Yardimci kadinin dikkatsizligi

13 yasinda cocuga bebegi vermesi de normal mi ? Ben anneden izinsiz, cocuga cocuk emanet etmeyi normal bulmuyorum. Cocuklariyla eve gelmesini de. Ki bu ilk de degil lutfen konunun 1 kismini getirip tartisma konusu yapmayin.

Kadıncağız kızınızı güvenli bir şekilde kaydırmış birlikte daha ne yapsın. Garip değil gayet normal ve güvenli. Evet oğluna vermemesi konusunda kibarca kırmadan uyarabilirsiniz. Sonuçta para veriyor da olsanız karşınızda bir insan bir kadın bir anne var çocuk büyütmüş tecrübeli. Onun çocuklarının da annelerine ihtiyacı vardır yanina gelmişler diye sorun yapmayın bence

Biraz fazla evham degil mi ki sizce? Cocugum yok, bana uzaktan farkli gorunuyor olabilir de.
Kucuklugumu dusunuyorum da....Eger sizin dedikleriniz, bir annenin normal davranislari ise, annem beni resmen sokaga atmis gibi hissettim annemin gozu ustumde olsa da, ben komsu teyzeler, cocuklari vs parkta bahcede havuzda oynardim

Beğenmeyenler neyi beğenmemiş acaba ? 1 yaşındaki brbegi başka çocukların kucağına vermeye .i meraklılar anlamadim
Haklısınız, baştan sona haklısınız hemde
Eve siz yokken çocuklarını getirmesi de olmaz , bebeğinizi parkta kendi çocuğu bile olsa başka çocuğun kucağına vermesi de olmaz
Sizin yerinizde olsam başkasına bakardım, bunları düşünemeyen birine bebek emanet etmezdim

Kız çocuğu erkek cocugunun kucaginda kaydirilmaz. Baska cekincelerinizde varsa baska birine bakin bence.

Kadın eve mi yardımcı , çocuk bakıcısı mı önce bunu netleştirsin bence konu sahibi. Şahsen annem bu işi yaptı yıllarca, bir kez baktığı bebek kaza yaşamadı yanında. Ama ailesinin yanında elektrik bile çarptı çocuğa. Her neyse konumuz bu değil . Herkesin dediği gibi kaydıraktan kaymaları normal. Çocuğunun kucağına vermesi bi tık sorun olabilir. Abartılacak bi durum görmüyorum. Eğer evdeki tutumundan işinden memnunsanız devam edin ama çocuğunuzu emanet etmeyin belli ki detaylara takılacak birisiniz.

Sohbetimiz sirasinda kendisi bahsetmisti. 13 ve 14 yasindaki cocuklarinin bir arkadasi evlerine oynamak icin gelmis. Cocuklar birbirlerinin popolarina vuruyorlarmis. Anne olarak kizdim bu ne bicim oyun dedim artik gorusyiuyorum dedi. Ben de internet cagi cocuklari kotu etkiliyor ilgi ve meraklari daha fazla cok haklisin iyi yapmissin demistim. Cocuklari iyi cocuklar sevdim ama yas grubu olarak bir bebekle ilgilenmek icin kucuk ve ergenlige gecis donemi.
Kadin yalnizca yardimci bebege bakmak isterim siz calistiginizda dedi ben de izliyorum simdilik. Bakici olarak devam ederse cocuklarinin ben yokken evime gelmesini istemem

1 yaşında çocuğun kaydırağa binmesine gerek yok biraz salıncakta sallansa yeter. Bakıcı hem sizin kızınızı hem kendi çocuklarını oyalamak istemiş bence ve kötü niyetli değil. Ama çocuğa çocuk emanet etmeyi bende doğru bulmuyorum. Siz işteyken çocukların eve gelmesi olası . Çocuğunuzun kendi kurallarınız ile yetişmesini istiyorsanız ona göre eğitimi daha farklı kişilerle devam etmeniz uygun olur. Örneğin, bizim parka bir kız ve bakıcı ablası geliyor kadın anaokulu öğretmeniymiş ama tek çocukla ilgilenmek daha çok hoşuna gittiği için bu yönde devam etmiş. Sizdr bu tarz birini seçebilirsiniz.

Bence kendisine güzel bi konuşma yaparsanız dikkat edecektir . İşine son vermeyin derim

13 yasinda cocuga bebegi vermesi de normal mi ? Ben anneden izinsiz, cocuga cocuk emanet etmeyi normal bulmuyorum. Cocuklariyla eve gelmesini de. Ki bu ilk de degil lutfen konunun 1 kismini getirip tartisma konusu yapmayin.
Ya sanki 5 yaş diyorsunuz ben 13 yaşında abla oldum. Kardeşimi sadece emzirmedim diğer tüm ihtiyaçlarını ben karşıladım annem.yasli.oldugu için.. kayaktan da kaydım yemekte yedirdim altını da bezledim. 13 yaşında önermesem de anne olanlar dahi var . Ben anlattığıniz olayda tek yanlışın sizin tepkiniz olduğunu söyleyebilirim

Calisirken cocuklarinin gelmemesi gerektigini
Bebege bakarken kendi cocuklari dahil kimseye vermemesi gerektigini
Bebek icin riskli olabilicek park aletlerini kullanmamasini
Cocuklarinin 1 yasindaki bebek icin fazla hareketli oldugunu bu sebeple yalnizca ben varken bebegi gorebileceklerini
Bebekle yalnizken eve kimsenin gelemeyecegi soyleyip bir sure daha izlicem.

