- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.708
- 548
Her yorumunda bakıcıya da salak demiş, çocuklarına da. Ne tuhaf insanlar var. Ne yapmış kadın? Kaydıraktan kaymış. Yazık gerçekten.Zaten güvenli bağlanma için anne evde yokken tek bir kişinin çocuğun bakımıyla ilgilenmesi öneriliyor. Çünkü bakıcı ve çocuk arasında duygusal bağ kurulması önemli. Okşayıp sevecek kucaklayacak bakıcı. Sokaktan geçen biri gibi olacaksa neden o kadını çağırayım ki… neyse yorumunu alıntıladığınız kişi bunları anlamaz zaten.
Ilkokul mezunu bir kadin orta okulu disaridan bitirmesi icin kaydini yaptirdim. Tecrubem var dedi 2 cocuk buyutmus. Bebek bakicisi olmak istiyorum deyince acaba dedim ama gercekten vazgectim. Egitim cok onemli
Ben de aynı şekilde. Çocuklar bebek sevmek istemişler. Annelerinin yanlışı yüzünden birlikte kaydıraktan kaymışlar. O yaştaki çocuk düşünemez ki.Yani gercekten cocuklar neden salak oldu simdi durup dururken? Ben de okuyunca cok rahatsiz hissettim.
Ona ben de çok şaşırdım, o yüzden dedim biraz da anlamaz diyeHer yorumunda bakıcıya da salak demiş, çocuklarına da. Ne tuhaf insanlar var. Ne yapmış kadın? Kaydıraktan kaymış. Yazık gerçekten.
Bune ya?Bizim kosmunun köyünde bir olay oldu sanırım 11-12 yıl oldu iki kuzen oglan 13 yaslarında kız 5 yaşlarında.babalar kardes annelerde yine akraba yani hep .bunlar ceyiz cıkarmayamı bişeye gidiyorlar cocuklar evde. Bu ergen cocuk 5 yasındaki kıza tecavüz ediyor ama kz annesi demis geldik eve bacaklarının arasını gosteyormus anne cok acıyor x abim beni yatırdı buraya çöktü acıttı agladım diyor. Diğer kardeşine soruyor oyun oynuyoduk x abide xi aldı yatırdı ustune oturdu diyor zaten olay anlaşılıyor anneler kavga dovus . Babalarda oyle ama zaten o koy oyle bir koymuş ki yani affedersin ensesi ilişkiler işte secim için birbirini bıçaklayıp sonra barisanlar her illet var yani olan kıza oldu sonuc ne oldu bilmiyorum ama şikayetçi olmayıp konunun ustunu kapatmıslar. O kızda masıl bir travma yasıyor bilemiyorum suan kuzeniyle dayısıyla iletişimi nasıl bilmiyorum yazık oldu . Aslında küçük yasta öğretilmesi dogru ama ben çocuğuma henüz ogretmedim sadece opucuk ver annem diyince dudak uzatıyor onu ogrettim dudak degil yanak diye henüz ozel belgesi vs bilmiyor ama benimkide zor bela alt değiştiriyor tuvalet eğitimini de her xocuk bir degil kimisi 4 5 yasında bile öğreniyor. Ve ben ogretmeye calısınca açıkçası biraz kızdım tüm gün bezsiz dolasıyor gayet rahat ve o rahatlığı ogremip bezden rahatsız olsun tuvalete hemen alıssın diye dusunuyorum tabi bazen anne cişşm geldi kakm geldi diyor hemen tuvalete goturuyorum yapmıyor bez tak diyor. Hayr bez bitti diyorum tuvalete otur diyorum oturmuyor sonra oraya halının ustune bırakıyor mesela o sıra offf bi öğren artık , herkesi soluyorsun buraya niye oturmuyorsun vs vs diye söylenip kızıyorum oda bundan sanırım biraz cekinmeye başladı ve öğrenme süremiz uzadı diye dusunyprjmyani o annesinin ozel bolge öğretmesiyle değilde muhtemelen tuvalet sırasında verdiği tepkilerle alakalı
Merhaba hanimlar, yaklasik 3 aydir ev isleri ve bebek bakiminda bana yardimci olmasi icin haftanin 5 gunu bir hanim geliyor bana. Sabahtan gelip ev islerini yapiyor kahvalti hazirliyor beraber kahvalti yapiyoruz. Ben ucretsiz izinde oldugum icin bebegimle genellikle ben ilgileniyorum. Altini degistirmek yemegini hazirlanin yedirmek banyosu filan hep kendim yapiyorum ancak bazen isler bitince yardimci hanima bebegimi bebek arabasiyla sitede gezdirmesini veya site parkinda oynatmasini rica ediyorum. Simdiye kadar hic evde yardimci hanima birakmadim bebegimi bu konuda belki evhamli belki dikkatliyim.
