Yardıma ihtiyacım var !

Tekrar alıntıladım bunu ...Bu cümleyi sen kurdun "eşimi seviyorum aşığım diye evlendim" yazıyomu orda bnm gözlerim gerçekten bozuk sanırım ayrıca forumun kuralları var din dil ırk mezhep konularına hiç girme bence

Severek evlenmedim ama tanidikca çok sevdim .
Irk ayrımı yapmıyorum . Benim yazdıklarım farklı anlaşılıyor. Kendimi pek ifade edemiyorum sanırım.

Eşinizin 1 tane iyi yanından bahsetmemişsinz burda.. bu kdr kötüyse boşanmak için neyi bekliyosunuz ki

Bana karşı iyi bir tarafı yok çünkü . Dışarıya çok koşturan yardımsever iyilik peşinde koşan kimseyi kırmayan biri. Ama bana karşı öyle değil.
Telefon hiç düşmüyor elinden. Hiç sohbetimiz muhabbetimiz yok.
Ben konuşmak isteyince "ne konusacaksin , derdin mi var eksigin mi var " diyor.
Boşanmak için sebep çok aslında fakat eşimin annesi rahatsız. O taraftan arayip bizim için sabret . Sen akıllı kızsın , onu yola getirirsin diyorlar. Ama ben sabredemiyorum daha fazla.
Kimseye de eşimi karaliyamiyorum . Karaliyamam da. o benden önce beni herkese karaliyor ve suçlu haksız ben oluyorum

Hatalar silsilesi ile yapılmış bir evlilik
Boşanmanız en doğrusu
Boşuna yıpranırsınız

olay ne şimdi anlamadım

hiç tanımadan evlenmişsiniz.ne ailesini ne adamın kendisini. Keşke acele etmeseymişsiniz

Severek evlenmedim ama tanidikca çok sevdim .
Irk ayrımı yapmıyorum . Benim yazdıklarım farklı anlaşılıyor. Kendimi pek ifade edemiyorum sanırım.
Anlayamadığım bir evlilik içindesiniz bunu sürdürmek sdc zaman kaybı

Bu nasıl bir evlilik çözemedim ,herkes birine yalan atıyo sevmeden evlenmek için evleniliyo falan konu sahibi çok tutarsız şeyler yazıyosunuz, olayın aslını net yazın bari eşinizin bunca kötülüğünden bahsedip gene eşim boşanmak istiyo diyosunuz.
ikinci evliliğiniz oldugu halde hiç tanımadan gözü kapalı evlenmişsiniz siz ,kimsede hata aramayın en büyük hata sizin iki aileyede yalan söyleyerek sırf umreye gidebilmek için evlenmişsiniz

ozetlemek gerekırse sız bu neyı sevmıyorsunuz cocuk mevzusu bu işin tuzu biberi olmuş bu sene olmassa seneye bitecek bir evlılık temelinde yalanla kurulmuş bı evlikik ne kadar sağlam durabılır kı sızın adınıza cok uzuldum mantıklı dusununun egrısıyle doğrusuyla karar verın

Kadın esimle ayrıldıktan hemen sonra evlenmiş başkasıyla. O sırada da hamileymis demekki . Eşimin ailesinden de kimse bilmiyormus o yüzden kimseye söyleme diyor.

Size sorum şu. Evet biz esimle anlasamiyoruz. O da ben de istemiyoruz artık . Ama aileleri ikna edemiyoruz ayrılmak için. Basit geliyor onlar için . Atlatirsiniz alışırsiniz diyorlar.
Sizce çocuğu one sürüp ayrılmak istemem dogru olur mu

tekrar söylüyorum eşiniz ile ilgili gerçekleri ailenizle görüşün en yakın sakin bir zamanda

Tabii ki söyleyin ,
Eşiniz zaten anlattıklarınıza göre sizi istemiyor
Ama ailenizde atlatacağınıza inanıp boşanmanızı istemiyor ,
Düzelmeyeceğinize inanıyorsanız ,
Çocuğu söyleyin
Kocanız da hayatına baksın , sizde hayatınıza bakın .

Güzel arkadaşım kaç yaşındasın sen? Bir evlilik geçirmiş biri olarak, nasıl ikincisini böyle içine sinmeyen bir şekilde yapma cesareti gösterdin? Maddi ihtiyaç sahibi misin? Hayır adam da kendine bir kadın istemiyormuş, o niye evlenmiş...
Ne kadar tez kendi yoluna baksan o kadar daha iyi sanki. Çalışmıyorsan , bunu bir düşün. Hem özgüvenin hem sosyal bir çevre edinmen için iyi olur.

Derdiniz ikna etmek olsun. Siz ailenize esinizin ikinci evliligi ve bir cocugu oldugunu, esinizde ailesine ikinci evliliginiz oldugunu soylesin bak nasil bisan diyorlar.

Bence sizin bosanasiniz yok.

24 yaşındayım. Ailevi sorunlarımız çoktu. Bir nevi evlenirsem rahat ederim diye düşünüyordum. Yanilmisim

yani kusurları var evlendim hala beni begenmiyor mu diyorsun??? belki de haklısın ama evlenirken de tereddüt etmişsin..keşke biraz daha düşünseydin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…