yardıma ihtiyacimiz var

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
Kizlar selam . gece gece gelen telle basima agri girdi. Arkadasimin kiz kardeşi 26 yasinda ve bekar, hamileymis. Kimseye soyleyemiyorlar. Beni aradilar ki kürtaj olacakmis 6 haftalık çok üzüldüm anlatamam. Kiz kimseye söyleyemiyoruz, abileri babalari duysa mahvederler. Ben büyük sehirdeyim ya buraya geleceklermis abla kardeş burada olsun istiyorlar mis. Devlete mi gidelim diyorlar bilemem dedim karisamam dedim sonuçta basit bisey değil ama arkadasim da çok samimiyiz. Kiz agliyor hüngür hüngür. Kardeşim mahvolur diyor. Allah askina bana akil verin buraya geldiklerinde ne yapayim ben. Netten bir iki özel Dr bulmuşlar. Devletten kiz korkuyormus narkozsuz yapiyorlamis diye. Ben de ne gördüm ne duydum kurtaji hic anlamam, illa genel anestezi diyor. Devlette yaparlar mi bir sor dediler bana ama ben nereye sorayim siz yardim edin. Allah korusun kiz diyor Abim mahveder kiz kardeşimi. Paralari da azmis. Dr lar 750 civari istemis o yuzden devleti soruyorlar. Bilen biri fikir versin. Allah beni affetsin ama bilemedim ne desem onlara da, pek caresiz geliyor sesi. Vesile olmak istemem buna ama sonuclari daha kotu olsun istemem :"(

Son düzenleme:
M A R G A .!.:
Evli olmadan devlette kurtaj yapiliyor mu ki ?

Bende yapmazlar diiye biliyorum en iyisi özel hastane ama çok riskli bi is bence karisma derim çok buyukk vebal altında kalirsin sonuçta bi brbeqiin hayati söz konusu cokkk zorr canim isin ama bir yandan da kizin hayati söz konusu allah yardimcin olsun seni de vebal altında birakiyorlar

Ay valla canim çok sıkıldı gece gece. Benim derdim bana yetmezmiş gibi

devlete gitmesin narkozsuz yaparlar özele gitsin neden hamile kalmış tecavüz durumu falanmı var sordun mu ?

kisinin kendi bilecegi is orasi..
kendi karari ne de olsa..
cok zor bir donemden gectikleri belli..

Benim merak ettigim bi durum var..
cocuk eski sevgilisinden falan mi yoksa hala birliktelik yasiyor mu ve haberi var mi

bi de devlette bu işlemler kayıt altına alınmıyor mu? gerçi özelde de alınıyor sanki

gerçekten böyle ailesi olan bi kız evlilik dışı ilişkiye zorlama dışında girer mi ya?

Bi canin yok olma isine ortak olma.
Belki abileri mahveder...
Yargilamak kimseye dusmez.
Madem bu kadar baskici ailen var ne islere kalkisipta hamile kaliyorsun.
Demekki aile o kadarda urkutucu degil.
Tamam cok yakinsin ama lutfen boyle bi ise prtak olma.
Varsin bitsin arkadasligin ama yapma.

"izguben, post: 39340831, member: 538701"]devlete gitmesin narkozsuz yaparlar özele gitsin neden hamile kalmış tecavüz durumu falanmı var sordun mu ?[/QUOTE]
Tecavuz değil canim.ama adam bunu kandirmis anladigim kadariyla, tam da anlamadim ama ablasini çok severim harikadır o. Kiz kardeşini bilemem tabi ama ben destek olmazsan belki uygunsuz kürtaj deneyecek belki başka bisey olacak bilemiyorum kafam karisti cok

Ben de devlette evli olmadan kürtaj olunmuyor diye biliyorum. madem böyle bir nane yapmayı biliyor korunmayı da bilecek o zaman? Böyle duyunca çok sinirleniyorum gerçekten.. Cinayet resmen.. vebal altında kalırsınız arkadaşım karışmayın derim ama siz bilirsiniz tabi..

bana göre isteyerek kürtaj olmak cana kıymaktır buna ortak olma uzak dur derim.

kız abilerinin babasının öldüreceği işlere kalkışmasaydı o zaman( tecavüz durumu olduysa o ayrı)

Heytt canim benim ne güzel söyledn öyle korrkuyorsan yapmiycan arkadasim yada tedbirini alaçam ne gunahi var o yavrucuqun

Kozlar ne bileyim ben dedim ya kafam karisti ama adam evlenmiyormus ve kiz küçük bir şehirde evlilik dişi çocuk doguramaz. Yani ben kirtaja karsiyim kesinlikle allah dusmanima vermesin yaptirmasin ama boyle olunca sanki onlara da hak verdim. Bi öğretmen doğurup bebeği öldürmüştü ya aklima o geldi. Aman ya gece gece psikolojim bozuldu

konu sahibi temiz düzgün bir özel hastane bul yardımcı ol bana kalırsa.
tamam kürtaj bir haktır da doğum kontrolü denen de bir şey var. ben de kızıyorum kondom, doğum kontrol hapı, hiç olmazsa ertesi gün hapı... vs kullanmayıp ya da iki hapı doğru zamanda yutmayı beceremeyip de kürtaj yoluna gidenlere, ama yarın öbür gün kızın babası abisi çeker vurur, döver hastanelik eder falan o zaman vicdanın sızlar. o kız zaten şimdi akla karayı seçiyordur, kafasını duvardan duvara vuruyordur.
dilerim yurdum kadınları bir gün kürtajın doğum kontrol yöntemi değil cerrahi bir müdahale olduğunu anlar.

Bir de aklima ne geldi. Aslında burada yanlis olan yasadigimiz toplumda evlilik disi çocuk dourmamak için cinayete surukleniyor insanlar farkettim de. Allahim kimseye vermesin. Bu kiz özele mi gitsin sizce? Özel hastane mi muayenehane mi? Anakarada nerde yaparlar bunu ooof

belki bana çok kızanlar olacak ama içimden geçen şeyi de yazmak istiyorum ben olsam bu konuda yardımcı olmazdım.kızın yaşı küçük bilinçsiz olsa,istemeden bir ilişki yaşamış olsa anlarım elimden geleni de yaparım ancak bu konuda ki kızın durumu farklı.o yüzden bebeğinin aldırılmasında benim en ufak payım olsun istemem.

gelsinler yanına yapsın kürtajını gelme diye kovacak değilsin ya özel hastaneye gitsin ama bunun sonu varmı yarın öbürgün bu kız kızlık zarı diktirmeyede gelir senin yanına sonu yok yani , kınamamak lazım ama işte neyse özele gitsin bence parası varmı ki onuda senden istemesinler sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…