Cuma gunu bebekle parka indi. Kocasi site gorevlisi oldugu icin ailece sitedeler. Bu kadinin 13 14 yaslarinda 2 tane oglu var ve onlarda parka gitmisler. Ben balkondan bir baktim bebegimi cocuguna vermis kaydiraktan birlikte kayiyorlar. Istelik kendi de bebegimle kaydiraktan kaydi. Ben kadina bebegi sana emanet ettigimde kimseye vermiceksin diye tembihlemistim. Gozlerime inanamadim yukari cagirdim kadin 2 cocuguyla cikti haliyle cocuklarinin yaninda kizmadim. Ikramda bulundum gonderdim. Ancak pazartesi gunu kadinla bu konu da gorusucem
1. Ben 1 yasinda cocuk emanet ediyorum o cocugumu 13 yasinda cocuguna veriyor kaydiraktan kaydiriyor cok riskli
2. Konu kendi de bebekle kaydiraga biniyor ( bana gore dusme riski var 1 yasinda bebek ben kaydirak isterim dememistir anneden izinsiz risk alinmasini istemem)
3. Konu benden izinsiz cocuklariyla mesai satin de eve getiriyor isim mi var yorgunmuyum hic yani
Sizce bu kadini uyarmali miyim yoksa baska bir kadin mi bakmaliyim? Birgun evde yalniz biraksam iznim olmadan cocuklari eve gelebilir, cocugum 2 cocuktan zarar gorebilir ve kadin pek dikkatli biri gibi gelmedi bana sizin oneriniz nedir ?
İğrençsiniz.Gerektiğinde alabilir ama cocuğa kendi evladı gibi davrnaıp grrekmedikçe yakın temast bulunması doğru değil.Hele ki kendi salak cocuklarına emanet etmesinden belli bence.
"SEN"İN gibilere ben tapıyorumSorunlarınız mı var?
Burada bunu anlatmanızın amacı nedir, millete korku salmak mı?
Sizin gibi boş yapan insanları hiç sevmiyorum ya.
Evet herkes sorunlu, dönüp ben hiç kendime bakmıyorum neden bu kadar negatifim diye? :/ eski konulardan vurmak tam senin gibi birinin davranışı ama dur bende yapayım. En azından ben mesleğimi elime almış, sırtımdaki kamburlardan kurtulmuş kendi işinde gücünde olan bir insanım senin gibi evde oturup kocam beni aldatıyor mu acabaağğğsııı, acabağğğ numara kocama mı ait, niye çöp kutusunu temizledi ki hııı :/ diye dövünmüyorum. Peki senin sevgisiz kocana zerre güvenmeyen ve manipüle edildiğini bile anlamayan yapını ne yapacağız? Kim bilir çocukluğunda ne yaşadın da, kocana bile güvenmiyor, manipülasyona uğradığını farkedemiyorsun.. :/ sana acımak, bol bol üzülmek dışında hiçbirşey yapamıyorum maalesef, zira dediğim gibi saçma sapan bir olayı milleti daha da korkutmak için (ki karşınızdaki bir anne ve zaten pimpirikli stresli, kocası yanında yok hayatı biraz zor ilerliyor vs) dakikalarca yazan boş biri için fazlasıyla mesai harcadığımı düşünüyorum. Bu arada ben madde bağımlısı sevgilimden kurtuldum herkes hata yapar ve ben farkına vardım, gerçi bunu anlayabileceğini olduğunu da sanmıyorum, sen daha kocanın yaptığı baskıyı farketmekten bi’habersin"SEN"İN gibilere ben tapıyorum️
Senin yorumların nedense herkese saldırmak herkese burun sokmaktan ibaret. bir kimseyle kavgasız tartışmasız yorumun yok neden? Herkes mi sorunlu? Hiç dönüp kendine bakmaz mısın niye bu kadar negatifim diye? Neyse madde bağımlıları ile sevgili olan bir üye ne kadar sağlıklı olabilir kiburada ahkamlıgı bırakıp aşk hayatında dogru seçimler yapmalısın.. Allah etmeye yolunu kaybedersin sonra. yaşında küçük cahil seçimler yapman psikolojinle alakalı olmalı.
Ben konu sahibine bu yorumu yapmamıştım baska üyeye yapmıştım. Dalmasaydın iyiydi.
Evhamınızdan (!) Evde bırakmıyorsunuz ama site parkına falan yolluyorsunuz. Ya da oyun oynatmasını istiyorsunuz. Hmmm tamam. Garip olan kim acaba?
