- Konu Sahibi ipektuncer
-
tan çok hoşsun.
anneciğin kendisi neden yapmıyor,sağlık sorunu mu var?
Bekarken ben de annemle birlikte temizlik yapardım. Annem hep tuttuğun bana öğrendiğin kendine derdi. Bu yaz temizlik yapmam gerekiyor genel bir temizlik bayan almak istiyorum ama anneler alma evin zaten küçük hepimiz bir elden cumartesi-pazar çıkartırız diyorlar.
Bekarken ben de annemle birlikte temizlik yapardım. Annem hep tuttuğun bana öğrendiğin kendine derdi. Bu yaz temizlik yapmam gerekiyor genel bir temizlik bayan almak istiyorum ama anneler alma evin zaten küçük hepimiz bir elden cumartesi-pazar çıkartırız diyorlar.
En azından para vermiyo sana, artık sonucuna razı gelecek..
Bu arada makinada unutulduğu için çillenen çamaşırları yüksek derecede bi daha yıkayınca çiller gidiyo mu, benim de başıma geliyo da bazen.
tan çok hoşsun.
anneciğin kendisi neden yapmıyor,sağlık sorunu mu var?
İmkanın varsa, seni maddi olarak zora sokmayacaksa al bence..
C.tesi-pazarda kocanla gez-toz.
Yok canım annemin sağlığının maaşallahı var. Ben iş öğreniyim diye yaptırmaya çalışıyor ama ne gerek var. Bu zamanda çalışan bayanlar hep eve yardımcı alıyor. Bir de ben iş yaparken kendisi oturup tv izliyor sinir bozucu bir durum. Yapmasam duygu sömürüsü yapıyor. Aslında annemde ev temizlemeyi sevmiyor bana yıkıyor...
Ben bu konuyu ciddi ciddi düşünüyorum hatta eşimle de paylaştım. En özel mekanımız bizim evimiz; gelip yabancı birinin çekmecelerimize bakmasını istemiyorum, hem ben sana yardım ediyorum ya ne gerek var yardımcıya diyor. Hiç bir yardımcı evimizi bizim kadar dikkatli temizleyemezmiş; eşyalarımıza da zarar verebilirmiş. Bir yandan da doktora yaptığım için hafta sonları gezmeyi bırak ders çalışmakla geçiyor zaman
İlkbaştan dişini göstermelisin bence..
bu kadını yeni aldınya gittiği zaman koltukların arkalarına bakki temizmi ütüsü güzerlmi hafif bi kötü birşey farketsen yada düzensiz bir yere hemen ara deki şurayı şurayı yapmamışsın yok bu ütü olmamış ... ben bu konularda titizim lütfen dikkatli yap şeklinde uyar..
senin geniş olmadıgını görünce senden laf yememek için daha temiz yapar işini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?