Yardimci kadinin dikkatsizligi

Her yorumunda bakıcıya da salak demiş, çocuklarına da. Ne tuhaf insanlar var. Ne yapmış kadın? Kaydıraktan kaymış. Yazık gerçekten.

Yani gercekten cocuklar neden salak oldu simdi durup dururken? Ben de okuyunca cok rahatsiz hissettim.
Ben de aynı şekilde. Çocuklar bebek sevmek istemişler. Annelerinin yanlışı yüzünden birlikte kaydıraktan kaymışlar. O yaştaki çocuk düşünemez ki.

Ev güvenli alan her şey çocuğa göre ayarlanabilir, evde çocuğu vermiyorsam dışarda hiç veremem. dışarıya kendiniz çıkarmalısınız. Alınabilecek en güzel önlem bu. Eve sizin dışınızda kimsenin gelmesini istemiyorum, diyebilirsiniz elbet. Bebeğimi sizden başka kimsenin kucağına vermeyin diyebilirsiniz elbet.
Eve yardımcı aldığınız kişiye hem evi hem çocuğu hem her şeyi yaptırmak ve kusursuz olsun istemek biraz acımasızca geliyor.
Eğer bakım konusunda birini işe almış olsaydınız, çocukla şunu yap şunu yapma diye sınır çizilebilirdi. Zaten çocuk baksın diye birini tutuyorsam nasıl ki ben sadece çocukla ilgilenip başına bir iş gelmesin diye gözümle takip ediyorsam bakıcının da öyle yapmasını isterim, işle uğraşırken çocuk bi anda kaza geçirebilir. Bu durumda da ev işleriyle siz ilgilenirsiniz ya da başkasını tutarsınız.
Kimse sizin kadar dikkatli davranamaz, bakın bu çok önemli, çocukla anne arasındaki bağ bambaşka.

Bune ya?
Bu yorumun bu konuyla ne alakası var şimdi?

1 ve 3 te haklısın
2 normal bir durum

Sorunlarınız mı var?
Burada bunu anlatmanızın amacı nedir, millete korku salmak mı?
Sizin gibi boş yapan insanları hiç sevmiyorum ya.
"SEN"İN gibilere ben tapıyorum
Senin yorumların nedense herkese saldırmak herkese burun sokmaktan ibaret. bir kimseyle kavgasız tartışmasız yorumun yok neden? Herkes mi sorunlu? Hiç dönüp kendine bakmaz mısın niye bu kadar negatifim diye? Neyse madde bağımlıları ile sevgili olan bir üye ne kadar sağlıklı olabilir ki burada ahkamlıgı bırakıp aşk hayatında dogru seçimler yapmalısın.. Allah etmeye yolunu kaybedersin sonra. yaşında küçük cahil seçimler yapman psikolojinle alakalı olmalı.
Ben konu sahibine bu yorumu yapmamıştım baska üyeye yapmıştım. Dalmasaydın iyiydi.

haklısınız ve değerli zamanlarınızı bebeğinizle geçirin. park vakti size özel olsun (her zaman). benim böyle imkanım olsaydı eğer parktan çıkmazdım. yemek temizlik derdi yok çünkü.

Evet herkes sorunlu, dönüp ben hiç kendime bakmıyorum neden bu kadar negatifim diye? :/ eski konulardan vurmak tam senin gibi birinin davranışı ama dur bende yapayım. En azından ben mesleğimi elime almış, sırtımdaki kamburlardan kurtulmuş kendi işinde gücünde olan bir insanım senin gibi evde oturup kocam beni aldatıyor mu acabaağğğsııı, acabağğğ numara kocama mı ait, niye çöp kutusunu temizledi ki hııı :/ diye dövünmüyorum. Peki senin sevgisiz kocana zerre güvenmeyen ve manipüle edildiğini bile anlamayan yapını ne yapacağız? Kim bilir çocukluğunda ne yaşadın da, kocana bile güvenmiyor, manipülasyona uğradığını farkedemiyorsun.. :/ sana acımak, bol bol üzülmek dışında hiçbirşey yapamıyorum maalesef, zira dediğim gibi saçma sapan bir olayı milleti daha da korkutmak için (ki karşınızdaki bir anne ve zaten pimpirikli stresli, kocası yanında yok hayatı biraz zor ilerliyor vs) dakikalarca yazan boş biri için fazlasıyla mesai harcadığımı düşünüyorum. Bu arada ben madde bağımlısı sevgilimden kurtuldum herkes hata yapar ve ben farkına vardım, gerçi bunu anlayabileceğini olduğunu da sanmıyorum, sen daha kocanın yaptığı baskıyı farketmekten bi’habersin psikolojik sorunlu seni, yaşın kaç bilmiyorum ama mutlaka tedavi ol. çocuklarını bu önyargılı düşüncesiz, yargılayıcı bakış açısıyla büyütme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evhamınızdan (!) Evde bırakmıyorsunuz ama site parkına falan yolluyorsunuz. Ya da oyun oynatmasını istiyorsunuz. Hmmm tamam. Garip olan kim acaba?

