- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 43
cnım bu koyu karemel ama üzerinde kzıl bakır tonlarında balyajlar var sanırım birde belliki boyası yapılalı uzun olmuş :)))
boyası yapılalı uzun zaman olduğunu nerden anladın CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnım bu koyu karemel ama üzerinde kzıl bakır tonlarında balyajlar var sanırım birde belliki boyası yapılalı uzun olmuş :)))
ikisini karıştır o zamn cnım ama açıcıyı çok kullanma.
merhaba cnm ben daha önce sana sormuştum forumda,saçımın diplerini küllü açık sarı yapmadan önce ( yani bu açık sarı koleston ) diplerin hali böyleydi.küllüde bayaa bi koyulaştırdı.sence ne kullanayım?
gerçek saç rengin en diplerimin tonunu da görmen için yolluyorum cnm meşgl ettm biraz seni kusura bakma.
yani bu turunculuk gitsin koyu sarı olsa yeter ben ztn platin olsun demiyorum. ( açma işlemi istemiyorum yani)
yeldacım ,daha önce sölemiştim ama ,yine özetliim,
doğal saçım açık kumral,3 keredir bal köpüğüyle boyuyorum,en son 1 ay önce lorealle boyadım ,öncekilere göre açık bi ton olmuştu,şimdide aktı daha bi açıldı,bu rengi fazla bozmak istemiyorum,
sence üstüne kolsetonun bu rengini boyasam nasıl olur?
[/URL][/IMG]
yada bu renge?
[/URL][/IMG]
boyası yapılalı uzun zaman olduğunu nerden anladın CADIARZU
cnm sağol bunu da dün gece çektim.yani küllü açık sarıda böyle oldu.
flashlı birincisi ikincisi ise flashsız çekim.
daha koyu yani daha koyu turuncu hatta.şimdi ben yine sarı alıp dipleri boyayıp kalan 2 yeri ( plantin ve turuncu kısmı ) olduğu gibi mi bırakiim cnm ? bi de loreal set mi alayım koleston tüp mü?
yeldacım canım sana bişey sormak istiyrm. internette okudum saçınızın zarar görmesini istemiyrsanız rengi ton ton açınız. her seferinde bir üst numaraya boyarsanız rengi zamanla açabilirsiniz diyr. mesela çikolata kahveye boyanmış bir saç düşünelim. numarası 6.5 bu hesaba göre bi dahaki boyamaya 7 numaraya boyanacak demek. ancak 6.5 e boyanan bir saç daha koyu çıkmışsa.yani 5.0 gibi bir renk almışsa. o zaman ne yapacağız. yine 7 ye mi boyuyacağız
saol cnm peki önerdiğin bi marka var mı koleston loreal palette vs.
merhaba benim tenim beyaz göz rengim yeşil saçımı siyaha boyamıştım yaklaşık bir yılı aşkın boya yapmadım saçıma ileriye dönük olarak küllü kumrala boyamayı düşünüyorum diplerim kendi saç rengime geldi ama sacım baya uzun uc kısımlar siyah zamanla küllü kumrala dönmem mümkün mü ne tür işlemler yapmam gerekir
siyaha boyamışsın cnım kendin döndüremezsin saiyahın akıtılması gerek ama bunu bi kuaföre yaptırman daha doğru olur kendi başına çok zor.
peki boya akıtma işleminde saçı neyle akıtıyolar çok zarar verir mi saçıma ya da boya silici diye bişey duymuştum onunla ilgili bi bilginiz var mı
Selam yelda. Saçımı sıyaha boyadım 2-3 ay once. Şimdi bıraz daha böyle acık renk düşünüyorum. Bi çok kişi siyahtan baska bı renge zor dönersin sacın uzayana kadar bekle dedi. Ama beklemek istemiyorum ya. Açtırmakta saça zarar verirmiş. Ne yapıyım sence? Bide beyaz tenliyim, göz rengimde ela. Hangi renk boyatiyim sence saçımı?
cnım saçın siyah olduğu için söleyenler dönmen zor olur die doğru sölemişler açmak zarar verir doğru kendi kendine yapmaya kalkarsan sana tavsiyem açık küllü sarı al uygula saöına çok açmaz ama yinede brz açılma olur.
Yalnız canım 2-3 santım filan uzadı sacım. Oralar tamamen acık sarı olmazmı?
kendi saç renginde siyaha yakın bi tonyada siyahsa olmaz cnım