Ay dur sen herkese aynısını yapıyormuşsun, burada bir üyeye de canın sıkılıp sataşıp negatif şöyle böyle diyip, sonra bütün eski konularına beğenmedim falan atmışsın kajdjsjsjsjs bu ne ezik bir davranış, bu ne avamlık, seni ciddiye alıp cevap verdiğim için kendimden özür dilerim, belli ki evinde bulamadığın ilgiyi alakayı burada arıyor, sana 2 kelam cevap verince özgüvenini tatmin etmiş oluyormuşsun. Sana acımam daha da arttı, şimdi istediğin kadar sorunlu, negatif yazabilirsin. Kendine ayna tutuyorsun belli"SEN"İN gibilere ben tapıyorum️
Senin yorumların nedense herkese saldırmak herkese burun sokmaktan ibaret. bir kimseyle kavgasız tartışmasız yorumun yok neden? Herkes mi sorunlu? Hiç dönüp kendine bakmaz mısın niye bu kadar negatifim diye? Neyse madde bağımlıları ile sevgili olan bir üye ne kadar sağlıklı olabilir kiburada ahkamlıgı bırakıp aşk hayatında dogru seçimler yapmalısın.. Allah etmeye yolunu kaybedersin sonra. yaşında küçük cahil seçimler yapman psikolojinle alakalı olmalı.
Ben konu sahibine bu yorumu yapmamıştım baska üyeye yapmıştım. Dalmasaydın iyiydi.
Herkesin sınırları kuralları farklı tabi ki, eğer sizin için uygun değilse uyarabilirsiniz uygun bir dille.Merhaba hanimlar, yaklasik 3 aydir ev isleri ve bebek bakiminda bana yardimci olmasi icin haftanin 5 gunu bir hanim geliyor bana. Sabahtan gelip ev islerini yapiyor kahvalti hazirliyor beraber kahvalti yapiyoruz. Ben ucretsiz izinde oldugum icin bebegimle genellikle ben ilgileniyorum. Altini degistirmek yemegini hazirlanin yedirmek banyosu filan hep kendim yapiyorum ancak bazen isler bitince yardimci hanima bebegimi bebek arabasiyla sitede gezdirmesini veya site parkinda oynatmasini rica ediyorum. Simdiye kadar hic evde yardimci hanima birakmadim bebegimi bu konuda belki evhamli belki dikkatliyim.
Cuma gunu bebekle parka indi. Kocasi site gorevlisi oldugu icin ailece sitedeler. Bu kadinin 13 14 yaslarinda 2 tane oglu var ve onlarda parka gitmisler. Ben balkondan bir baktim bebegimi cocuguna vermis kaydiraktan birlikte kayiyorlar. Istelik kendi de bebegimle kaydiraktan kaydi. Ben kadina bebegi sana emanet ettigimde kimseye vermiceksin diye tembihlemistim. Gozlerime inanamadim yukari cagirdim kadin 2 cocuguyla cikti haliyle cocuklarinin yaninda kizmadim. Ikramda bulundum gonderdim. Ancak pazartesi gunu kadinla bu konu da gorusucem
1. Ben 1 yasinda cocuk emanet ediyorum o cocugumu 13 yasinda cocuguna veriyor kaydiraktan kaydiriyor cok riskli
2. Konu kendi de bebekle kaydiraga biniyor ( bana gore dusme riski var 1 yasinda bebek ben kaydirak isterim dememistir anneden izinsiz risk alinmasini istemem)
3. Konu benden izinsiz cocuklariyla mesai satin de eve getiriyor isim mi var yorgunmuyum hic yani
Sizce bu kadini uyarmali miyim yoksa baska bir kadin mi bakmaliyim? Birgun evde yalniz biraksam iznim olmadan cocuklari eve gelebilir, cocugum 2 cocuktan zarar gorebilir ve kadin pek dikkatli biri gibi gelmedi bana sizin oneriniz nedir ?
DeğiştirMerhaba hanimlar, yaklasik 3 aydir ev isleri ve bebek bakiminda bana yardimci olmasi icin haftanin 5 gunu bir hanim geliyor bana. Sabahtan gelip ev islerini yapiyor kahvalti hazirliyor beraber kahvalti yapiyoruz. Ben ucretsiz izinde oldugum icin bebegimle genellikle ben ilgileniyorum. Altini degistirmek yemegini hazirlanin yedirmek banyosu filan hep kendim yapiyorum ancak bazen isler bitince yardimci hanima bebegimi bebek arabasiyla sitede gezdirmesini veya site parkinda oynatmasini rica ediyorum. Simdiye kadar hic evde yardimci hanima birakmadim bebegimi bu konuda belki evhamli belki dikkatliyim.
Kesinlikle size katılıyorumTüm hepsinde hakli olmakla birlikte
Onca gördüğüm kötü şeyden sonra ergenliğe yakın bir cocugun kucağında kendi çocuğumu da girmek istemezdim
Bence mutlaka konusun
Çocuklar kreşe gidene kadar gün yüzü görmesinler mi, sosyalleşmesinler mi, doğayı, hayvanları tanımasınlar mı?Çocuğunuzu neden bakıcıyla dışarı gönderiyosunuz? Site içi de olsa göndermeniz doğru değil bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?