- 20 Nisan 2015
- 38
- 2
-
- Konu Sahibi La Tahzenn
Yalanini affedip affetmemek size kalmis. Ama cocugu var diye bosanilir mi onu bilemiyorum.Haklısınız konuyla alakası yok . Ben zaten hiçbir zaman bunu eşime yansitmadim. Dışardan çok tepki aldım. Nasıl kabul edersin nasıl evlenirsin diye. Ben herseye rağmen kabul ettim.
Çocuğunun olup olmadığını ben evlenmeden önce sormustum o da yok demişti. Şimdi çıkıp çocuğum var diyor ve benim onu kabul etmemi bekliyor.
Bizim tek sorunumuz çocuk meselesi değil elbet. Son noktayı koydu sadece bu olay.
Biz hiç anlasamiyoruz sürekli tartisiyoruz.
O benden kadınlık yapmamı istemiyor. Sürekli bana sen Şehvet düşkünüsun diyor.
Sizce bir kadının kocasını istemesi yanlış birşey mi?
Yazmayi unutmusum. Muhtemelen cinsel problemleri var boyle yaparak sizi uzaklastirmaya calisiyor.Haklısınız konuyla alakası yok . Ben zaten hiçbir zaman bunu eşime yansitmadim. Dışardan çok tepki aldım. Nasıl kabul edersin nasıl evlenirsin diye. Ben herseye rağmen kabul ettim.
Çocuğunun olup olmadığını ben evlenmeden önce sormustum o da yok demişti. Şimdi çıkıp çocuğum var diyor ve benim onu kabul etmemi bekliyor.
Bizim tek sorunumuz çocuk meselesi değil elbet. Son noktayı koydu sadece bu olay.
Biz hiç anlasamiyoruz sürekli tartisiyoruz.
O benden kadınlık yapmamı istemiyor. Sürekli bana sen Şehvet düşkünüsun diyor.
Sizce bir kadının kocasını istemesi yanlış birşey mi?
evliliğe ilginç bir bakış açısı bilemedim sevmemişsiniz hiç sanırım eşiniziEsimle evlenirken ayağını yada boyunu kesinlikle sorun yapmadım. Sırf ALLAH rızası üzerine kurulmuş bir evlilikti benimki . Tek dua kutsal topraklara gidebilmek ve bütün Günahlarımdan temizlenmekti. Eşim de bu işi yapıyordu. Bunun için kabul ettim. Hamdolsun umremizi de yaptık ama orda bile çok sorunlar yaşadık.
Ayrıca esim her sorunumuzu gerek benim aileme gerekse bayan Ablalarina! Anlatıyor. Ve beni herkese karaliyorsun. Bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen birsey değişmedi. Bayanlarla samimi olmasi ve birkaç defa yalanina şahit olmam uzaklaştırdı kendini benden.
Ev içerisinde de fazlasıyla uzagiz birbirimize. Benim onunla ilgilenmemi öpüp koklamami istemiyor aksine kendisi de yapmıyor birsey.
Bir bayan olarak cok ağır geliyor bunlar bana
Esimin teyzesinin de aynen boyle bir hikayesi var. 35 yil once tabi.Merak ettim, isminizin ilk harfi F ile mi başlıyor?
Neyse efenim, ben adamın aksayan ayağından dem vurmuş olmanızı mantık çerçevesinde temellendirmeye çalışadurayım, yok hayır vazgeçtim, önce ikinizin de ailesinin boşanmış evlatlarının hiç evlenmemiş insanlar bulabilmiş olmasına ve karşılaştıklarında konunun hiç açılmamış olmasına şa- pardon, adamla evlenirkenki tereddütünüzün sebebinin adamın aksayan ayağı oluşunu şimdi çaktım, da ona takana kadar adamın geçmişini az araştır- öf aman. Neys'
Esimle evlenirken ayağını yada boyunu kesinlikle sorun yapmadım. Sırf ALLAH rızası üzerine kurulmuş bir evlilikti benimki . Tek dua kutsal topraklara gidebilmek ve bütün Günahlarımdan temizlenmekti. Eşim de bu işi yapıyordu. Bunun için kabul ettim.