- Konu Sahibi ipektuncer
-
canım cok haklısın ya
benımde kadın her hafta gelıyor bana
cok memnunum ben gercekten..
sabah 9da gelıyor 4 te cıkıyor cocugunun okulu var
kendı evı gıbı bakıyor sılıyor supuruyor falan ıste...
kendın yapma canım ya
eger kotu olacaksan tabı
ama sunu hıc unutmuyorum bana kadın gelıyor ya kayınvalıdem benı kendı camlarını sılmeye cagırmıstı 7,5 aylık hamıleyken hemde! aglaya aglaya sılmıstım
tabı o gece hastaneye kaldırılmıstım falan fılan...
yapma canım hıc bır ıs esın yardımcı olsun bıraz
baska bır kadın bulabılırsen bul
canım cok haklısın ya
benımde kadın her hafta gelıyor bana
cok memnunum ben gercekten..
sabah 9da gelıyor 4 te cıkıyor cocugunun okulu var
kendı evı gıbı bakıyor sılıyor supuruyor falan ıste...
kendın yapma canım ya
eger kotu olacaksan tabı
ama sunu hıc unutmuyorum bana kadın gelıyor ya kayınvalıdem benı kendı camlarını sılmeye cagırmıstı 7,5 aylık hamıleyken hemde! aglaya aglaya sılmıstım
tabı o gece hastaneye kaldırılmıstım falan fılan...
yapma canım hıc bır ıs esın yardımcı olsun bıraz
baska bır kadın bulabılırsen bul
Bu arada ne kadar kaldı doğumunuza kısmetse...
Büyük çocuğunuz kardeş fikrini benimseyebildi mi. Benim en büyük korkumdu. Ve bu kardeş kıskançlığı yüzünden çok zor aylar geçirdik
Ahh ah bu sorunlar büyük şehirlerde çok oluyor maalesef arz talep meselesi ihtiyaç olunca nasılsa biri çağıracak diyorlar halbuki burda yarım gün 30 lira tüm gün 10 lira bebek bakan var
herkes aldığı paranın hakkını vermek istese az vicdan olsa tüm işler düzgün yapılır ama nerde
ben de hamileyim temizlikçi haftada bir geliyordu şimdi çok sinirliyim ona karşı fazla da konuşmak istemiyorum yeni birisi gelecek haftasonu gelsin diyorum diğeri özellikle benim evde olmadığım zamanları kolluyordu, şimdi her şeyi görmek istiyorum. siz ne kadar veriyorsunuz kızlar her hafta 1 tam gün 50 iyi mi sizce?
Aşağı yukarı aynı dertten muzdaribim. Neyseki ben evdeyim. Gerçekten insanın sinirleri bozuluyor. Bende yarımşar gün alıyorum. Sebebi ise eğer cam ve perde falan varsa aynı gün yapılınca örn. toz baştan savma oluyor. Bizimki de bir toz alıyor,arkasından gözünün önünde tekrar geçiyorum. İncitmek istemem,asla bir şey söyleyemem ama bu davranışımdan anla değil mi? Cam önlerini alıyorum,x bak hep tozlar kalmış,benim mobilyalarım koyu ya böyle oluyor işte falan gibi yumuşatıyorum ama malesef. İnsan kazandığı parayı hak etmeli. En önemlisi helal kazanmalı.
Siz yapmayın lütfen,temizlik gebelikte en tehlikeli şey. Artık doğuma kadar hafta sonu alıverin. Kızınıza da izah edin. Zaten bir kaç ay kalmış. Başka çare yok. Aksi takdirde insanın sinirleri bozuluyor..
ben hamileyken aynı dert bendede vardı neyse 1-2 kere aldım kadın ama sonradan bi bakıyorum toz dolu her yer . yapamadım kendi işimi kendim gördüm sağolsun benimki çok güzel temizlik yapar son zamanlarda o yapmaya başlamıştı artık
hiç unutmam doğumdan önce cam silmeye kalktım hoooop koca göbekle bi yuvarlandım ama nasıl korktum belimde bi sancı hastane falan derken çok kötü oldum ...
bi kerede tuvalet banyo temizlemeye kalktım banyoda ayağım kaydı bu aradada 8 aylık hamileyim yine hastane tabi napim insan dayanamıyodu kadınlarada güvenemedim çünkü hiçbiri aldığı parayı haketmiyodu
aman ipekçim sakın kendin yapmaya kalkma ben acısını çok çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?