- Konu Sahibi ayseistanbul
daha önce hiç kimseyle fiziksel anlamda bir yakınlık kurmamıştım hatta işin ilginci çok meraklıyımdır araştırmayıda severim ama bu konularda pek ilgim olmamıştı cinsellik konusunda saftım diyebilirim. bende senin gibi düşünüyorum onla bunla yatıp kalkanlar hariç ama ciddi ilişkisi vardır bu kişinin özel hayatıdır kesinlikle saygı duyarım zaten bunun bunalımına düşmedim çok fazla beni üzen işte işin neresinden tutsam ne yazıkki aptalca enayice kullanılmış olmama cıkıyor hem kendime kızıyorum ve sasırıyorum ben lisedeyken güzel bir arkadas cevresi olan (hala dostlarımdır onlar) basarılı (şükürki üniv de derslerime yansıtmadım) öyle aşk meşkle işi olmayan faal bi kızdım. her yaz tatillerim cok keyifli gecerdi dansa gittim 4 sene dalgıclıkta lisansım var vs(lütfen bunları anlattıgım için yanlıs anlamayın beni) ama ne zaman sevdim bu cocugu tam bir embesile döndüm eski beni çok özlüyorum mutlu neşeli herkesi güldüren kendinden emin o kızı çok özlüyorum ve bu hale nasıl geldim yemin billah ediyorum anlam veremiyorum.
ona gelince zaten askerde suanda haziran bası gibi terhis olacak ondan sonra ne yapar ne eder bilmiyorum tek istedigim o zaman geldiginde yoldan gecen herhangi birini önemsedigim kadar önemsedigim biri haline gelmesi..
şimdi açık konuşucam, o duygular gerçekten aşksa hiç bitmiyor. ama bunun için duyguların karşılıklı olması lazım işte. yaşanmışlıkların özel bi değeri olması lazım karşılıklı. sizde daha tek taraflı olmuş olaylar, o yüzden bu ömür boyu bitmemesi olayının geçerli olacağını düşünmüyorum. aşk nereden çarpacak belli olmuyor fakat bu duygunun takıntı ile karıştırılma olasılığı da epey yüksek. ben sizin durumunuzda bir takıntılı olma hali görüyorum. askerde madem, aramayın sormayın. o ararsa o zaman tekrar konu açarsınız. onun haricinde kesinlikle aramayın. aman askerde tek başına diye düşünebilirsiniz fakat siz darülaceze değilsiniz, ararsa sorarsa aynen bu cevabı vermekten de cekinmeyin.