• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

yeldacım canım sana bişey sormak istiyrm. internette okudum saçınızın zarar görmesini istemiyrsanız rengi ton ton açınız. her seferinde bir üst numaraya boyarsanız rengi zamanla açabilirsiniz diyr. mesela çikolata kahveye boyanmış bir saç düşünelim. numarası 6.5 bu hesaba göre bi dahaki boyamaya 7 numaraya boyanacak demek. ancak 6.5 e boyanan bir saç daha koyu çıkmışsa.yani 5.0 gibi bir renk almışsa. o zaman ne yapacağız. yine 7 ye mi boyuyacağız

ikisini karıştır o zamn cnım ama açıcıyı çok kullanma.

cok tesekkür ederim canim..ama aciciyi aldigim yerde reyon görevlisi bu acicilarin kuaförlerin kullandigi acicilar gibi olmadigini tam olarak sacimi acma olasiliginin cok yüksek olmadigini söylemisti onun icin hepsini karistirmayi düsünüyordum ama yarisini kullanirim o zaman..bu yardimseverliginden dolayi tekrar tesekkürler sonucumu resim cekip burda paylasirim..kalin saglicakla..

merhaba cnm ben daha önce sana sormuştum forumda,saçımın diplerini küllü açık sarı yapmadan önce ( yani bu açık sarı koleston ) diplerin hali böyleydi.küllüde bayaa bi koyulaştırdı.sence ne kullanayım?
gerçek saç rengin en diplerimin tonunu da görmen için yolluyorum cnm meşgl ettm biraz seni kusura bakma.

yani bu turunculuk gitsin koyu sarı olsa yeter ben ztn platin olsun demiyorum. ( açma işlemi istemiyorum yani)

ne kusuru cnım tabiki sorucaksın sana tavsiyem kullandığın renkten bi boya alıp yalnız diplerine sürmen boyayı diplere yetecek kadar hazırla cnım iki gün sonra tekrar aynı işlemi uygula tmm başka bişey olursa yaz cnım

cnm sağol bunu da dün gece çektim.yani küllü açık sarıda böyle oldu.
flashlı birincisi ikincisi ise flashsız çekim.

daha koyu yani daha koyu turuncu hatta.şimdi ben yine sarı alıp dipleri boyayıp kalan 2 yeri ( plantin ve turuncu kısmı ) olduğu gibi mi bırakiim cnm ? bi de loreal set mi alayım koleston tüp mü?

yeldacım ,daha önce sölemiştim ama ,yine özetliim,
doğal saçım açık kumral,3 keredir bal köpüğüyle boyuyorum,en son 1 ay önce lorealle boyadım ,öncekilere göre açık bi ton olmuştu,şimdide aktı daha bi açıldı,bu rengi fazla bozmak istemiyorum,
sence üstüne kolsetonun bu rengini boyasam nasıl olur?
pr0121001max.jpg
[/URL][/IMG]
yada bu renge?
216337311lorealparisexc.jpg
[/URL][/IMG]

olur cnım zaten kutunun üzerindeki tam renk tutmaz.

cnm sağol bunu da dün gece çektim.yani küllü açık sarıda böyle oldu.
flashlı birincisi ikincisi ise flashsız çekim.

daha koyu yani daha koyu turuncu hatta.şimdi ben yine sarı alıp dipleri boyayıp kalan 2 yeri ( plantin ve turuncu kısmı ) olduğu gibi mi bırakiim cnm ? bi de loreal set mi alayım koleston tüp mü?

