Yardıma ihtiyacım var

bir de neden devlet hastanesine gitmiyor demesi.. hem de bu pandemi döneminde ? tamam her yerde var ama devletler çok kötü durumda. ayrıca iyi doktor neredeyse ona gidilir. bunun ötesi beresi yok.

alakası yok ayrıca edebiyat öğretmeniyim kelime anlamı evet doğru ama baba bir kardeşler aynı soydan o yüzden özdür. Farkındaysan da aynı anneden olan çocukların soyad farklı ama babaları aynı olan aynı soyad.

Edebiyat öğretmeni olmanizla bunun ne alakası var? Kardeş kelimesinin kökeninin karindas olduğunu bilmeyen var mıdır?
Bir edebiyat öğretmeni olarak bildiğinizi sanıyorum ki -daş eki paylayma ile alakalıdır. Mesela adaş aynı adı paylaşan, vatandaş aynı vatanı paylaşan ve yine aynı şekilde karındaş aynı karnı paylaşan demektir.
Bu bilgilerle sizce baba bir anne ayrı kardeşler öz mü yoksa üvey midir? Aynı karnı paylaşmışlar mıdır?
Hukuken aynı anne ya da babadan gelenler öz kardeştir o ayrı ama bizim toplumumuzda değildir.

Ben seni tutuyorum haklısın.O kadar da olmaz ki! Bu ne yaa bu çocuğun evi olmayacak mı? Kaç eve bakacak ? Kayın valide de az dişini sıksın oğlu evlenecek sonuçta

Ne münasebet ya?
Nasıl ki eş ailesinin doğum yaparken 'devlette Dogur' cümlesi ultra hadsizse sizin bu düşünceniz de ultra hadsiz.
Size ne? annesinin Hastanesi'ne bin lira vermesin de evinize alacağınız salon halisina mi bin lira versin? Daha mı güzel bir yatirim?

Sizi iyi niyetli göremedim kusura bakmayın, bir insanin hastalığından bile kendinize pay biçiyorsunuz , kv düşmanlığına daha evlenmeden başlamışsınız, ben genelde gelinlerin hakkını çok savunurum ama siz iyi niyetli değilsiniz, kadının hastalığına bile numaradan yapıyor diyecek kadar vicdansızsınız bu pandemi ortamında randevu bulabilirsen sen git devlet hastahanesine .. Çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…