Yardıma ihtiyacım var !

Eşimi kullanmak için evlenmedim tabiki aşık oldum ona. Ona her baktığımda kalbim yerinden cikacakmis gibi oldu. Çok değer verdim ona ama o hep uzaklaştı. Beni sıkıyorsun. Daraltiyorsun, üzerime gelme dedi hep.

Zaten Evlendigimizden beri toplam 1 ay evde kalmamisizdir. Ya onun ailesinde ya benim ailemde (ki benim aileme bile sırf burda eşimin işleri var diye geliyorduk) artık dışarı çıkmaktan bıkar oldum. Eşimle evde vakit geçirmek istiyordum. Ama o tam tersi. Sadece eşim olsun. Millet evli olduğumu bilsin yeter dusuncesindeydi.

Son dönemlerde de ben buyum ben Doğuluyum beni böyle kabul et demeye başladı.

Hah bir de doğulu olması girdi işin içine... Sanki sırf damara basmak için yazıyorsunuz. Bu yüzden banlanabilirim ama dayanamayacağım. Hiç inandırıcı değilsiniz.

Neden yalan söyliyim efendim. Ben yardım istiyorum sizden beni dinleyip ona göre yorum yazmanizi bekliyorum. Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Nerden tutsan elinde kalan bir mantık(sızlık) silsilesi.
Evlilik bu kadar basit mi ? Nasıl böyle ölçüp tartmadan,içinize sinmeden evleniyorsunuz ? Umre kaçıyor muydu ?

Adamın çocuğu ortaya çıkınca ben olsam "kötü baba" diye soğurum.

Bülent Ersoy tarzı değil merak etmeyin.
Yani eşimin abla dediği ve güvendiği o kadar çok bayan var ki kendi ailesinden daha değerli geliyor başkaları.
Hatta onların bir sözüne inanıp beni dinlemeden suçladığı da oluyor

adamin hem cocugu var. hem kimseye soyleme diyor. hem konusmak istemiyor. hem de ayrilmak istiyor. bu hem suclu hem guclu olmak gibi bişey.

Evlenirken nasil gizleyebildiniz ailelerinizden daha once evlenip nayrildiginizi. Saklayacak birsey degil ama bana garip geldi.
Ayrica esiniz sizden onemli birseyi gizlemis.Ayrilacaksaniz bu durumun ustune, neden saklayacakmissiniz cocugu oldugunu? Kusura bakmasin, cocugu olabilir ama bunu gizleyemez.Evlilik oncesi size soylemeliydi.

Siz de evlenirken ailenize yalan söylemediniz mi?
Kocanız da size yalan söylemiş.
Yalanlarla dolu bir evliliğin sağlıklı olmasını bekleyemezsiniz..

Sırf allah rızası için ya da umreye gitmek icin evlilik yapmak cumlesini de gördüm kk da artık içim rahat olebilirim:KK53:

Esinizi betimleme seklinize hiç girmiyorum çünkü çok rahatsız edici ancak yalanın bol bol oldugu ve saygının olmadığı bir evlilik zaten yürümez.

Sevap kazanmak icin umreye gitmek maksatli evlenebilmek icin ailelere yalan soyleyerek gunaha girmek... Saka gibisiniz ya.

Selamun aleykum arkadaşlar ben yeni üye oldum. Aslında kolay kolay dertlerimi paylaşan biri değilim ama son noktaya geldim sanırım.

Ben 7 ay önce aracı vesilesiyle evlendim. Evlenirken de çok tereddüt yasamistim. Ben uzun boylu güzel biriydim, eşim ise kısa boylu ve ayağı hafif aksiyan biri. Bir şekilde kabul ettik ve evlendik. İkimiz de geçmişte bir evlilik yaptık. Ama ne benim ailem eşimin ilk evliliğini biliyor ne de onun ailesi benim ilk evliligimi. Nisanliyken söylememe karari almistik. Bu konu şimdiye kadar sorun olmadı zaten hiç

Evlendigimizden beri Eşimle sürekli tartisiyoruz. Her tartışmada ayrılma noktasına geliyoruz. Birbirimize karşı ne sevgimiz ne de saygimiz kalmış artık. Çok uzaklaştık birbirimizden.

Eşim yaklaşık 1 hafta önce şehir dışına çıktı. Ve gitmeden önce bana söylemesi gereken birsey olduğunu ve kimseye soylememem gerektiğini söyledi. Ben de buyur dedim.

Benim bir çocuğum var dedi....

Dondum öyle birşey diyemedim. Şaka yapıyor galiba diye düşündüm malesef çok ciddiydi .
Ben saatlerce ağladım. Ne yapacağımı bilemedim. O şekilde bırakıp gitti beni işleri var diye. Şimdi telefonda dahi konuşmuyoruz. Konuşmak istemiyor benimle. Ayrilalim diyor.
Ben de ayrılmak için sebep olarak görüyorum çocuk meselesini ama kimseye anlatma diyor.

Çok karışık anlattim kusura bakmayın lütfen. Ne yapmam gerekiyor cevaplarınızı bekliyorum
Aleyküm selam canım, öncelikle eşinizin kısa boyunu ve aksayan ayağını gündeme getirmeniz yanlış ve alakasız. Boşanmada ki tek sebep cocuk gibi görünmüyor. Bahsetmişsin bunu senden gizlemesi ve arada ki sevginin, saygının kalmaması.benim için önemli sebep bu. Saygı biterse sevgide biter. İyi düşün. Bir cocuk ayrılmaya sebep degil. Ama olmayan saygı,sevgi herşeye sebep. Sonu güzel olması umuduyla..Allah yardımcınız olsun

aile kurarken aileden/tecrübeden birşeyler saklamak çok ciddi problem doğururun örneğisiniz...

daha fazla geç kalmayın ve aileniz ile durumu paylaşın... adam da ne cesaret seni cepte görerek davranabiliyor bu kadar büyük görecek kendini

neden eşinizi ezsiyorsunuz?
güzel olduğunuz iddasında bulunuyorsunuz lakin,
kime göre neye göre güzelsiniz?

Bursa bike esinizi hakir gormussunuz, kim bilir adama kendini nazil hissettirmissindir. Çok yazik yazdiklarina.

Ben eşimi hakir görmüyorum onu yazmamin sebebi kendimin guzel olduğunu ispatlamak için değildi . Yani hani benim bir eksigim bir kusurum olur da onun için eşim beni istemese neyse derim.

İlk evlendigimizde Afedersiniz eşim bana soruyordu sürekli sana yetiyor muyum tatmin edebiliyor muyum diye . Sırf o kırılmasın üzülmesin diye hep evet dedim.

Tabi ki tek sebep çocuk değil dediğim gibi saygı ve sevgi de yok. Ayrıca benim yapmadığım şeyleri başkalarına farklı anlatması da yeterince uzuyor beni.

Ben evlendikten sonra eşime ayak uydurabilmek için çok fedakarlık yaptım.
Tartışmak yada ayrım yapmak için yazmıyorum bunları. Eşim ve ailesi Kürtler. Ailesine sonsuz saygım var. Fakat köye her gidisimizde onlara alışmakta zorlanıyorum. Hiç türkçe konuşmuyorlar . Gorumcelerim türkçe bilmesine rağmen esimle bir araya gelince benim yanımda bile kürtçe konuşuyorlar. Ana dilleri o elbette konuşabilir ler fakat benim yanımda konuşunca acaba benim hakkımda mi konuşuyorlar diye düşünüyorum.
Bunu defalarca eşime ve gorumcelerime söyledim naif bir şekilde . Ama fayda etmiyor.

Hatta en son gidisimizde ben dedim ki kendi kendime çok şükür bu defa alıştım biraz daha . Bir sorun olmadı diye düşündüm.
Döndüğümüzde eniştem bana diyor ki baldiz ne yapmışsın yine. Adam şikayetçiymis senden. Ben şok oldum . Her ne kadar ona ayak uydurmaya calissam da yaranamiyorum.

X