- Konu Sahibi ayseistanbul
bence artık onun ıcın hıcbıse yapmamalısın..
onun ıcın ağlayan,zavallı kız olmadığımı görsün derken bıle,hala onun derdındesın..
hayatından ona aıt herseyı çıkarman lazım..
face fln olmamalı..
yoksa bu durumdan hıc kurtulamazsın..
ona karsı cok buyuk zaafın var,ıkı söze yıne tavlar senı..
kendını akıllandım gıbı görsende,suan başa dönebılme ıhtımalın cok yüksek..
cunku hala aklında o var..
neden onun ıcın ugrasıyorsunkı,onu unuttugnu zaten onu umursamayarak gösterebılırsın..
onun ıcın kılo verıp,aglamadıgını gösteren bı kız olamaya çalışarak degıl..
bunların hepsı onun ıcın bıctıgın roller..
hayat ondan ıbaret degıl..
tek erkek o degıl..
o bır erkek musvettesi ve sen en güzel yıllarını ona harcadın..
artık bı etrafına bakar mısın?
içten içe oda üzülsün pişman olsun kimi kaybettim desin istiyorum sanırım en azından bir kere bile olsa ya bu kız benim için neler yaptı peki ya ben yaptım desin bir kere olsun karşısında defalarca ağladıgım günleri bi düşünsün acaba baska biri onun için aynı seyleri yapıcakmı bi düşünsün vs vs... ama dediğin gibi asıl umursamamak onun için iyi kötü hiçbişey yapmamaktır sadece ne yazıkki sundan emin degilim ararsa yada yazarsa cevap verirmiyim? en son barıstıgımızda allahtan eski huylarımın gerçekten hiçbirini yapmadım. eskisi kadar taviz vermiyodum o yuzden bana sen cok değişmişsin dedi halbuki ona olan sevgim hiç değişmemişti sadece kukla olmaktan cıkmıştım. gittikçe düzeldigimin farkındayım, canakkalede sırf aramızda sogukluk oldu diye aglayan biriyken, her küstügümüzde istisnasız ben arıyoken şimdi elim telefona dahi gitmiyor. hiç durmadan aglamalarım bitti sizce bu bir gelişme değilmi lütfen söyleyin. şuan hissettigim ne biliyomusunuz o bende yarım kaldı yıllarca hayal ettigim hiç bişeyi yasayamamanın (çok inanmıştım ona) buruklugu kaldı sadece. evet aglamıyorum evet cok daha güçlüyüm eski dostlarıma tekrar kavustum ama sadece yalnız kaldıgımda pencereden sessizce yagmuru izlerken buluyorum kendimi. ben masum bi cocuktum, onu cok fazla yere koydum gönlümde abimdi kocamdı sevgilimdi en yakın arkadasımdı... ve bi başıma bıraktı gitti sanki beni ve benim hiç bir sucum yoktu.