- 3 Ağustos 2012
- 628
- -13
-
- Konu Sahibi senbensema
Haklisin aslinda ama öyle olmuyormus basa gelince. Ne diyim bilemedeim ki arkadasimkpost: 39341006 .!.:belki bana çok kızanlar olacak ama içimden geçen şeyi de yazmak istiyorum ben olsam bu konuda yardımcı olmazdım.kızın yaşı küçük bilinçsiz olsa,istemeden bir ilişki yaşamış olsa anlarım elimden geleni de yaparım ancak bu konuda ki kızın durumu farklı.o yüzden bebeğinin aldırılmasında benim en ufak payım olsun istemem.
Haklisin aslinda ama öyle olmuyormus basa gelince. Ne diyim bilemedeim ki arkadasimbi saattir bi hoşoldum ddüşünmekten.
vallaha tv de mi gazetede mi ne çıkmıştı kız devlet hastanesinde kürtaj olunca babasına mesaj mı ne gitmiş. özel hastane biraz daha garanti olabilir bu sebeple.Bir de aklima ne geldi. Aslında burada yanlis olan yasadigimiz toplumda evlilik disi çocuk dourmamak için cinayete surukleniyor insanlar farkettim de. Allahim kimseye vermesin. Bu kiz özele mi gitsin sizce?
O kadar ini bilmiyorum canim ama dedi ki adam regl tarihinde yanlislik yapmis kizin haberi yokmus. Su an haberi var mi bilmiyorum ama evlenmiyor dediklerine gire var ki evlenmiyoraslında çok da yabancı değilim böyle bir duruma ben.
bu adamın haberi var mı durumdan?
Kizlar selam . gece gece gelen telle basima agri girdi. Arkadasimin kiz kardeşi 26 yasinda ve bekar, hamileymis. Kimseye soyleyemiyorlar. Beni aradilar ki kürtaj olacakmis 6 haftalıkçok üzüldüm anlatamam. Kiz kimseye söyleyemiyoruz, abileri babalari duysa mahvederler. Ben büyük sehirdeyim ya buraya geleceklermis abla kardeş burada olsun istiyorlar mis. Devlete mi gidelim diyorlar bilemem dedim karisamam dedim sonuçta basit bisey değil ama arkadasim da çok samimiyiz. Kiz agliyor hüngür hüngür. Kardeşim mahvolur diyor. Allah askina bana akil verin buraya geldiklerinde ne yapayim ben. Netten bir iki özel Dr bulmuşlar. Devletten kiz korkuyormus narkozsuz yapiyorlamis diye. Ben de ne gördüm ne duydum kurtaji hic anlamam, illa genel anestezi diyor. Devlette yaparlar mi bir sor dediler bana ama ben nereye sorayim siz yardim edin. Allah korusun kiz diyor Abim mahveder kiz kardeşimi. Paralari da azmis. Dr lar 750 civari istemis o yuzden devleti soruyorlar. Bilen biri fikir versin. Allah beni affetsin ama bilemedim ne desem onlara da, pek caresiz geliyor sesi. Vesile olmak istemem buna ama sonuclari daha kotu olsun istemem :"(
Evli olmayı geçin evli olsada çok zor devlette kürtaj olmadım ama biliyorum işde annenin sağlık durumu falan etkileniyorsa yapılıyor diye biliyorum ortak olmayın derim ben kim yapdıysa o götürsün o zaman offffffEvli olmadan devlette kurtaj yapiliyor mu ki ?