Yani katiliyorum, bana da anormal geldi.

Evde biraksaniz daha guvenli, ama evde birakmam diyip parka gonderiyorsunuz siz. Sonra da benden izinsiz bilmem ne. Bence siz yardimcinizi sadece ev islerinde kullanin. Bebeginizi kendiniz buyutun, madem her seyin size sorulmasini istiyorsunuz, o zaman kimseye vermeyin cocugu.

Kusura bakmayin ya bana biraz simarik geldiniz.

Ay dur sen herkese aynısını yapıyormuşsun, burada bir üyeye de canın sıkılıp sataşıp negatif şöyle böyle diyip, sonra bütün eski konularına beğenmedim falan atmışsın kajdjsjsjsjs bu ne ezik bir davranış, bu ne avamlık, seni ciddiye alıp cevap verdiğim için kendimden özür dilerim, belli ki evinde bulamadığın ilgiyi alakayı burada arıyor, sana 2 kelam cevap verince özgüvenini tatmin etmiş oluyormuşsun. Sana acımam daha da arttı, şimdi istediğin kadar sorunlu, negatif yazabilirsin. Kendine ayna tutuyorsun belli

Herkesin sınırları kuralları farklı tabi ki, eğer sizin için uygun değilse uyarabilirsiniz uygun bir dille.
Benim 33 ay araları olan iki çocuğum var. Kırmızı çizgilerim elbette var ama ilk çocuğumda ne münasebet dediğim şeylerin aslında esneyebilir şeyler de olabildiğini gördüm, yaşıyorum.
Mesele guvenlikse 13 yaşta, bakıcı da güvenle beraber kayabilir bence. Ama ben şuna dikkat ederim. Çocuğa çocuk emanet ederek keyfine bakıyor yoksa gözetiminde bir iki kez kendi çocuğuyla kaymasına mi izin vermiş.
Başta da dediğim gibi herkesin sınırları farklı

Değiştir
Çocuklu kadın aynı sitede ise çocukları size gelip gidecek rahatsızsan değiştir

Evde emanet etmeye korktuğunuz çocuğu dışarda nasıl emanet ediyorsunuz? Çocuğum bir yasindayken bir keresinde babam tutturdu indireyim kapının önünde biraz hava aldirayim diye onuda aldı oğlumu arabanın ön koltuğuna oturtmuş kapıyı kapatmış bagajdan birşey alacağım diye sonra kapıyı açarken oğlum arabadan yere düşmüş kafasını çarpmış. Ben bunu öğrendiğimde deliye döndüm. Allah'tan oğluma birşey olmadı o günden sonra babam olmasına rağmen ondan çok soğudum hala affetmis değilim. Aklıma geldikçe sinirleniyorum hala. Çocuk anne babadan başka (heleki dışarda) kimseye emanet edilmemeli. Benim yaşadığım olay bende büyük bir travma yasatti sizde buna benzer bir travma yaşamak istemiyorsaniz vermeyin elin kadinina. Bunu sizi eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlamayin gerçekten güven olmuyor bir çocuğa kimse annesi gibi bakmaz bakamaz.

1 yasindaki cocugumu babasina verirken bile evhamlanirdim disari parka hep kendimde giderdim evlat bu aklim kalirdi duser falan diye. rahatsiz oldugum zamanlarda bile hep ilgilendim. gozumun onunden ayirmadim. henuz cok kucuk ise girene kadar sizde bakiciyla disari pek cikartmayin kendiniz goturun. tamam kadin iyi bakiyodur ama Allah korusun duser falan sen uzulursun. bakiciyida sadece 13 yasinda ki cocuk konusunda uuar bence oda cocuk de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…