cnım diplerde daha yoğun dur ki rengi açılsın turuncu ksımlarda sür saçının tam renk alsın hepsi aynı olsun

yeldacım canım sana bişey sormak istiyrm. internette okudum saçınızın zarar görmesini istemiyrsanız rengi ton ton açınız. her seferinde bir üst numaraya boyarsanız rengi zamanla açabilirsiniz diyr. mesela çikolata kahveye boyanmış bir saç düşünelim. numarası 6.5 bu hesaba göre bi dahaki boyamaya 7 numaraya boyanacak demek. ancak 6.5 e boyanan bir saç daha koyu çıkmışsa.yani 5.0 gibi bir renk almışsa. o zaman ne yapacağız. yine 7 ye mi boyuyacağız

evet en doğrusuda budur bence saçı ton ton açmak zarar görmesini istemiyorsanız eğer çünkü bu açıcılar bi tür asittir .yapacağın saçına bakmak ve kullandığın boyaya bakmak eğer saçın koyu olduysa onun 2 ton açığını almak okyani 6.5 ise 8.5 gibi ok.

merhaba benim tenim beyaz göz rengim yeşil saçımı siyaha boyamıştım yaklaşık bir yılı aşkın boya yapmadım saçıma ileriye dönük olarak küllü kumrala boyamayı düşünüyorum diplerim kendi saç rengime geldi ama sacım baya uzun uc kısımlar siyah zamanla küllü kumrala dönmem mümkün mü ne tür işlemler yapmam gerekir

saol cnm peki önerdiğin bi marka var mı koleston loreal palette vs.

merhaba benim tenim beyaz göz rengim yeşil saçımı siyaha boyamıştım yaklaşık bir yılı aşkın boya yapmadım saçıma ileriye dönük olarak küllü kumrala boyamayı düşünüyorum diplerim kendi saç rengime geldi ama sacım baya uzun uc kısımlar siyah zamanla küllü kumrala dönmem mümkün mü ne tür işlemler yapmam gerekir

siyaha boyamışsın cnım kendin döndüremezsin saiyahın akıtılması gerek ama bunu bi kuaföre yaptırman daha doğru olur kendi başına çok zor.

siyaha boyamışsın cnım kendin döndüremezsin saiyahın akıtılması gerek ama bunu bi kuaföre yaptırman daha doğru olur kendi başına çok zor.

peki boya akıtma işleminde saçı neyle akıtıyolar çok zarar verir mi saçıma ya da boya silici diye bişey duymuştum onunla ilgili bi bilginiz var mı

Selam yelda. Saçımı sıyaha boyadım 2-3 ay once. Şimdi bıraz daha böyle acık renk düşünüyorum. Bi çok kişi siyahtan baska bı renge zor dönersin sacın uzayana kadar bekle dedi. Ama beklemek istemiyorum ya. Açtırmakta saça zarar verirmiş. Ne yapıyım sence? Bide beyaz tenliyim, göz rengimde ela. Hangi renk boyatiyim sence saçımı?

peki boya akıtma işleminde saçı neyle akıtıyolar çok zarar verir mi saçıma ya da boya silici diye bişey duymuştum onunla ilgili bi bilginiz var mı

saçın oryelle açılması lazım saç silicide aynı şey hepsi oryel bilinçsiz kullanıldığında saçı yakar bi tür asittir bunlar saçınız siyhmış evde kendiniz uygulamamanızı tavsiye edrim..

Selam yelda. Saçımı sıyaha boyadım 2-3 ay once. Şimdi bıraz daha böyle acık renk düşünüyorum. Bi çok kişi siyahtan baska bı renge zor dönersin sacın uzayana kadar bekle dedi. Ama beklemek istemiyorum ya. Açtırmakta saça zarar verirmiş. Ne yapıyım sence? Bide beyaz tenliyim, göz rengimde ela. Hangi renk boyatiyim sence saçımı?

cnım saçın siyah olduğu için söleyenler dönmen zor olur die doğru sölemişler açmak zarar verir doğru kendi kendine yapmaya kalkarsan sana tavsiyem açık küllü sarı al uygula saöına çok açmaz ama yinede brz açılma olur.

cnım saçın siyah olduğu için söleyenler dönmen zor olur die doğru sölemişler açmak zarar verir doğru kendi kendine yapmaya kalkarsan sana tavsiyem açık küllü sarı al uygula saöına çok açmaz ama yinede brz açılma olur.

Yalnız canım 2-3 santım filan uzadı sacım. Oralar tamamen acık sarı olmazmı?

Back