen akarmı bilgin varmı şimdiden sağol...........

bana da yardımcı olabilirsen çok sevinirim...ben siyah olmayan ama koyu olan bir renk istiyorum...mesela bitter çikolata renginde yada acı kahve renginde bir renk istiyorum ama hangi boyayı kullanıcam bilmiyorum...kestane,koyu kahve hepsini denedim hiçbiri istediğim gibi bir renk olmadı...ilgilenirsen sevinirim...

Canım merhabaopuyorumnanaktan
Ben de 6 ay önce saçımı siyaha boyamıştım.Şimdi siyah aktı.Kahveye boyamak istiyorum tutar mı acaba:kedi:

benim de bir sorum olacaktı
saçıma röfle yaptırdım 3 ay kadar oluyor
tabi dipleride boyamışlardı kumrala
şimdi kendi saçlarım uzadı çıkanlar yarısı beyaz yarısı kahve
üstleri kumral sonrası röfle acayip karışık oldu
kuaför diplerin çıkınca kumral boya demişti ama cesaret edemiyorum
siz ne tavsiye edersiniz?

selamlarr.. bir sorum olacaktı size..

çıtçıtlarım var siyah..ham saç..hiç boya değmemiş.. kendim kahve kumral tonlarına dönsem saçlarada açıcı uygulamak zorundamıyım acaba..? yoksa boyasız saç olduğu için istediğim tona boyasam açıcı olmadan tutar mı sizce..?

palette altın karamel 7-55 tonlarında ve sarı 9 tonlarında bu ikisini karştrsam sonç iğrenç olr mu karamel saçn üzerinde

Kutu resımlerındekı renk hıcbırzaman aynı cıkmazkı bunu bıcok arkadaŞım bılı r hep kızılık vardır ben kuafÖrdekılerın bu renklere ne karıŞtıklarını merak ederım

Son düzenleme:
merhaba ben güzelim röfeli saçlarımı kızıl yaptım çok pişmanım şimdi aktı baya tekrar sarıya dönsem çok yanarmı saçlarım bide boya kusturucu satılıyo kuaför malzemelri satan yerlerde onu kullansam boya tammen akarmı bilgin varmı şimdiden sağol...........

evet boya kusturucu kullanırsan saçındaki kızıllar akar cnım ama saçlarında yıpranır evde kendin uygulamanı tavsiye etmiyorum .

bana da yardımcı olabilirsen çok sevinirim...ben siyah olmayan ama koyu olan bir renk istiyorum...mesela bitter çikolata renginde yada acı kahve renginde bir renk istiyorum ama hangi boyayı kullanıcam bilmiyorum...kestane,koyu kahve hepsini denedim hiçbiri istediğim gibi bir renk olmadı...ilgilenirsen sevinirim...

Loreal de var cnım bitter çikolata rengi --loreal Casting Creme Glos--

benim de bir sorum olacaktı
saçıma röfle yaptırdım 3 ay kadar oluyor
tabi dipleride boyamışlardı kumrala
şimdi kendi saçlarım uzadı çıkanlar yarısı beyaz yarısı kahve
üstleri kumral sonrası röfle acayip karışık oldu
kuaför diplerin çıkınca kumral boya demişti ama cesaret edemiyorum
siz ne tavsiye edersiniz?

saçınızı kuaförünüz daha ii bilir tabi boyayın dediyse boyayında kendi başınıza yapmamanızı tavsiye ederim çünkü boya sarı olan yerlerede değdiğinde onlarında rengi değişicektir.saçları ayıra ayıra boyamanız lazım dip kısımları .

selamlarr.. bir sorum olacaktı size..

çıtçıtlarım var siyah..ham saç..hiç boya değmemiş.. kendim kahve kumral tonlarına dönsem saçlarada açıcı uygulamak zorundamıyım acaba..? yoksa boyasız saç olduğu için istediğim tona boyasam açıcı olmadan tutar mı sizce..?

çıt.ıtlar siyah açık tonlar hariç diğerleri kahve tonlarını tutar cnım.

Back