Yardım

Kullandım adı o muydu bilmiyorum ama aynı anlattığınız gibi kullandım maalesef etki etmedi 2 hafta önce kullandım :KK64:

Bu işe yaramadıysa durum ciddi olabilir çünkü benim başucu ilacımdır kronik sistit olduğum için ve her seferinde işe yarar :/

Cipro idrar yolu enfeksiyonunun bir numaralı ilacı ama doktorun tahlil yapması gerek belki kum döküyorsundur. Bol su iç her türlü faydalı ve sıcak su duş alabilirsin suya oturabilirsin. Ben termosa koyup üstüne oturuyordum. Biraz rahatlatır. İltihapsa acısı ağrısı çok olur bir an önce doktora git. Acile bile gitsen hemen tahlil yapıverirler

Maydanoz kaynatip suyunu iç yogurt suyu iç ve bikini bolgene peçete vikis sür üstüne tekrar pecete koyup kuloduna koy biraz yakio ama bunlarin hepsi cok iyi gelio bide bolbol su iç

Teşekkür ederim bitsin şu hafta gidicem inşallah bişey sormak istiyorum sen neden o kadar hastanelik oldun
ben once kendi kendime cozmeye calistim tabiki olmadi daha da ilerledi enfeksiyon. cipro aldim bende daha cok yanma yasamaya baslayinca yine kulaktan dolma bi merhem kullanmaya basladim yanmasini azaltacagini soylemislerdi, hem dis kisma hem ice surebiliosun. ama malesef hem cipro alerji yapti hem krem daha da tahris etti. o gun tuvalete gitmicem zehirlenip olcem dediim gunu esim zorla doktora goturduunde distaki yaralari canli canli kazimisti butun hastane bildiin inlemisti cigliklarimdan :KK42: dolayisiyla 2 hafta ic camasiri giyemeden raporlu calismadan yatmistim paso. o yuzden sakin kulaktan dolma bu kadar hassas olan bi bolge icin ozellikle ilac alma olur mu?

ben once kendi kendime cozmeye calistim tabiki olmadi daha da ilerledi enfeksiyon. cipro aldim bende daha cok yanma yasamaya baslayinca yine kulaktan dolma bi merhem kullanmaya basladim yanmasini azaltacagini soylemislerdi, hem dis kisma hem ice surebiliosun. ama malesef hem cipro alerji yapti hem krem daha da tahris etti. o gun tuvalete gitmicem zehirlenip olcem dediim gunu esim zorla doktora goturduunde distaki yaralari canli canli kazimisti butun hastane bildiin inlemisti cigliklarimdan :KK42: dolayisiyla 2 hafta ic camasiri giyemeden raporlu calismadan yatmistim paso. o yuzden sakin kulaktan dolma bu kadar hassas olan bi bolge icin ozellikle ilac alma olur mu?
Teşekkürler çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın:KK1:

Teşekkürler çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın:KK1:
amin canim insalla diorm ya o yuzden Allah dusmanimin basina vermesin. Insalla sen de en kisa zamanda kurtulur rahatlarsin. Bu arada booool bol su ic yapabiliosan 3 litre falan ic ne kadar cok su icersen o kadar rahat tuvalete cikabiliosun cunku.

amin canim insalla diorm ya o yuzden Allah dusmanimin basina vermesin. Insalla sen de en kisa zamanda kurtulur rahatlarsin. Bu arada booool bol su ic yapabiliosan 3 litre falan ic ne kadar cok su icersen o kadar rahat tuvalete cikabiliosun cunku.
Şuan okula gidiyorum sınavım var evden çıkmadan hemen önce girdim şuan okula gitmeyi dört gözle bekliyorum:mad::KK70:

Back
X