- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi ayseistanbul
-
Arkadaşlar herkese merhaba çok uzun zamandır KK'nü takip ediyorum fakat ilk defa üye oldum çünkü daha önce forumda falan hiç yazmamıştım ayrıca buradaki insanların samimiyetine inandım ve aranıza katıldım.Şu anda yanlış yere konu açmış olabilirim mazur görün.
Lütfen bana akıl verin verin arkadaşlar doğru mu yaptım?
Ben 26 yaşında bilgisayar öğretmeniyim. Üniversite hayatım boyunca birine deli gibi aşık oldum onun için neler yaptığımı bilemezsiniz. 4 sene boyunca (evde kalıyordu) sürekli evinin alışverişini ben yaptım dışarıda her yemek yemeye çıktığımızda bir erkek gibi hesap hep bendeydi, bir kıyafeti beğendiğinde kıyamayıp hemen alıyordum (ayakkabı, pantolun her neyse), çıktığım yurtdışı gezilerinde dünyanın hediyesiyle dönüyordum. Birlikte anımız olsun diye en güzel butik otellerde tatil ayarladım iki defa, hiçbir doğum gününü,yılbaşıları unutmadım hiçbirinin karşılığını alamadım (maddi manevi) ve bu süre içinde sadece "arkadaş"tık. Onu sevdiğimi en başından beri söyledim ama o hep bana "bekle" dedi. İşimiz gücümüz olsun vs. vs. Fakat yalnızken gayet iki sevgiliyiz insanların yanında ise "kanka". İnanın bana çok sevdiğim için tüm bunlara göz yumdum. İşin sadece maddiyat kısmını anlattım farkındayım manevi kısmını hiç anlatmıyorum bile. Çevremde arkadaş canlısı bilinmeme rağmen üniversite hayatım boyunca aman yanlış anlar benden uzaklaşır diye hiçbir aktiviteye katılmadım. Çok tatlı arkadaşlarım olmasına rağmen hiç kimseyle vakit geçirmedim. Özetle üniversite hayatım: ben onun peşinde bir sünepe o ise gayet üniversite hayatının tadını çıkaran bana da umut verip bekleten bir insan. Sonunda okul bitti ve ben artık bu saçma sapan ilişkiye dayanamadığımı söyleyip iletişimi kestim. Ki o zaman bile çok kötü hissettim çünkü ablası ameliyat olmuştu ve ben onu bu zor zamanında yalnız bıraktım gibi geldi ama aramadım çünkü çok çabaladım onu hayatımı dahil edebilmek için. Derken 3 ay sonra aradı beni "beni sevdiğini anlamış, artık bir isim koymanın zamanı geldi" dedi. Sadece bir telefonuyla tamam dedim ve başladık. 2 ay sürdü sadece bana gayet iyi yaklaşıyordu sanki istediğim adam olmuştu seviniyordum çok ama garip geldi bu durum o koca 4 yıl boyunca süründüğüm zamanları unutamıyordum bir türlü. Değişmedim de üstelik deli gibi çırpınırken karşısında hiç umrunda değildim. Bu düşünceler beynimi ve kalbimi ikiye böldü üzerine ailesiyle tanışmaya İzmire gittim ve bana ailesi çok soğuk davrandı buna sadece üzüldüğümü söylediğimde erkek arkadaşım en son kırıcı cümlesini söyledi "ne yani ailem sana kırmızı halımı serecekti" dedi. Ben tüm maddiyatları onun için yaparken çok tartıstım ailemle cok para harcadıgım için ama direndim onu mutlu edebilmek için bu yüzden maddi kısımdan girdim o ise bana direk resti çekti. Çok uzattığım için özür dilerim zaten eskileri unutamıyor olmam en büyük sebepti buda tuzu biberi oldu. Kalbim çok kırık bir insan birini çok severken aynı zamanda nefret edebilirmi? 4 yıl neler yaptım onun için sevmedide bi andamı sevesi tuttu ikiye bölündüm resmen Bir yanım doğru yaptın diyor, karşısında sevgilisi olamadığım için ağlarken bilgisayarda oyun oynadığı zamanları hatırladıkça yakasına yapışasım geliyor. Bir yanımda onu deli gibi özlüyor. Arkadaşlarım sadece "biz sana demiştik" deyip duruyorlar belki de güzel bir tavsiye almak istedim açıp okuyabileceğim. Lütfen bana akıl verin yüzüm gülmüyor resmen.
canim ne akili verebiliriz ki sana? adam seni cok guzel kullanmis. Sonra bakmis senin gibi baska saftrik pek bulunmuyor, seni geri aramis uc ay sonra. Eminim sen onu aramayi kestiginde cok ta umrunda olmamistir, belki para kaynagi kesildigi icin biraz zorlanmistir.
Sen bence kendi aptalligina uzuluyorsun, onu filan ozlemiyorsun. Merak etme zaman herseyin ilacidir.
kusura bakma biraz sert oldu ama kendine gelmen lazim sekerim.
PS: Universitedeyken ayy bu adamla evli olsam eminim harika bir evliligim olur, diye imrendigim bazi sahsiyetleri goruyorumda su an ki kocamin pabucunun tozu olamazlar. Zaman gecsin gercektende sana uygun biri ciksin karsina o zaman aha su kafani kiracaksin aklina geldikce bu yaptigin sacmaliklar.
Son düzenleme: