Aynı konuyu daha öncede açmıştınız hatırlıyorum o zamanda size değişmez düzelmez kendinizi kurtarın demişti herkes
fırsatınız varsa tayin isteyip gidin en kısa zamanda
Bırakın ne hali varsa görsün abiniz. Resmen sadece kendini düşünen, ve başkalarının hayatını mahveden bir tip.
Silin gitsin. sakın siz de o batağa kapılmayın. Uzaklaşın. Ne hali varsa görsün.
Tayin isteyin gidin,siz bu hayata abinizin pisliklerini temizlemek için mi geldiniz? Sizin kendi hayatınız olmayacak mı?
Bu tarz adamlar tedavi felan olmaz. Kendinizi kandırmayın. SAdece zora girdiklerinde acındırırlar. Sonra ilk fıorsatta devam ederler. Siz elinizden geleni yapmışsınız.
Kesinlikle haklısın. Uzak dur mesafeli dur. Arada ararsın sorarsın merhaba merhaba. Bahane bul birşey yap uzak tut kendini. Mümkünse annenin şifrelerini falan da sen al annene de söyleme. Annedir sonuçta onu yine etkileyebilir duygu sömürüsüyle. Ortak hesabınızın da kontrolünü alın alabilirseniz çünkü abiniz de para tükendikçe ona da gözünü dikecek ana parayı bile almak isteyecek. Böyle bir tanıdığımız vardı. Eşi maaşı dahil bütün hesaplarının kontrolünü eline aldı adam yine bir yerlerden bulup oynuyordu. Yani mümkün olduğunca para akışını kesin. Vermek çözüm olmayacak çünkü.
Kendinizi kurtarın bazen biraz bencil olmak gerekiyor maalesef çok üzülerek.
Cok uzuldum imtihanin gercekten agir ama sen allaha dua ederek ustesinden gelecegine eminim. Bu da gecer uzulme annenle guzelce konus zsten cok cekmis kadincagiz cok uzuldum abinize bir daha destek saglamayin onunla konusmayin bile sen de evlenmeyi dusunuyosan evlen kafan dagilir en azindan sakin bir daha da para verme babami affetmissin ben olsam affetmezdim iyi kalbinden iyi yapmissin kendini üzme
Gülüm çok sıkıntıdasın evet ama koca konuda ne bir paragraf ne doğru dürüst bir noktalama. Bu şekilde okunmuyor. Konuyu düzenle.
Ben de bi yere kadar okuyabildim. Ama abin olacak adamın beynine bi şey olduğu konusunda annene katılıyorum.
Allah karsiniza hayirli bir es cikarsin insAllah güzel kalbinizi yormayin fazla Annenizi de kirmayin sarilin opün benimde kiyafrtlerime cok karışırdi annem dar pantolona bile kızar ben de kavga ederim ama sonra uzulur yanina giderim siz de oyle yapin bu hayyatta aglarsa bir anamiz aglarNe güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Moral oldu söyledikleriniz. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Tutunacak dal arıyor bulamıyorum kendime tutunuyorum sadece
Anneni sen al yine yanına kıyamam onunda içi yanıyordur ama senden bi talepte bulunduklarında geri çevirirsin.Biraz gamsız olup kendini düşünmeyi öğrenmek lazım sanırım artık kardeş de aile de bir yere kadar annemi batırdı kendimi kurtarmazsam beni de batırcaklar
Anneni sen al yine yanına kıyamam onunda içi yanıyordur ama senden bi talepte bulunduklarında geri çevirirsin.