Rahatsizdim, al biraz gezdir parka gotur dedim. Balkonda izliyordum zaten. Daha once kadinin bir yanlisini gormedim sitedeki park evin onu yani guvenerek verdim.

Parkta ne yapmalarını beklediğinizi anlamadım, bankta mı oturacaklardı? Biri 1 yaşındaki çoçuğunu parka götürmemi istese alır kucağıma kaydıraktan kayar, salıncakta sallarım yani ne yapabilirim ki başka bilemedim.

Açıklamanız beni tatmin etmedi açıkçası dışarıda güveniyorsunuz ama evde güvenmiyorsunuz. Bir yanlışını görmediyseniz neden evde bebeğinizin her işini siz yapıp ona bırakmıyorsunuz? Bana biraz fazla pimpirikli geldiniz. Bu şekilde bir bakıcı bulmanız çok zor. Karşılıklı güven olmadan olmaz bu işler

Pes gerçekten siz ve sizin gibiler resmen buldumcuk bı sizde bebek var bı siz mukemmel annesiz bı siz muhtesemsiniz. Kadının yaptığı gayet normal çocuklar küçük sevmek oynamak istemişler madem öyle yollamayacaksiniz evde kendin ilgilen sonra al bebeği gezdir kafa dinleyeyim siz ve sizin gibi anneleri çok yukseltiyolar:) dışarıda bisuru anneler var bu aşırı takintiya giriyor çocuğum da çocuğum bu kadar olmayın sakınan göze çöp batar Allah korusun bu artık evrilip hastalık haline gelir hiç iyi biseyde değil .

Aslinda haklisiniz ben de bu tarz bir abla bulmaktan yanaydim ama ise baslamama vakit var bebegimle ilgilenmeyi de cok seviyorum. Bu hanimi yardimci olarak aldim. Kendisi istedi siz ise basladiktan sonra ben bebege bakmak isterim diye. Ben de acaba olur mu diye izliyorum.
Daha once bebek bakmis hatta oglumda gelirdi bebege beraber bakardik dedi. Ama bu 6 yil once. Ben cocuklarinla 1 yasinda cocuga bakamazsin bakici olarak devam edersen yalnizca sen bakarsin bebege dedim, konu oylece kapandi.

Aslinda tam o urkutucu kisim beni tedirgin ediyor.

Bende evhamlıyım. Annemle parka yollarken bile arkalarından hatim indiriyorum. Yabancı kadınla gönderdiğimi düşünemiyorum. Ama işe başlayınca mecbur
İlk basta tedirgin olmaniz normal, zamanla rahatliyorsunuz. Ustelik bir cogumuz es dost tanidikla buyumusuzdur. Ben sahsen bakicilarla buyudum, basima da bir sey gelmedi biraz rahat olmak gerekiyor

Tek konu kadinin cocukla kaymasi degil ki cocuguna vermesi cocuklarini eve cikarmasi ve bunlari izinsiz yapmasi… ilerde bakici olarak devam ederse bu sekilde davranmasindan tedirginim size pimpirikli geldiyse bu durum sizin bakiciniz bebeginize bakarken bunlari yapmasini normal buluyorsunuzdur. O sizin tercihiniz ama ben evde yokken cocuklarinin eve gelmesini cocuguma bakmasini istemem. Tek sorumlu kendisi olmali tek dikkati bebegim de olmali

Biri kanıt olmadan sırf bir bebeği kucağına aldığı için tacizci imasında bulunursa

Kusura bakmayın ama ne kanıtı bekliyorsunuz? Kanıt olduğu zaman çok geç oluyor. Olan olmuş oluyor farkında mısınız? Buna önlem denir. 21 yaşında kızınız olduğuna göre yaşınız baya var. Devir değişeli çok oldu.
zihniyetim sıkıntılı demek
2.5 yaşındaki oğlunuzu cidden herkesin kucağına verir misiniz? Ben otobüste ayakta kalsam bile 1 yaşındaki oğlumu başkasının kucağına oturtmam.
Ne ara bu hale geldik

Siz cidden hiç haber izlemiyorsunuz. Şaşkınım. Eskiden de çok fazla istismar ensest vs vardı. Sadece bilinmiyordu. Çünkü internet yaygın değildi. Sosyal medya da yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…